Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

La multi ani dragi mamici!

aseara am fost la petrecere pana la urma, dupa ce i-am dat copilului homeopate de tuse din jumate in jumate de ora, si-a revenit, asa ca ne-a lasat sa plecam dar a facut si el revelionul cu bunicii, la 12 jumate s-a culcat.a fost cumintel

acum face nana, ca s-a trezit cu noaptea-n cap. si mie imi cam pica ochii de somn, dar am baut cafea si nu reusesc sa adorm...

Cris arati minunat dar de ce catelus e vorba? desi am zis ca nu ii mai iua nici o jucarie lui Andrei

si eu am burtica si cum de sarbatori am bagat prajituri la greu, nu m-am ingrasat in rest, doar burta s-a facut mare, ca in luna a 4-a am zis ca ma apuc de urcat scari si facut abdomene, renunt la mancare seara, ca de sport nu am timp.

in Bucuresti e frig,dar e senin si frumos. nu am insa curaj sa il mai scot pe Andrei afara, sa nu tuseasca iarasi asa rau...il mai las un piculet. oricum e mult mai bine. acum luam asa

imunorezistan - de 3 ori pe zi cate 3 ml
extras de coacaz negru dim si la pranz- 13 picaturi
extras de macese - seara - 13 picaturi
nurofen la 8 ore - 4 ml
si de tuse ceva homeopate, am uitat acum cum se cheama (ceva cu tartaricum) - ieri i-am dat timp de 2 ore, cate 5 granule din 30 in 30 min (fara sa tin cont ca a mancat sau nu), apoi pana la culcare din ora in ora, si azi noapte nu mi-a tusit deloc
si aseara, ca alergase si l-a apucat tusea i-am dat 5 granule de drosera , tot homeopate, dar care se dau doar seara, si doar daca se inteteste tusea

si mai trebuia ketof, dar a uitat sotul sa ia de la farmacie

si in nasuc, cate un puf dimineata si seara, de colargol, indoit jumate cu ser fiziologic.

de la CMU ne daduse aerius , pe care pediatra l-a inlocuit cu ketof si pentru nasuc pivalone parca, pe care l-a inlocuit cu colargol. a zis ca pivalone asta usuca prea tare nasucul

si pentru ca de la toate siropurile de tuse andrei a facut diaree, am trecut pe homeopate de tuse, care ii priesc...

v-am scris toate astea, poate va ajuta ...

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Racusor, ma bucur ca e mai bine Andrei! Animalute is din alea gen zhu zhu pets, asta al meu e din seria furry frenzies, dar e acelasi lucru- scot sunete, se misca prin casa. MAi au tot felul de casute, labirint, etc. IS faine. Si nepotului ii plac. Zicea Rodi ca si Isa si Maria is incantate de ele.

Merci fetele de complimente! Adevarul e ca m-am aranjat un pic, mi-am luat hainele bune, mi-am pus 2 accesorii, no, ca de Rev.

Mycya, bravo mami, ca ai fata cumintita si ascultatoare! Probabil ca in timp va fi mai bine si la noi cu Vlad, ca el abia de o sapt e total independent, adica se ridica singur, se stie aseza singur, se taraste la ce vrea. Mai un pic si invata si cataratul (asta nu il astept...)

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani mamici dragi!

Cris arati tare bine Ma bucur ca Vlad a dormit asa de bine...Poate o tine asa ca doar a inceput anul bine, nu?

PS: ce bine seamana verisorii.....zici ca sunt frati! Ce gene puternice au sotii vostrii....si faceti copii tare frumosi

Iuliana mami fericita de minune Tudor
6+

Mergi la inceput