Aspirante optimiste (747)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Deny, nu te baza pe faptul ca el are deja un copil. nu stiu ce sa spun, daca se poate sa fi vazut ochi.
Gina, e negativ clar-clar? Nicio linie palida?
Bobule!!! Ce faci?

8 saptamani
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

negativ,negativ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

Deny , manute si picioruse nu ai vazut?

Draguta la 4sapt si 5 zile embrionul inca nu are manutze si picioruse, si ca sa va demonstrez cu o poza macar, cum arata, uite ca am si gasit aici:
www.desprecopii.com/info-id-SAP4.htm" target="_blank">In marime naturala, embrionul arata cam asa... O sa-l vedeti cam la sfarsitul textului. E un punctulet rosu-maro in acel bejuliu. Poate aia sunt ochishorii
Mai e un site, unde se vede si mai bine: http:// www. copilul. ro/sarcina/saptamani-sarcina/poze-5.html (stergeti voi spatiile libere ca nu ma lasa forumul sa postez siteul intreg)
Exact ca asta era la mine fetele.
Stiu ca nu ma credeti, par si nebuna, de am zis ca deja si ochisori am vazut. Nici sotul nu ma credea ca i-am arata bobuletul si lui sa-l vada, dar el imi zicea ca e cheag de sange.
Cheagul de sange e cheag - rosu.
Bobuletul e tesut, carnica, bejulie.
Ma iertati

Oricum nu-si are rostul tema asta daca erau ochisori sau nu, am vrut doar sa zic ca intradevar eram insarcinata si in vara si acuma ca aveam valoarea mica sub 8.
Si apoi ce durere mare e cand vezi samburelul tau pe absorbant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Buna , viitoare mamici ! Ma primiti si pe mine alaturi de voi ???
Eu mai am un copil de 8 ani si ne-am hotarat sa mai incercam o data desi imi este cam frica .
Baiatul meu s-a nascut cu spina bifida si mielomeningocel si de acolo s-au intamplat multe . Si asta in situatia in care am facut toate analizele de sarcina care mi-au spus medicii ca trebuie sa le fac !
Acum incercam de trei luni si deocamdata nimic desi prima data am ramas insarcinata din prima luna (atunci aveam 21 de ani ) . Ar putea fi din cauza anticonceptionalelor pe care le iau de 7 ani ???
Am fost in august la dr. , am facut o eco transvaginala , un papanicolau si cam atat(la transvaginala dr. mi-a aratat ca totul este in regula si ca s-ar vede si ceva ovule pe acolo ...iar papanicolaul a iesit bun ) . Si am si RH -ul negativ .
Am sperat vreo doua luni cu emotiile de rigoare dar acum am zis ca ce o fi o fi .
Pe scurt cam asta este povestea mea .

www.gradinacris.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Nu te supara, Deny, nu pari nebuna. Si eu sunt sigura ca ai fost insarcinata de fiecare data. Trebuie investigat oricum.
Gina, imi pare rau...mai speram ca poate nu iti mai bine...
Crismac, bafta multa sa ramai cat mai repede!

8 saptamani
_
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Nu ma supar MeAlex.
Stiu ca treb de investigat.
Dar e greu sa vezi de 2 ori... cum pleaca bebitzul mult asteptat si, te simti fara puteri si nu mai poti face nimic.
Eu daca nu mi-am facut injectia aia dupa 2 avorturi, cine imi garanteaza ca mai am sansa la o a 3-a sarcina care de data asta sa fie pana la termen?
Recunosc ca am cazut rau in butoi. O sa plang cateva zile, si... Dumnezeu sa ma ajute in continuare sa merg mai departe, cu noi forte, daca voi mai putea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Deny te cred ca iti doresc un copilas, poate ca ai vazut si ochisorii, eu nu te contrazic, nu stiu de cand incerci, dar ce-ai face sa ai fff multi ani de nereusita??? ceea ce nu-ti doresc

crismac bine ai venit sa sa ramai graviduta cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Deny, te grabesti...sigur ca e greu, dar gandeste-te ca sunt fete care au pierdut sarcini mari...eu asa m-am gandit mereu, ca la ele a fost mult mai greu, chiar daca am suferit si eu. Sunt fete care incearca de multi ani, de 8, de 10...trebuie sa ne dozam fortele, sa investigam, sa schimbam medicul daca trebuie...Vei putea duce sarcina la capat dozand anticorpii, se trateaza. De garantat nu garanteaza nimeni nimanui niciodata...si parerea mea e ca nu ne linistim niciodata...zicem mereu: daca vad ca e in uter, ma linistesc, daca vad ca-i bate inima...si tot asa...si de fapt nici cand se naste nu ne calmam ca incep altele: o vedea, o auzi, o intelege...si tot asa...Trebuie sa discuti cu un medic pe langa informatiile de la noi si de pe net, el iti va lamuri totul. Eu recomand tuturor fetelor care vor sa ramana ca sotul sa faca spermograma, si asta cum ziceam, din mai multe motive, si pentru fete, sa isi faca analizele de infectii, ca sa nu se trezeasca in sarcina ca au o infectie care putea fi tratata inainte...sigur ca pot aparea si in sarcina, dar trebuie sa facem tot ce tine de noi.

8 saptamani
_
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Ai dreptate MeAlex, sunt fete care sufera si mai mult si le este si mai greu.
Nu am uitat draguta ca incerci de atatia ani, nu am uitat-o nici pe Bob care a pierdut sarcina la varsta mult mai mare decat a mea, si cred ca voua va este de 10 ori mai greu decat mine.
Sunt si fete care au pierdut mai mult de 2 sarcini.
Stiu...
Stiu ca trebuie sa-mi revin, doar ca acuma mi-i greu si plang
O sa fiu bine.

Multumesc pt incurajari

Mergi la inceput

Crismac, bine ai venit.

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

DENNY important e ca stii unde e problema si ai sa faci totul ca sa o rezolvi....

Eu care incerc de 1 an si 7 luni si am facut analize si eu si sotul si nu imi explic de ce nu raman.
E urat sa ti se spuna " e totul ok ,o sa vina,trebuie sa stati linistiti".Cum sa stau linistita,nu pot pt ca ma gandesc:daca totul e bine de ce nu vine??????

O sa merg din nou in ian si sa o sa mai vedem.......Capul sus ca o sa fie bine si la noi

Mergi la inceput