Aspirante optimiste (747)
Raspunsuri - Pagina 12
draguta spune:
Deny eu am vrut sa te incurajez si ai inteles
in zile de sarbatoare , incheiere de an e cel mai greu pentru noi
dar nu suntem singure, MeAlex e cu noi care ne invata mai multe decat un doctor careia dam o gramada de bani
gina 85 cred ca e cel mai complicat proces, analizele uzuale nu prea sunt relevante, depinde de toate functiile organismului, trebuie cautat acul in carul cu fan
va pe toate
cixinica spune:
buna fetelor!
imi cer scuze ca nu am mai scris de ceva timp dar am avut luna asta f aglomerata la servici, apoi acasa
m-am testat si eu pe 27 dec si a fost negativ si sunt intr-o stare f proasta, vad cum trece timpul si nu apare un bebe si la mine
dar incepe un nou an in care intru cu speranta ca imi va aduce mult visat
daca nu mai intru va urez LA MULTI ANI! si Noul An sa ne aduca sanatate, prosperitate si bebeii mult asteptati!
MeAlex sarcina usoara in continuare
Deny imi pare rau pentru ca treci prin asemenea momente, te si sunt alaturi de tine
draguta, lorena ma bucur ca mai dati cate un semn
bebelu pentru buba, sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii
ylari, mihaelafalt, stefulici, miky, monique,lucianamoga, mrenescu,bob pixel,gina, gagyv
multi tuturor si sa ne aduca anul viitor ce nu ne-a adus anul asta care se termina!
Tratament pregatire sarcina: Aspenter 75 mg - 1 la 2 zile; Femibion 1 - 1/zi; acid folic 5mg - 1/zi; MgB6 470mg - 1/zi; CETEBE 500mg - 2/zi; Coenzima Q10 120mg - 1/zi; Vitamina E forte - 1/zi
Monique77 spune:
va pup fete dragi
a trecut sa va salut si sa mai citesc c e scrieti
eu am un mare semn de intrebare despre ovulatie
Poate Alex sa stgie raspunsul? sau altcineva?
daca iti creste temperatura dupa 'presupusa' ovulatie e clar ca ai ovulat?
adica asta e un semn clar ca a existat ovulatie?
sau temperatura creste si din alte considerente, chiar daca ovulul regreseaza?
ar fi foarte important de stiut pentru ca am sti cu siguran ta ca am ovulat si ca activitate are loc acolo
ce ziceti? stie cineva concret?
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
MeAlex spune:
Saru'mana, Draguta, dar nu stiu mai mult decat un medic...ma mai pricep la chestii prin care am trecut, dar nu foarte multe.
Fetele, revin pe seara, ma duc sa gatesc cu mama.
8 saptamani
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex ...si parerea mea e ca nu ne linistim niciodata...zicem mereu: daca vad ca e in uter, ma linistesc, daca vad ca-i bate inima...si tot asa...si de fapt nici cand se naste nu ne calmam ca incep altele: o vedea, o auzi, o intelege...si tot asa... [font=Verdana] 8 saptamani _ Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3 pentru sanatos! |
Oooooo daaa, eu am rolul principal in filmul asta cred , loool!!!
Mrenescu, iaca si eu pe aici, va citesc, sa nu credeti ca v-am abandonat!
Deny, imi pare sincer rau. Neaparat te rog sa te mobilizezi sa mergi la medic sa vezi ce si cum. Nu incerca sa intelegi totul intr-o clipa, necunoscute sunt caile Domnului, important este sa nu abandonezi.
Fetelor care v-ati hotarat sa va distantati de forum, va inteleg, va e greu, noi sigur ne vom gandi la voi si va asteptam cu nerabdare, de preferat direct la odisee!
Gina imi pare rau de testul negativ.
Fetelor sa stiti ca imi doresc in fiecare luna macar una-doua sa vedeti dublu, ca asa, incet incet sa va impliniti toate visul.
LA MULTI ANI FERICITI TUTUROR SI UN AN NOU MINUNAT!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
YLARI spune:
Cixinica multumesc ptr pupic, ti-l returnez inzecit cu molipsirile de rigoare!
Crismac bine ai venit scumpa si sedere cat mai scurta, sa pleci repejor la odisee.
Moni, cixinica, voi ce marca de coenzima q 10 la acest dozaj luati? Ca mi s-a recomandat si mie dar m-a pacalit farmacista ca cel mai mare dozaj e cel de 15mg si ca oricum nu se ia prea mult, decat una pe zi, pai cumatra mie mi-a dat de la Fundeni de 10 ori mai mult pe zi, soooo??? am vrut sa ma duc sa-i dau cu flaconul in cap dar... mi-a trecut...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
cixinica spune:
citat din mesajul lui YLARI Cixinica multumesc ptr pupic, ti-l returnez inzecit cu molipsirile de rigoare! Crismac bine ai venit scumpa si sedere cat mai scurta, sa pleci repejor la odisee. Moni, cixinica, voi ce marca de coenzima q 10 la acest dozaj luati? Ca mi s-a recomandat si mie dar m-a pacalit farmacista ca cel mai mare dozaj e cel de 15mg si ca oricum nu se ia prea mult, decat una pe zi, pai cumatra mie mi-a dat de la Fundeni de 10 ori mai mult pe zi, soooo??? am vrut sa ma duc sa-i dau cu flaconul in cap dar... mi-a trecut... YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa bebedoiu Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
ylari si eu am primit acelasi raspuns la farmacie, dar am gasit de la ALEVIA de 120mg.
si tie si Evei
Tratament pregatire sarcina: Aspenter 75 mg - 1 la 2 zile; Femibion 1 - 1/zi; acid folic 5mg - 1/zi; MgB6 470mg - 1/zi; CETEBE 500mg - 2/zi; Coenzima Q10 120mg - 1/zi; Vitamina E forte - 1/zi
gina85 spune:
citat din mesajul lui Monique77 va pup fete dragi a trecut sa va salut si sa mai citesc c e scrieti eu am un mare semn de intrebare despre ovulatie Poate Alex sa stgie raspunsul? sau altcineva? daca iti creste temperatura dupa 'presupusa' ovulatie e clar ca ai ovulat? adica asta e un semn clar ca a existat ovulatie? sau temperatura creste si din alte considerente, chiar daca ovulul regreseaza? ar fi foarte important de stiut pentru ca am sti cu siguran ta ca am ovulat si ca activitate are loc acolo ce ziceti? stie cineva concret? Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
eu stiu ca da,daca iti creste temp pt o zi doua inseamna ca ai ovulat si daca se mentine inaintea de venirea cm pt cateva zile inseamna ca esti gravida
gina85 spune:
Fetelor eu plec cu sotul pt cateva zile,asa ca nu o sa mai intu....
Vreau sa va urez UN AN NOU FERICIT si plin de impliniri,sanatate si multe bucurii chiar daca noi poate ne dorim cel mai mult cele doua liniute
Va puup pe toate si sper sa revin cu forte noi,pregatita de atac
Sper sa devin cat mai repede.
gabyv spune:
Gina, stii gresit! Scuze, dar nu m-am putut abtine
Deci inainte de ov iti scade temp si apoi creste brusc 2 zile sau 3 zile, scarita mai putin brusc, dar crestere 3 la rand si apoi se mentine ridicata. Dar asta nu inseamna ca daca esti de exemplu in 10dpo si ai toate temp din ultimele 10 zile ridicate, nu inseamna ca esti gravida. Nu inseamna nimic!!!!
Abia cand ai 18 zile de la ovulatie si cu o temp care nu a coborat sub 36.80 (zic si eu o valoare indicativa ) de la ovulatie, atunci e o posibilitate mare sa fii insarcinata. Dar nici atunci nu e sigur, ca nu ai o dereglare normala.
Acum cel mai bun exemplu sunt eu luna asta: 12dpo temp de 37 si test negativ, a inceput spotingul si inainte sa ma dau jos din pat mi-am dat seama, pt ca temp era de 36.40.
Moni, revenind la intrebarea ta: eu am avut teste pozitive si temp ridicata si ov kaka, verificata ecografic. Deci ideea de baza este ca da, ai ovulat, dar stii tu...pana la proba contrarie...
Oricum mie dr mi-a zis ca stimularea are inertie si asa a fost, ovulez si prima luna de pauza intre stim. A doua nimic...
Deci e posibil sa fi ovulat