Aspirante optimiste (747)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna dimi
Gina, poate vii cu o veste buna. Ca sa mai inveselesti lumea pe aici.
Eu chiar ca ma pregatesc de z1, ieri am avut spoting toata ziua. Asa ca azi gata
Bob, tu nu faceai un test? Doamne ajuta!
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Multumim, Draguta! Am incercat sa beau putina cafea, dar nu imi starneste deloc interesul, ba dimpotriva...si eu eram dependenta.
Ai facut si teste de ovulatie?

8 saptamani
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

MeAlex astazi am sa fac, trebuie sa merg sa-mi cumpar si sa-l fac pana in ora 18, egg nimic ,usor creamy(scuzati detaliile), intepaturi de ovare da, dar pe astea eu le am tot timpul.

Gaby imi pare rau de urati, nu mai scapam si noi odata de ei pentru 9 luni

Mergi la inceput

Cine stie, Draguta? Pe mine ma inducea in eroare mucusul, era mai mereu apos. Vedem cum ies testele.
Gaby, pana nu vezi rosu-rosu...

8 saptamani
_
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Lorena multumesc mult pt raspunsul tau.
Nu m-ai suparat deloc, chiar ma ajuti enorm cu raspunsuri de la tine in detalii.

Deci, sa inteleg ca eu am anticorpi antiD, cu toate ca nu am depasit 3 saptamani de sarcina? (adica 4sapt de la UM).

Daca da, atunci dupa fiecare pierdere de sarcina care am avut-o trebuia sa-mi fac vaccinul ala de imunoglobulina (RhIg)?

Daca am inteles bine, acuma eu trebuie sa fac un test de sange la anticorpi antiD si sa vad daca intradevar am anticorpii. Corect?
Si daca e pozitiv, ce fac? Ce inseamna?
Daca e negativ? Iarasi ce inseamna?
Dupa cum ai explicat despre anticorpiRh, inteleg ca la mine deja sunt anticorpi Rh. Si oricum trebuie sa fac injectia RhIg. Nu e prea tarziu sa fac injectia RhIg acuma, dupa ce a trecut mai mult de 72 de ore de la avort?
Mai ales la cea din vara ca am avut HCG 17,6, desi sigur a fost sarcina. Au trecut 5luni de atunci.
Si din luna asta, valoarea sub 8 (6,1) consider tot sarcina a fost(chiar daca nu a reusit sa se implanteze), pt ca... am avut simptome reale de sarcina plus eliminari ciudate. (ma scuzati de detalii) cand au inceput petele rosii, dupa cateva ore iesise si produsul conceput, ceva rotund ca o bilutza cat seminta de mac-orez, cam asa, chiar am si observat ceva muguri de ochisori. Exact asa a fost si in vara(dar in vara era un picutz mai mare "ouztul"), acuma iarasi.
Eu ca stiam sigura ca sunt gravi100%, am urmarit cu mare atentie fiecare eliminare ce imi iesea de la prima pata rosie. Pt cineva care nu stie ca e insarcinata, aceste eliminari seamana cu bucati de tesut din uter si poate sa nu isi dea seama.
Daca de 2 ori mi s-a intamplat sa vad acest produs conceput pe absorbant(asemanatoare), nu incape indoiala ca ala era chiar bebitzul. Poate ma credeti cam nebuna cand zic astea, ma iertati.

MeAlex, sotul nu a facut niciodata spermograma, nu ne-am gandit niciodata ca el ar avea probleme cu gigeii pt ca deja are un copil din casatoria anterioara, sanatos tun. Cred ca nu are probleme cu gigeii daca deja are un copil. Sau gresesc si aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Buna dimineata fetele. Am intrat cu un scop precis: sa va cert! Ce e cu atatea butoaie pe aici? Retrageri de pe forum? Noi vom fi invingatoare toate, ce e asta? Aruncati melancolia la gunoi si haideti sa ne pregatim pentru a intra in noul an cu fruntea sus ca poate asta e anul in care ne vom aduce copiii pe lume. Voi vreti sa-l incepeti triste? Nu cred

Eu sunt putin cam bulversata. Va povesteam pe la inceputul lunii ca mi s-a dereglat CM-ul de la 28 la 34 de zile. Timp de doua luni. Am banuit eu atunci ca e din cauza ca am eliminat medicatia de tiroida si ca de aceea. Si imi calculasem eu ca vine luna viitoare pe 7, asadar am inceput testarea pentru ovulatie prin ziua 14 ( pe teste zice sa incepi in z17 dar eu am inceput mai devreme ca sa ma asigur). Ei bine daca la inceput se vedea o liniuta pala si la test, pe zi ce trecea a disparut si a ramas doar linia de control. Totul s-a incheiat apoteotic ieri,in z25, cand ta-da! au aparut uratii. Pai ziceti si voi daca sa nu-mi iau campii? CM-ul meu a luat-o pe ulei ca la balamuc. Iar eu am ratat ovulatia si luna decembrie. Ei bine, drept razbunare, luna asta cum se termina CM-ul cum ma apuc de testat si o tin asa pana vad doua liniute ca sa n-o mai ratez, chiar daca stric cateva teste ca nu mai pot de atatia nervi. Dar sa stiti ca sunt tot optimista. Optimista si incapatanata. Tot reusesc eu pana la urma cumva. Si asa vreau sa va vad si pe voi. Da???

Eu nu scriu zilnic dar va citesc. Asa ca sa nu aveti impresia ca daca nu sunt pe aici nu va vad ca va dati pe langa butoi. Va vad, deci stati departe de el.

Gina hai cu vestile bune! Bob, cum a fost Craciunul? Noi am reusit sa ne facem de cap dar dupa cum vezi mai sus a fost inutilMeAlex, pupici pe burtici. Ce-or mai face Ylari si Stefulici oare?

Ma opresc ca am scris un mesaj luuuung cat o zi de post

Cat mai curand

Mergi la inceput

Mrenescu, am tot scris chestia asta...trebuie prestat si inainte de testul pozitiv, ca sa cresteti sansele! Stiu o persoana care nu a avut niciodata test de ovulatie pozitiv, nici macar in luna in care a ramas gravida! Singura dovada sigura de ovulatie este ecografia...si atat!

Baby dust for all of you!

8 saptamani
_
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Fetelor am facut dimi in test,rezultat:negativ.

Acum stau cumintica si astept cm.....

Vreau sa va multumesc tuturor pt ca mi ati suportat toate paranoile si asa zisele simptome...... la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Deny , manute si picioruse nu ai vazut?

Mergi la inceput

Deny, nu te baza pe faptul ca el are deja un copil. nu stiu ce sa spun, daca se poate sa fi vazut ochi.
Gina, e negativ clar-clar? Nicio linie palida?
Bobule!!! Ce faci?

8 saptamani
_
pentru sanatos!

Mergi la inceput