Spiridusi 2006(23) -LMA DAVID,CLARA,DANI!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata si de la Germanica

Ana sanatate Anastasiei Te citesc si observ mesajele tale ca au un aer pozitiv cu toate ca ati trecut si voi prin atatea probleme de sanatate Eu sant dramatica rau cand va scriu despre Angelo ca este bolnav
Bumbi imi pare rau ca vi s-au stricat planurile de sarbatori Una peste alta, bine ca acum sant copiii sanatosi
Toanca, Bumbi, Cosmi, asa as fi vrut sa fiu si eu la manifestatie....cu toate ca nu prea vad eu sa se schimbe ceva in urma demonstatiilor Prea au fost multe iesiri in strada fara rezultat. Si daca vor fi anticipate, exista acum vreun om in tara asta in care sa avem incredere si sa-l votam? NU!!!Ma refer la cei care ar candida.Santem in rahat rau de tot si nu stiu cand vom iesi.
Gio ma bucur ca a iesit bine cu ziua lui Marcolino Intru sa vad si eu pozele
Cosmi succes in cautare de apt Ar fi super sa va permiteti la 4 camere, fiecare cu camera lui, sufrageria libera
Dia iti doresc sarcina fara probleme pana la DNP. Am si uitat, asa se spune dnp?
Angelo a stat acasa saptamana trecuta, a fost bolnav cu febra si varsaturi. Culmea ca s-a imbolnavit sambata inainte de inceperea gradinitei dar noroc ca am avut-o pe soacra.mea care a venit in fiecare zi si a stat cu el cand eram eu la sv. Ieri dupa gradinita, am fost cu Angelo si i-am cumparat joc pt Nintendo, cel cu catei si pisici. Si-l dorea de mult timp, il vazuse la verisoara-sa. Este frumos jocul, trebuie sa scoata la plimare catelul, se duc la cumparaturi, se joaca cu balonul, discul, mingia prin casa. Il spala, il perie, asculta de comenzi vorbite, raspunde la nume Cumperi ce are nevoie in casa, are si pick-up sa-i puna cate un disc Asa greu mi-a fost ieri prin mall pt ca aveam ditamai cutia cu lasagna de la sv + inca una cu sos+ geanta de gradi a lui Angelo+ geanta mea care atarna frate Aa trebuit sa cumpar urgent si papucei de casa pt gradinita pt ca i-am gasit rupti ieri cand am fost sa il iau pe Angelo.Bine ca am avut bani la mine
Duminica a plecat si Andreea in Italia.Robert pleaca la sfarsitul lunii februarie, trebuie sa stranga bani pt ca au cheltuit cat a stat Andreea aici cu diverse iesiri, vizitat muzee, turnul de la Olimpya, BMW-ul, etc.
Silvy
Miha pe unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

GIO, la scoala sigla lor e o floricica cu petale in diferite culori si conform site-ului lor au si scoala in Timisoara.
Matei pleaca joi in excursie la munte (la sanuis) si e super incantat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Gata si cu pozele:
http://www.dropshots.com/smecherasii_2011#date/2012-01-06/10:00:46
Enjoy!

revin mai tarziu.

Mergi la inceput

pe unde umblati fetelor?

Maraki imi pare rau ca a fost bolnavior Angelos...bine ca a stat soacra ta cu el.
si noi i-am luat Cars 2, cursa pt WII si e innebunit Marco dupa el.
asadar, Robert mai ramane putin in Germania, cred ca esti tare fericita!
Iuliana tare faine dotari sunt la scoala asta, si tariful foarte mic la noi e 1500 euro/an plus uniforma si manuale. Chiar am vb si cu dir. gradinitei si mi-a zis numai de bine de scoala. Din pacate la noi se chinuie sa supravietuiasca...nu le merge asa de bine ca la Cluj de exemplu. Patronul e arab si se pune accent pe religia musulmana, majoritatea sunt copii de arabi si turci si poate si din cauza asta evita ceilalti sa-i dea aici.
asa ca noi ramanem tot pe stat....vineri mergem sa mai vb. odata cu inv pe care am ales-o...oscilam intre 2....si pe urma vedem ce trebuie sa facem sa fie la ea in clasa copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna dimineata ...la amiaz!!!!!

ce faceti, duamnelor...pe unde umblati? cosmi azi nu ai mai dat cafeaua....

ai vostri copii v-au innebuni cu titirezii aia...? ca ai mei sunt de-a dreptul deja fanatici...acum vor altii ca...nu le mai sunt bune varfurile, ca vor alte lansatoare....dopar ce ii vezi ca se muta cu ligheanul prin casa....pardon " arena"....se cearta intre ei care e mai bun, mai rapid, care rezista mai mult, ba PEGASSUS, ba EL DREGO, ba AQUARIO, ba TIGRUL...

in seara asta mergem la karate si dupa aceea la real sa cheltuim banii de sorvova...bineinteles pe cer voi ei, adica pe bley....

Cu Edi mergem iar la consult la ochi saptamana viitoare - mergem la 6 luni - si sper din suflet sa ii mai fi scazut dioptriile, mai ales ca am purtat si ocluzorul 4 ore pe zi.

Sebi ieri mi-a zis ca a luat insuficient la o fisa cu adunari si scaderi pana la 20....stia ca nu imi pica bine si l-am vazut ca era afectat...asa ca i-am zis ca sigur nu s-a concentrat destul pentru ca stiu ca el stie si ca poate....s-a linistit.

vad ca s-au clarificat lucrurile cu clasa 0 si clasa 1....sunt spiridusi la noi care nu merg anul acesta la scoala, ci la anul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

GIO, si noua cei de la gradi ne-au recomandat scoala; azi am vorbit cu o amica a unei colege de servici care are copilul la scoala si mi-a spus ca este foarte multumita de scoala, de modul de predare, de doamne, etc.
Singurul inconvenient e ca sunt clasele cam mici ...; Victor zice ca nu e un inconvenient; taman bine ca nu au unde sa alerge prin clase.
Cursul de limba turca este optional; deci nu vad de ce ar fi un impediment pentru parinti.
In Bucuresti sunt 6 clase de clasa I, deci destui copii.
Noi mergem sambata sa platim taxa de inscriere.
Bumbi, tinem pumnii la controlul medical
Si Matei e la fel de inebunit cu titirezii si cu ligheanul ala (arena) pe care i-a adus-o mosul.
Si ii stie dupa nume.
La Real slabe sanse sa cheltuiti banii de pe sorcova pe titirezi pentru ca nu mai gasesti nici sa dai cu tunu'
Eu pana la urma i-am mai luat din piata din aia ne-originali, dar imediat s-a prins.
La 3 intru intr-o sedinta, asa ca va las pentru moment.

Mergi la inceput

Ioana, acum m-am uitat si eu pe ultimele voastre poze...tot asa arata si la noi onomasticele si petrecerile - tot o trupa mare.....in jurul copiilor si ei bucuria si lumina noastra..... sunt foarte fericiti copiii alaturi de bunici, matusi, unchi, verisori...pacata ca suntem departe de ei...pe ai nostri, daca ii intreaba cine cine este familia lor se apuca si ii zic pe toti, nu suntem doar noi 4...mai sunt copilasi care zic ca familia lor sunt doar parintii si fratii..

ma mai uitam la tine ioana, esti toata un zambet cand o ti in brate pe finutza....si nu-ti sta rau deloc...sunteti tineri...cine stie?!

maraki sanatate lui angelos...cum mai este? vezi a fost si socrela buna la ceva.....macar te-a ajutat cu angelos cat a fost bolnavior ce mai afce nepoata? cum se mai poarta cu el? ce a zis cand i-ati luat PS?

Mergi la inceput

Acum am observat ca la scoala unde vrem sa il inscriem pe sebi http://www.scoala97.ro s-a postat azi cerera de inscriere si documentele asa ca maine ma prezint si eu la inscris. sper sa pot cunoaste si invatoarea.....

observ totodata ca au organizat in cadrul scolii si clasa zero...vb maine cu directoarea.

Mergi la inceput

Iuliana la noi patronul de aici e arab....copiii sunt numai de religie musulmana si cica se cam pune accent pe aceasta.
cum ziceam....daca ar fi fost mai mult dintr-astialalt, nu ezitam....dar asa....mai bine la stat.
Bafta cu sedinta!
Cristina cum zicea si Iuliana...nu mai e picior de bey in Real. si Marco are vreo 4 si ligheanul cu pricina, primite de Craciun, dar nici ca-i mai baga in seama. acum e fan lego 6-12...a primit de ziua lui ceva cu Cars 2 si cu asta isi omoara timpul.
Marco zice ca familia lui e formata din 4 pers. si ne enumera. nu-i include si pe bunici, matusi, unchi. zice ca sunt rudele lui, dar nu fac parte din familia cu care convietuieste zilnic....de pe la gradi o fi invatat, nu stiu.
Bafta la control cu Edi!

azi, Marco merge acasa la un coleg de-al lui, cu care va fi in cls.1, doamne ajuta!
asa ca pe Edi il iau numai la ora 17 si mergem sa facem niste cumparaturi, ca e cam sexy frigiderul. daca vin cu el acasa, va intreba non stop de Marco, asa ca mai bine hoinarim prin oras.

Mergi la inceput

ioana, la voi edi e dependent de marco...la noi, sebi de edi....la karate si la innot numai cu el ar sta, dar au observat instructorii ca nu se concentreaza si ii aseaza separat...la gradi se intalnesc doar la masa - cand unul pleaca si altul vine...seara, dupa 17 00 in schimb stau toate clasele impreuna ...

asa ma bucur ca am gasit varianta asta cu scoala si after school la gradi in continuare...pentru ca asa ii vom lua tot din acelasi loc pe amandoi...educatoarele sunt foarte bune si la after...deci sunt pe maini bune...acum speram sa nu avem probleme cu invatoarea ( sa ne conditioneze ) ca nu ramane sebi la afterla scoala cu ea....am vazut ca au si program de aftre asigurat cu invatatoarea de la clasa.

de luni la ora 20 25 a inceput transformers pe CN si inainte este beyblade....ii lasati?

Mergi la inceput