Spiridusi 2006(23) -LMA DAVID,CLARA,DANI!
Raspunsuri - Pagina 10
G_I_O spune:
Bumbi asa si ai mei....mananca MD impreuna, la pranz nu se vad...caci piticii papa mai repede....se vad dupa ora 16 cand ii iau acasa si sunt nedespartiti pana dimineata.
Marco s-a mai uitat la beyblade pe CN, rar, ca nu-si aminteste.
si la gradi a noastra e afterschool, dar e mult prea mult pt buzunarele noastre. eu m-as bucura sa nu faca inv la scoala cu ei, ca as vrea sa-l aduc la pranz acasa, sa se odihneasca si pe urma sa faca lectiile.
maraki spune:
Verisoara lui Angelo si-a schimbat atitudinea Era toata numai zambet de Craciun, stia ea de ce. Ce a primit de la socrii din ce am vazut eu a fost o agenda electronica cu coduri ( gen oracol ) si un joc insa.....mi-a spus Angelo ca a doua zi cand a fost el acolo, a vazut ca avea si ea Nintendo nou. Au cumparat pe ascuns de noi, socrii spun ca au 100 euro pt cadouri si nu au vrut sa vedem ca au depasit suma considerabil pt Ioana. Pt Angelo ca au platit 190 euro pt Nintendo, au spus ca este si pt ziua lui dar totusi au venit de ziua lui si cu un set casti, incarcator, doua gentute si nu mai stiu ce contine cutia, pt Nintendo.
Azi am incercat sa deschid subiectul plecarii in Italia. Este hotarat sa plece Robert, eu si parintii mei nu prea santem de acord.
Angelo nu este cu titirezii. Aduce Giorgos de la sv si-i strang pana o sa-i cumpar arena. Mai trimit si la nepotul prietenei mele, el stie toate personajele si vrea tot ce avem
maraki spune:
cred ca in Ro sant desene animate cu bayblade daca spuneti ca stiu copiii toate personajele,. Aici nu am vazut nici un desen cu asa ceva. In schimb sant reclame in magazinele cu jucarii, am vazut niste greci care se jucau cu titirezii cand am fost pt cadoul de Craciun. Angelo cand aduce taica.su reviste, se uita la surprize dar nu rasfoieste sa vada ce si cum. Multe raman nedesfacute si le dau si eu la alti copii decat sa fac depozit in casa. Am vazut ca a aparut revista cu Muppets si la fiecare va fi cate un personaj din show, lung de 30 cm care se poate aplica undeva ca are ventuza
Astept sa apara Foozie ursul, tipul de la saxofon si batraneii din loja Primul a fost kermit, banuiesc ca urmeaza Miss Piggy
G_I_O spune:
MARAKI cum sa nu stiu de muppets show. A aparut filmul si la noi, marco vrea sa mergem, noua nu ne place :)).
Nasol cu diferentele intre nepoti. Si socrii fac la fel, in avantaj e nepoata, ea e zilnic cu ei, primeste si bani si cadouri mai scumpe. Pe ai mei ii vad rar si atat. Asta e.....inca nu au observat, sunt mici. Pe mine ma doare, dar nu fac o tragedie din asta, atata timp cat copiii nu sufera.
bebeianfeb spune:
Nu mai pot modifica titlul......vroiam sa-l trec pe ALAIN NiCOLAS - sarbatoritul zilei!
cosmi1975 spune:
neata gagici....
La MULTi ALAIN! SA AI PARTE DE TOT CE MAI BUN IN VIATA ALATURI DE PARINTII TAI MINUNATI
eu astept da se ,,inmoaie,, aragazul ca l-am dat cu niste triumfapoi sa fac o mazare cu pipote de curcan
al meu copil mare fan Blade,i-am adus din italia pe totiscumpi rau...dar tot mai mult ii place PSP ,iar Gabi i-a cumparat un cablu si l-a atasat la tv si se joaca acolo ca se vede pe tot ecranul
Bianca este in cautare de cadou pentru un coleg..isi face ziua la clubsi e tare incantata
GIO si la mine in familie e la fel de mare balamucul la ziua cuiva,suntem foarte apropiati cu cei din partea mamei am crescut toti verisorii impreuna....pe 5 februarie se casatoreste un verisor si o sa fie mare party..vine si sora mea
MARAKI si mie imi placeau desenele Muppets...ce amintiri
Toanca sper sa fie bine cu scoala aleasa
BumbiiSTEFAN al meu merge la grupa 0..de maine incep sa umblu sa vad ce si cum
maraki spune:
La multi ani Alain cretulin cu ochi frumosi Sanatate, noroc si tot binele din lume sa-l ai pana la adanci batranetiSilvi ce faceti astazi?
Gio nici Angelo nu stie de diferente,nu vorbesc in prezenta lui treburile astea. Eu l-am invatat sa imparta, nu vreau sa devina egoist. Nu te mira ca am intrebat daca stiti de Muppets Noi vedeam pe timpul lui Ceausescu, duminica ne dadea cate un episod. La fiecare episod era invitat cate un actor sau cantaret, au participat majoritatea artistilor foarte tari. In ziua de azi nu stiu cat se mai da Muppets, stiu ca apare filmul pe ecrane si daca nu ma insel, chiar astazi la nemti.
Cosmi sa sti ca a inceput sa mi se regenereze parul Mi-a crescut in fatza de vreo 3 cm si asta doar dupa doua masti.
dia_tm spune:
La Multi Ani ALAIN !
(si La Multi Ani tuturor sarbatoritilor pe care nu i-am prins chiar de ziua lor)
...de azi pana in 31 ianuaria nu mai avem sarbatoriti? ...wow ce pauza lunga...
...nu stiam de Muppets pt marele ecran; oare cum de l-am ratat???
Am fost duminica la film - Alvin and the Chipmunks 3 - dragut ...de atunci Adri ma amesteste sa ea e veverita roz...da cea mov...dar pe cea in albastru cum o chema??? ...
Apropo de Adri, ma uimeste pe zi ce trece cu "diplomatia" ei. 2 exemple de ieri:
1. (de regula ea pune masa - asa vrea sie a, saptamana trecuta s-a suparat ca am pus noi farfuriile si n-am chemat-o, ca asta e ceva ce face ea). Dar ieri inainte de cina se uita la desene animate. Am fost de acord cu conditia sa vina cand e gata cina, indiferent ca desenul e la mijloc; a zis ok; o intreb apoi " sa te chem si sa pui masa?". La care ea-mi spune:
"Nu ...azi nu...azi te las sa pui tu masa...fiindca mi-esti draga"
2. la cina eu mi-am facut o paine cu branza cu nuci - mie-mi place, sotul nu suporta; am intrebat-o daca vrea si ea; zice "yacsi"; sotul si el o sustine; la care eu le zic ca daca mai spun asa la ce mananc eu nu mai pregatesc nici o cina, ii las pe ie sa o pregateasca; sta Adri si se gandeste, apoi spune:
"de fapt e yammy-yammy ce papa mami"
Iar aseara cum stateam pe canapea a venit si s-a lipitt de burtica mea, si a mangaiat-o spunand "draga, draga, surioara mica!" ... ma topesc cand face gesturi din astea...
(si sper sa ramana la fel de dragastoasa si dupa ce se naste surioara...)
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)
toanca spune:
ALAIN, sa cresti mare, frumos si sanatos!
Sa aduci numai bucurii parintilor si sa ai parte de tot ce e mai bun!!!
Eu am oarece emotii; Matei e in excursie la munte si ma mananca degetele sa o sun pe educatoare, dar nu vreau sa o stresez cu prea multe telefoane