Spiridusi 2006(23) -LMA DAVID,CLARA,DANI!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutari la toata gasca si La multi ani sarbatoritilor pe care i-am ratat, noi suntem bine tota lergatura si ajuns seara acasa si in we invitati la masa, la joaca, iesit in oras si uite asa trece si we .
Ana sa inteleg ca ai net din nou si tel super poze, ati mancat cicoc buna ?
Giova deci gata cu hoinareala ? pacat
Cosmina tin pumnii sa iasa planurile, te inteleg perfect cu dorintele tale tare mult as fi vrut si eu 2 bai dadeam o camera la schimb ca nu imi trebuiau 5 camere mai bine 2 bai dar ne ne iese mereu poate la casa noastra . Sa fie intr-un ceas bun decizia.
Bumbita ma bucur ca sunteti bine sanatate multa ne-a fost dor de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare si de la noi.
Noi am avut o duminica plina: am avut musafiri in seara asta (10 persoane)- la un gratar, iar acum am terminat cu stransul ....
GIO, am vazut pozele si sunt superbe.
Cosmi, iti tin pumnii sa iti iasa planul....
Eu am 2 bai si intr-adevar iti pot confirma ca e mult mai bine;
Ai vazut ce manifestatii sunt prin Bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna dimineata!

ana , sanatate multa anastasiei!!!cine sta cu ea acasa acum cat e bolnavioara? cum va descurcati in asa situatii? cuma fost la muzeu? ce a zis alex? sotul cum se descurca cu manechinele?

cosmi sa dea DD sa ti se implineasca anul acesta planurile...vorbeste si cu gabi totusi, poate totusi accelerati mai mult schimbarea....in doi ce facei ? mai plecatio la disneyland?

ioana m-am uitat si eu pe poze....niste frumosi, ca de obicei, in special craciuneii!!! ati inceput gradi?

noi in wknd am lenevit la greu...ne-am uitat la tv, am facut curatenie, am scos bradul, ne-am jucat monopoly si twuster cu copiii, de azi incepem karatele ( la innot inca nu ii duc )....

cu protestul asta generalizat in toata tara...si noi am fi mers...daca aveam cu cine lasa copiii...insa sincer, nu mi-a placut ca au degenerat in violente...azi dimineata erau numai pieter si caramizi pe lipscani...altfel, ce sa mai comentez de faptul ca conducerea noastra nu are curajul sa iasa sa vorbeasca cu oamanii si sa-si asume consecintele propriilor fapte.....?!

Mergi la inceput

ce faceti? va pregatiti pentru protest de nu mai intrati?

iuliana voi cum mai sunteti cu pregatirile pentru scoala? ai ramas tot la varianta de luna trecuta sau ti-ai mai modificat optiunile? am vazut pe site-ul lor ca au inceput deja inscrierile si depunerea dosarelor....

Mergi la inceput

Bumbi, dupa lungi discutii cu al meu sot, balanta inclina in favoarea scolii Spectrum (70%-30% Arc);
Scoala Spectrum ni se pare mult mai aproape de realitate ca parca nu as vrea totusi sa il cresc ca intr-un bol de sticla.
Voi?

Mergi la inceput

noi vom ramane pentru scoala 97...pe langa tineretului-timpuri noi...e aproape de casa, in drum spre serviciu, este prima sau a doua intre scolile din bucuresti ( ca rezultate 0...tot aici merge si baietelul patronilor de la gradi unde sumtem acum...multi copii de la after merg aici si mi-au zis educatoarele ca sunt bine pregatiti....

pentru sistemul privat, sincer, am intors-o si noi pe toate fetele...poate ca ne-am fi incumetat si la plata taxelor - pe termen lung - poana la urma pentru copii muncim, insa ne-am gandit ca - daca sistemul privat inca nu e pregatit pentru o competitie adevarata- totul e roz si frumos, intr-adevar...acolo...dar daca felul cum se poarta cu copiii deriva din intentia de a-si mentine clientul- pana la urma am fii niste clienti, nu?

da, intr-adevar, sunt si scoli private de talie mare, cu peste 10 ani vechime si experienta, dar din informatiile ce le- am strans dinauntru - aici sunt doua categorii de clienti - clienti cu nume si clienti normali, copii clientilor cu nume si renume sunt mereu ALTFEL tratati decat ceilalti, care daca, nu le convine, pot pleca...in plus, pentru astfel de scoli si taxele sunt pe masura in jur de 1000 euro /copil.....

asa ca ne-am hotarat sa mergem pe sistemul de stat, cu after school la gradi la care sunt si acum....si pe optiunea unei asigurari de studii pentru mai tarziu...liceu, facultate....

Mergi la inceput

De aia mi-e si mie frica: ca totul e roz si frumos, si nu are contact cu realitatea crunta a vietii.
Asta e si motivul pentru care inclinam spre Spectrum ca parca aduce mai mult cu realitatea.
Cat despre bani...ai dreptate: pentru ei muncim si atunci credem ca e o investitie sigura (cel putin speram).
E o alegere destul de dificila, dar trebuie sa ne-o asumam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici

sa vedem ce iese cu planul nostru...si eu am 2 bai si 2 balcoane asa ca stiu ce inseamna acestea intr o casa

pup si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

asa

fetelor cu Parisul eu zic sa mai stam un pic pentru ca n-as prea vrea sa fie asa frig,dar si sa vede, daca putem sa ne mutam la 4 camere.MIe aici la apartament nu -mi lipseste decat a 4 a camera ca in rest e tot ce mi-am dorit.Am bucataria mare de 14 m ,2 baiambele cu cabina de dus si 2 balcoane .In sufragerie am marit camera si am inchis numai balconul.Spatiu e destul ,insa mi-as dori ca fiecare sa aiba intimitatea lui. ...n-as vrea sa plc nici din zona.Aici unde e blocul meu e asa liniste....blocul este singurul intr.o zona de vile si 2 parcuri.

am participat la un concurs si am castigat 2 invitatii lanAlvin si veveriteleplus un rucsac si un ghiozdan.Stefan abia steapta sa mergem.

cu invatamantul privat ...am langa mine scoala Anastasia Popescu si imi place foarte mult cum se desfasoara programul lor.Ce este in interior nu stiu dar am stat de vorba cu multi elevi cand au venit in scoala noastra cu diferite ocazii si am ramas impresionata de comportamentul si cunostintele lor. Asa ca eu zic ca nu aveti ce pierde daca puteti sa-i dati pe spiridusi in mediu privat.

Pe mine ma bate gandul ca anul asta sa merg sa dau concurs pentru un post de educatoare in invatamantul normal.Cat zic eu ca m-am obisnuit cu copiii mei mai speciali de la scoala,cred ca ma consum si toate dramele lor isi pun amprenta. Fetelor suntem norocoase ca avem copii sanatosi si sa multumim Celui de Sus pentru asta.

proteste...mai am fost in Italia si m-am socatfatza de acum 2 ani au dat inapoi mult.Toti se plang,economisesc sunt speriati,disperatitoata lumea e debusoalata de cum decurg lucrurile.Si la noi e cam la fel asa ca ii inteleg pe cei care au iesit in starda si isi striga oful,dar nu inteleg bandele astea de delincventi care au venit pe scandal cu pietre,caramizi si sticle incendiare.Arata centrul dimineata ca dupa razboi.Sincer nu m-as duce...vrem sa schimbam ceva o facem la vot.

m-am intins ca o placina...pupppp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

si din Banat!
am avut si noi petrecerea sambata...nebunie curata....14 copii si cativa parinti...mai mult la sf au venit toti si am stat la un pahar de vin...de vorba nu prea am apucat. poze incerc sa pun azi, ieri le-am pus pe FB....sunt o groaza.

Ca tot vorbeati de scoala, am fost si eu cu o mamica la scoala unde vrem sa-i dam pe baieti, e una dintre cele mai bune...nu e chiar printre cele de fite, dar nici nu vreau.
la cate povesti am auzit...nu vreau sa se simta exclus marco ca nu are iphone, sau ipad sau sofer personal.
si asta e buna si se intra numai pe pile si relatii....am vazut ieri si am stat de vorba cu cele 2 d-ne invatatoare care au rezultate bune, ne-am cam facut o parere, acum urmeaza sa mergem la director, caci asa se practica. Mamica cu care merg are pila la director....si noi avem aceeasi cunostinta comuna, colaborator de-al sotului, dar am zis sa mergem numai dintr-o parte si impreuna. sa vedem acum ce ne zice...tare sunt curioasa.
Oricum, la o alta scoala taxa ar fi de 100euro, asa ca tot la fel e si aici...daca ne va lua, caci am auzit ca pe unii i-a scos afara din birou, altora nu le-a luat nimic, dar au cotizat pe parcursul anului.....of....asa nu-mi place acest sistem, dar n-avem ce face.
Daca aveam o scoala privata in Timisoara, numai pt asta l-as fi dat.....
Bumbi, Toanca imi zicea o amica din Bucuresti ca sora ei e profa la o scoala privata si sunt obligate cadrele didactice sa dea note mari ca sa nu-si piarda clientela. o mare porcarie...dar se pare ca e adevarat.
Bumbi imi place ragionamentul tau...si noi tragem sa-l inscriem la o scoala buna, cu clasele 1-8, ca alea de fite sunt cu clasele 1-12 si nu vreau sa fie toti la un loc. si mai departe vom vedea unde si ce va face.
Macar va intra la o inv buna, scoala cu rezultate bune si tot se face ceva scoala, chiar daca mai scapam o atentie in stanga-dreapta.
Toanca acum citeam pe bestjobs ca spectrum angajeaza educatoare in Timisoara. o fi aceeasi cu a voastra? sigla lor e o floricica cu petale in diferite culori.
Cosmi e frig acum pt Disney, bine faci ca o lasi pt mai incolo.
sa dea DD sa ti se indeplineasca visul si sa gasesti ap. cu 4 camere ideal pt voi.
Ana of saraca Anastasia ca mult o mai trage. cum a fost la muzeul de cioco?
Silvia gata cu hoinareala, dar ce bine a fost.....
ce curte mare aveti acolo....super! mai pune poza cu casa si curtea.

David, Clara si Dani
Mamici sa va traiasca copilasii si sa va bucurati de ei toata viata!

Mergi la inceput