Spiridusi 2006(23) -LMA DAVID,CLARA,DANI!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Multumim frumos pentru urari!
Dia, ai mare dreptate cu entuziasmul.
L-am trezit pe Matei azi dimineata cantadu-i eu cu tati LMA; se facea ca doarme, dar il vedeam cum mustacea pe sub plapuma
Azi dimineata fix la 6.15 (ora la care s-a nascut Matei) m-am trezit; nu stiu daca a fost coincidenta sau nu, cert este ca m-am trezit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata....LA MULTI ANI BLONDINILOR SI MULT NOROC IN VIATA!!

eu m am trezit asa ametitaanxietatae cred ca e de vina ca mai mai buseste din cand in cand

Toanca copiii s a bucurat mult de revedere ...Pappan era ff emotionat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

La Multi Ani Matei!!
La Multi Ani Marco!!Dragi mamici de spiridusi sa fie sanatosi si iubitii frumosii voastrii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Jur ca nu stiu cum am pus toti acei iiiii in plus, scuze.

Mergi la inceput

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

toanca vad ca esti pe baricade astazi Ce planuri aveti de ziua lui Matei?
Angelo este la Cocoloco, spatiul de joaca. In seara asta se duce la bunici, eu lucrez maine si Giorgos la fel. Soacra isi sarbatoreste ziua de nume maine, imi pare rau ca nu pot fi acolo cu Aggelos.
In rest, fac o ciorbita de curcan si ma voi apuca de un chec
Dintisorul tot acolo este, se misca dar mi-e frica sa il scot eu. Nu am inima asta, cred ca as lesina instant pt ca abea suport sa vad cum se misca cand il pun pe Angelo sa imi arate
Maine ce sarbatoriti avem in afara de Gio si fata lui March?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

La mul#355;i ani cu mult drag s#259;rb#259;toritilor de azi-marco.matei.daria #351;i david!
S#259; cre#351;teti mari.s#259;n#259;to#351;i #351;i cumin#355;i!
La mul#355;i ani #351;i p#259;rin#355;ilor #351;i s#259; aib#259; parte e cāt mai multe bucurii din partea spiridusilor!

Noi suntem pe drum spre craiova...cu mult#259; ploaie #351;i dor de ai no#351;tri!

V#259; pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

La mul#355;i ani cu mult drag s#259;rb#259;toritilor de azi-marco.matei.daria #351;i david!
S#259; cre#351;teti mari.s#259;n#259;to#351;i #351;i cumin#355;i!
La mul#355;i ani #351;i p#259;rin#355;ilor #351;i s#259; aib#259; parte e cāt mai multe bucurii din partea spiridusilor!

Noi suntem pe drum spre craiova...cu mult#259; ploaie #351;i dor de ai no#351;tri!

V#259; pup!

Mergi la inceput

Maraki, da azi am fost pe baricade ca nu s-au intors inca grecii din vancata
Maine la ora 18 avem petrecere la un loc de joaca unde vor veni prietenii nostri de familie.
Azi i-am dat cadoul lui Matei si a fost foarte incantat: un CD Piti Clic (soft educational pentru pitici) si un planetarium.

Bumbi, drum bun si aveti grija pe vremea asta urata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

LA MULTI ANI CELOR CARE AZI SE SARBATORESC,MULTA SANATATE ,BUCURII IN SUFLET SI NOROC

Bumbii cred si eu ca iti e dor de acasa.Sunteti ok toti??
Toanca astept detalii despre petrecere ca sunt tare interesata..si eu ii iau mereu lui Stefan cd de la piti clik,sunt foarte bine concepute.
Maraki esti harnicuta tare..cum a iesit checul?

pup toate fetele si toti spiridusii

Mergi la inceput