Spiridusi 2006(23) -LMA DAVID,CLARA,DANI!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare si multumim de aprecieri
Chiar mi-a priit vacanta; un pic de odihna nu strica nimanui
Noi maine avem petrecere la gradi (tort, sampania si alte cele), iar sambata ne petrecem la locul de joaca.
Matei abia asteapta ziua lui.
Noi avem deja 2 dintisori crescuti, iar unul de sus se misca ca o margica
Bani si ceva rosu pe noi am avut, dar habar n-am cine a intrat primul in camera de la pensiune; asta cu intratul barbatului primul nici nu o stiam.
GIO, deci iti vine sorela! Bravo! Cum va petrecetu ziua de maine?
Silvi, ai avut ceva persoane invitate!
Si eu am dansat de Revelion hore si sarbe, dar m-a dansat si sotul meu. Cam asa ma danseaza: o data pe an

Maraki, zici ca da randament solutia de par? Ca si mie imi cade parul intr-o veselie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Iuliana se vede ca v-a priit vacanta si v-ati simtit bine. tu arati superb doamna! iar matei seamana tot mai bine cu tati lui.

Noi nu stim cand petrecem...initial am zis sambata...ca stiam ca soacra, sora ajung azi tarziu....sa vedem acum....cand ajung in Alba, fug sa vad pe cand imi poate face tortul, daca mi-l face....si in functie de asta. oricum, va fi in familie, dar suntem foarte multi si nu stiu unde....tare rau e sa nu ai casa ta...si sa vezi cine pune locatia.
petrecerea cu copiii va fi in 14 la un spatiu de joaca. Noi numai in 13 cred ca venim din Alba, sa vedem acum...cand pleaca si sora-mea inapoi.

Mergi la inceput

GIO, se poate spune ca eu am fost mama purtatoare
Macar acolo un tortulet trebuie sa ii iei ca sa sufle baiatul in tort
A....m-ai intrebat de parapanta: nu am fost singura ci am fost cu instructorul; el a facut practic toata treaba.
Eu mai am de slabit cam 1 - 1.5 kg ca sa fiu multumita, desi ce-i drept la munte am cam papat dupa pofta inimii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici si LA MULTI ANI TUTUROR SPIRIDUSILOR

noi am aterizat aseara cu mare dor de copii..le am lasat pe surori cu lacrimi in ochi dar sper sa ne vedem repede. A fost bine ca au fost si fetele libere ne-am cam plimbat si am facut shoping.

Miha deci ai fost harnicuta de sarbatori,important e ca ati stat bine .
Maraki arati super ....ma bcut ca iti prieste masac de par.
Silviicred ca ai facut o gramada de bunatati.
GIO ce bine ca iti vin rudele,o sa faceti o peterece pe cinste.
Toanca esti o curajoasa...la ce pensiune ati fost?

pup fetele si revin

Mergi la inceput

Cosmi, bine ai revenit!
Am fost la pensiunea Panicel. Daca ii dai o cautare, chiar asa o sa o gasesti.
Mie imi place foarte mult pensiunea si e al treilea an in care facem revelionul la ei.
Ce au zis copiii cand v-au vazut?

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DAVID,MARCO,DARIA!!!!!
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Fac cinste cu o bucata de tort

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
LA MULTI ANI pe 2012! Sa fie pentru toti un an mult mai bun decat cel carea trecut
La multi ani Spiridusilor care si-au sarbatorit deja cei 6 ani minunati!
Si azi, ca-i o zi mare, LA MULTI ANI MARCO, DAVID Si DARIA!
Va pupam pe toti. Am vazut ca petrecurati nu gluma la trecerea dintre ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Suntem in plin sezon de aniversari de spiridusi!
LA MULTI ANI spiridusi draguti! Sa fiti fericiti, sa cresteti mari (dar sa ramaneti cuminti, si sa pastrati candoarea specifica acestei varste) si sa aveti o viata ca in basemele in care toate visele frumoase devin realitate!
In special LA MULTI ANI pentru Marco, Matei si David!

Giova, nu-ti fa griji, o sa iese foarte bine aniversarea! spiridusii nostri sunt inca la varsta la care se entuziastmeaza usor si nu e nevoie de ceva foarte mare/scump/complicat sa fie cu un zambet pana la urechi. In plus, ei nu remarca toate detaliile organizatorice care ne dau noua batai de cap.

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Marco, Matei - LA MULTI ANI!
Sa va distrati bine!

Dia- Ce face burtica?
Cosmi- Bine ai revenit la vatra!
Gio- Sunt convinsa ca o sa chefuiti pe cinste, indiferent de solutia aleasa.
Maraki-Tare bine iti sta, iar Angelo era asa fericit la aniv lui.
Iuliana- E bine sa experimentam lucruri inedite.
Miha- E frumos centrul ala acvatic, dar acum au fost doar baietii .E mai interesant vara ca ai acces si la piscinele exerioare.

Eu ma distrez cu o febra a Anastasiei,asa ca azi a ramas acasa si diseara vedem dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani Marcolino si la multi ani Matei Sa cresteti mari blondinilor frumosi, va doresc tot ce este mai bun si mai frumos in viata si multa sanatate pana la adanci batraneti

Bee la multi ani, iti doresc ca noul an, sa fie asa cum ti-l doresti Sanatosi sa fiti si cu multe reusite

Mergi la inceput