Spiridusi 2006(23) -LMA DAVID,CLARA,DANI!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

La Multi Ani Sebi!
SAa cresti mare, frumos si sanatos!!!

Am apucat si eu sa descarc pozele:
http://s242.photobucket.com/albums/ff9/piticel_24/Craciun%20si%20Revelion%202011-2012/#!cpZZ1QQtppZZ20
Promit ca maine (ca tot merg la munca) intru sa povestesc cum am petrecut.
Pana atunci va zic doar atat: m-am dat cu parapanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

La Multi Ani Sebi!!!Bumbita multa sanatate frumosului vostru, sa fie fericit si iubit!!

Noi am petrecut revelionul impreuna cu niste vecini si prieteni, acasa, dar ne-am simtit fff.bine, copilasii s-au distrat de numa pana la 2 noaptea. Anul acesta am cam gatit si de Craciun si de revelion, fiind in concediu am avut chef.D-nelor ai vostrii copilasi se uita la desene animate? Tudor e obsedat de ele, se uita nonstop, nu-l pot convinge sa lase tv-ul, ma innebuneste sa ma uit cu el, stie toate replicile si tot nu e suficient.

Mergi la inceput

Toanca, am vazut pozele, superbe, cred ca ati avut o vacanta f. reusita, tu arati ff. bine, plina de viata, vesela, f. frumos, Matei e un dulce.

Mergi la inceput

Ana, am tot uitat sa scriu, super locatia aceea unde ati fost voi la baie, i-am aratat lui Tudor, care e mare amator de baie si chiuia pe aici ca mergem si noi...mergem dar aici local asa la o piscina obisnuita..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare si de la noi.
Miha, multumesc de aprecieri
Si Matei s-ar uita non stop la desene; dar, pentru ca nu ne mai intelegeam cu el (sa se uite o perioada rezonabila) am ajuns la solutia sa ii parolam canalele de desene, astfel incat acum se uita cu portia
La munte a fost foarte frumos; am stat 5 zile, ne-am odihnit, ne-am simtit bine, ne-am dat cu saniuta.
http://s242.photobucket.com/albums/ff9/piticel_24/Craciun%20si%20Revelion%202011-2012/#!cpZZ1QQtppZZ20
Am fost cu mai multi prieteni si a fost super ok.
In noaptea de Revelion, Matei a rezistat pana la 3 dimineata.
Eu, asa cum v-am spus, m-am dat cu parapanta de sus de pe Cristianul Mare.
E o senzatie super sa plutesti in aer; eram foarte sus (undeva la 1800 de metri), vedeam tot Brasovul de sus.
A durat cam 20-25 de minute zborul; al meu barbat a zis ca nu sunt normala, dar mie mi-a placut
Acum am luat-o din nou de codita, la munca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Noi suntem bine, hoinarim ca 2 porumbei toata dupa amiaza pana noaptea la 1. Dimineata am dormi pana la pranz...noroc ca ne suna copiii sa ne aduca cu picioarele pe pamant.
de ieri seara spiridusul meu e stirb. m-am gandit eu ca vom sarbatori cei 6 anisori fara dintele de jos.

Paul!Sa cresti mare si sanatos blondinule!
Paula sa va traiasca copiii si numai bucurii sa va aduca!

Miha ma bucur ca ati petrecut bine si frumos acasa alaturi de cei dragi. la fel am facut si noi si a fost tare frumos.
Iuliana bine ati revenit! Super pozele de la Craciun, munte si serbare. Mi-a placut bradul de la gradi cum a fost impodobit...tare cu bun gust si deosebit.
mai era cineva cu tine in parapanta, nu? bravo tie curajoaso! eu n-as fi indraznit.

Noi maine plecam la Alba la copii. azi pleaca si soacra din Germania, sorella maine din Italia....asa ca sambata sarbatorim cu totii ziua lui Marco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani Sebi si Paul!!! Sa cresteti mari frumosilor, plini de noroc si sanatate
Toanca super ati petrecut la munte Frumoase poze, frumos si dulce baietel
Miha inainte mai statea si Angelo mult la tv dar acum a rarit-o singur. Se joaca pe Wii si mai mult pe Nintendo 3D de cand l-a primit de Craciun .
Giova mai sant 2 zile pana la ziua cea mare Angelo mi-a aratat acum 2 zile ca i se misca dintele de sus Asteptam pe zi ce trece sa-i cada pt ca se misca foarte tare. Zilele astea mananca ceva mai moale, sa nu fie crocant ( la paine ma refer )
Silvi unde esti?
Cosmi cand se intoarce din Italia?
Eu sant cu masca de par in cap...stiti voi-ulei de masline, ulei de ricin, vitamina A uleios si galbenus de ou. Am observat ca dupa doua masti, deja s-a regenerat parul, mi-a crescut nou in fatza la frunte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

La multi ani Diana, Anastasia, Sebi si Paul
La multi ani tuturor si un 2012 mai bun decat 2011, cu cat se poate de multe realizarisi sanatate
Iuliana am vazut pozel vostre, super vacanta ati avut, poza cu calul in zapada m-a dat gata . Tu arati f bine is radianta cred ca ti-a prins bine vacanta, parapanta bravo !
Giovalinda deci pana la urma va prieste si in doi ma si gandeam ca nu poate fi altfel si mie mi-ar placea cateva zile in doi
Maraki eu am incepu cursurile din 2, am umblat o gramada si nu am mai reusit sa intru in zona nu stiu daca ti-am zis si aiai arati super in poze tare imi place cum ai slabit ai intinerit cu 5 ani minim
Noi de Rev chef la noi cu 12 persoane am gatit si decorat de mi-au sarit capacele dar a fost frumos, ne-am simtit super. Nu va zic cat am dansat radea al meu sot ca nu m-a vazut demult asa . Dupa Rev gata distractia am inceput iarasi cursurile si alergatura, Alain incepe de maine noua scoala deja imi miorlaie parca vad ce lacrimi si trambite o sa fie maine dimineata dar asta e el se acomodeaza repede.
Planuri pe 2012 nada ca am invatat de la 2011 ca nu aduce anul ce aduce ceasul asa ca nu imi doresc decat sa fim sanatosi, sa nu vina apocalipsa daca se poate in rest .... sa am cat mai multe surprize placute daca se poate. Chiar e singurul an fara rezolutii proiecte, planuri si tare usurata ma simt. Poate sa slabesc 5 kg ca si plan asa lejer incet si fara complicatii ca sa ma simt si mai usurata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

eu sunt happy...sorella e pe drum, asa ca sper sa ne intalnim cat mai repede. a vrut sa faca o surpriza si au plecat mai repede, doar ca eu ieri am vb cu un priten si ala nu a stiut si a zis tot. Mama, oricum nu stie nimic.
Soacra a ajuns si ea, neasteptat de repede....intr-un ceas o fi in Alba.

Maraki pai si lui Marco i s-a miscat tare de tot, mama l-a scos cu mana, cu un pansament steril...a zis ca nici nu a curs sange. dar ea zice ca nu-i vede dintele sub, ca e doar rosu si umflat si ca e mai in spate....il tot invata cum sa si-l impinga cu limba in fata...cica ii iesea in spate daca nu-l scotea.
Aveti si voi grija sa nu-l inghita cu mancare.
Silvia ma bucur ca ati petrecut bine, spor la treaba!

Noi ca niciodata nu ne-am pus nicio dorinta, nu am avut bani in buzunar, doar ceva rosu pe noi, nu a intrat un barbat primul in casa....ce mai....toate obiceiurile le-am incalcat, fara sa vrem. Vom vedea ce an avem......
, fug la bagaje.

p.s.
urez si eu de azi un sincer si calduros , spiridusilor nascuti in aceeasi zi cu Marco al meu:
Matei, David si Daria ! Multa sanatate si fericire alaturi de toti cei dragi!
Mamici sa va traiasca spiridusii si numai bucurii sa va aduca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

am schimbat de azi titlul subiectului, maine chiar nu pot intra de pe comp si de pe telefon mai greu fac modificarile.
sper sa nu va suparati!

Mergi la inceput