Spiridusi 2006(23) -LMA DAVID,CLARA,DANI!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

LA MULTI ANI! MULTA SANATATE, BUCURII SI UN AN MAI BUN!

Insanatosire grabnica spiridusilor bolnaviori dar si mamicilor afectate de "schimbarile de vreme".

Distractie placuta tuturor!

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

La multi ani!

Eu nu am agitat deloc pentru Rebelionul asta.
Acum am la cuptor niste friptura cu cartofi (n-am mai facut de veacuri si oricum cred ca abia maine le halim ) si 2 creme caramel...sa se sature poporul .
In seara asta aperitive si....dulciuri. Sampanie si alte beuturi.
Ofer pe alese de acum ca poate iar ma prinde 12 sforaind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani romani, oriunde va aflati!!!

Anul 2012 sa va fie plin de reusite si sa fiti cu totii sanatosi

Ne-am intors si noi de la socrii. Cand am iesit si noi afara sa tragem cu rachete, a inceput o ploaieeee.....se facuse Angelo ciuciulete pe geaca pt ca nu a vrut sa tina umbrela. Acum sant cu piftia langa mine mai iau o gura, mai tastez aici
Ne auzim maine fetelor, somn usor si fie ca in noul an, sa vi se realizeze tot ce v-ati propus

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte: ieri am fost cu Andreea sa isi cumpere tinuta pt revelion. In mall-ul de aici pe cine credeti ca am vazut? Pe Catalin Botezatu, m-a si auzit cand i-am spus Andreei, s-a intors sa ne vada. Daca auziti pe la vreun post tv ca a fost la germanica in perioada asta, sa imi spuneti si mie pt ca m-am contrazis cu Andreea, ea spune ca nu era el dar l-am recunoscut imediat si mi s-a confirmat 100% cand i-am vazut nasul din profil.

Mergi la inceput

Gio, te pupa mama Acum am vazut titlul capitolului Multumesc mult

Mergi la inceput

Si va multumesc mult pt urarile de ziua lui Aggelos Cand a vazut pachetele cu cadouri a fost foarte incantat insa cand le.a deschis.....a vazut ca sant haine si a cerut jucarii. Socrii in schimb s-au orientat bine, au cumparat un set pt nintendo cu doua gentute, mufe, cabluri, 2 creioane de rezerva, incarcator pt masina, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

LA MULTI ANI 2012!! SA AVETI UN AN FOARTE BUN FETELOR!!! MULTE IMPLINIRI SI TOT CE VA DORITI SA REALIZATI IN ACEST NOU AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

La Multi Ani si implinirea tututor dorintelor!!!

La Multi Ani Angelo! Sa cresti mare, frumos si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

LA MULTI ANI DRAGELOR!

Anastasia si Diana! sa fiti sanatoase si sa aveti mult noroc in viata, printeselor!

Noi am petrecut frumos, cu 2 perechi de fini, din cele 3 pe care le avem. a fost placut si relaxant. azi i-am chemat la ciorbita si fripturica. dupa care din cazua ca s-a luat curentul am iesit pe centru, la un vin fiert si colac secuiesc.
Gatul meu e mult mai bine.

Maraki imi pare rau ca nu m-am simtit bine sa intru chiar de ziua lui. de pe telefon e mai greu sa fac aceste manevreme.
am vazut pozele de pe Fb cu voi. pot sa zic ca arati super bine, poate sa se teama Andreea.
Asa ar reactiona si Marco daca ar primi haine de ziua lui. bine ca a recompensat bunicii.
Lili cand plecati la munte?cum ati petrecut?
Ana pai ce atata mancare pt o noapte? nici noi nu am mancat cine stie ce in noaptea de rev. pestele dupa ora 12 si cam atat.
Cosmi si aici e frumos...dar asta nu e vreme de decembrie, respectiv ianuarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Sebi!Sa-ti dea DD numai sanatate, fericire si tot ce vrei in viata, puiule!
Cristina sa va traiasca spiridusul si numai bucurii sa va aduca impreuna cu Edy!

Mergi la inceput