Spiridusi 2006(23) -LMA DAVID,CLARA,DANI!
Raspunsuri - Pagina 6
toanca spune:
Hei...LA MULTI ANI dragi Ioane (Bistrita si Timisoara). Sa ne traiti si sa fiti sanatoase!
Noi...abia ce ne-am intors de la petrecere unde am petrecut super; copii su fost deosebiti de incantati, dar si adultii pe masura.
Totul a fost super ok.
Am descarcat deja pozele:
http://s242.photobucket.com/albums/ff9/piticel_24/Petrecere%20Matei_6%20ani/
cosmi1975 spune:
neata gagici...
noi aseara am fost la film...Motanul incaltatnu mi-a placut,cam tras de par
acum Bianca inca doarmesi papan face lectii
Toanca ma bucur ca v-ati distrateu astept si exploicatii financiare ca imi place acel loc
silvi_2005 spune:
Cu mare intarziere urez si eu La multi ani !!!!Ioanelor nostre dragi si strangarilor Marco si Matei sa va traiasca feciorii si sa creasca mari si sanatosi .
Iuliana super petrecerea!
Giova ce faceti cum ati petrecut ?
toanca spune:
Neata!
O cafea doreste cineva?
Cosmi, locul de joaca chiar merita (Kids Planet) si nu a fost exagerat de scump: 1.300 de lei cu totul (inclusiv mancare pentru adulti si alte cele)
cosmi1975 spune:
Toancanu-i mult dar: cate persoane,cat timp,ce mancare,ce divertisment?...te rog daca poti sa mi raspunzi
toanca spune:
Cosmi: 6 copii, 9 adulti, piza cu sunca si cascaval, ciocanele de pui cu cartofi prajiti, snitele pui, carnaciori, sucuri, apa, cafea, bere:), covrigei sarati si alune, animator (MC), baloane explozive, sampanie copii.
Timp: 3 ore
cosmi1975 spune:
super toanca ..dar la mine e o problema ca s multi copiisi nu stiu daca merita..cred ca tot acasa ii facasa ii faceam si Biancai cam cu tot ce ai scris tu mai putin animatorul si locatia