Spiridusi 2006(23) -LMA DAVID,CLARA,DANI!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, pun si poze promit dar mai mult cu meniurile ca am uitat sa facem poze avem doar filmuletul cu tortul .... in fine. Am ajuns si eu acasa nu demult tare aiurea e sa ajungi asa tarziu sunt mereu pe graba, dimineata mi-am gasit masina inghetataa plouase si a fost frig noroc cu sprayul degivrant ca muream langa masina daca nu. Va ca ma strange ins pate cand aud de accidente, asa ma bucur ac aiic se circula extrem de calm si de de civilizat, te lasa sa iesi pe drum fara prioritate daca vad ca ai asteptat acolo, nu clanxoneaza nimeni, noroc mare ca eu si asa sunt stresata si merg cu grija mai ales ca sunt mereu cu Alain.
Lili vai ce povestesti tua colo, imi pare tare rau pentru Andreea dar un mare bravo ca a slabit si macar se simte bine cu ea insasi era si mai nasol sa se simta si aiurea cu ea insasi. Sanatate multa si sa o pazeasca Dumnezeu de rele ca o sa isi gaseseasca ea pe cineva care sa o merite barbatii astia mi se face rau de cate cazuri din astea am auzit .
Nu mai stiu ce vroiam sa zic ca prea multe am citit .
BUmbi fain meniu au acolo mi s-a facut foame citind
Gio tu ce ai mai facut ce te-ai mai decis sa faci anul asta pe plan profesional ? Eu cand ma gandesc ca in iunie termin si clar mai trebuie sa fac ceva ca formare sia paoi naiba stie ce fac... fac cu nervii
Va la sca ma anunta cuptorul ca e gata sa primeasca pizza pt Alain ca asta a cerut, eu am ciuperci la capac cu gratar in plan, o seara frumoasa la toata gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Matei mananca aproape zilnic lapte cu cereale pentru ca el mananca dimineata acasa si mai mananca si la gradi
Daca nu mananca lapte cu cereale automat vrea fie orez cu lapte fie melci cu lapte dar in 99% din cazuri prefera laptele cu cereale.
Mananca la 7.30 dimineata, iar micul dejun la gradi il ia la 9.30; deci are timp sa ii se faca foame
Cosmi, chiar asa de ce nu il dai pe papan la clasa I? Ca dom' ministru zice sa se poate...
Ati vazut ca la Bucuresti au dat avertisment de ninsoare spre bucuria lui Matei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Yuhuuu! a venit zapada

M-am "distrat" de dimineata cand a trebuit sa il imping pe Robert sa isi faca loc prin zapada. Evident ca la noi "la tara" nu au bagat plugul.. iar el cu tractiune spate... a avut ce invarti in gol la rotile din spate.

Macar l-am scos repede desi ii propusesem sa nu mai duc copilul la gradi si sa ia el masina mea ca are 4x4. Da' nu a vrut.. si oricum trebuia sa iasa el primul ca noi bagam masina in garaj unul dupa altul. De regula el o lasa langa poarta ca vine ultimul si pleaca primul

Asa ca dupa amiaza... ma "distrez" si eu prin nameti. Sper sa treaca si plugul pana pe la 4 cand voi pleca eu . Ma gandesc sa o duc pe mama si sa ramana Nicolas la ea ( e vis-a vis de gradi cu apt.) si maine dimineata sa mearga mai repede. Eventual ii las acolo pana vineri si ii dau lui Robert masina mea ca oricum astia zic ca va ninge continuu pana vineri.
Deh... asta-i dezavantajul ca locuim in afara orasului. In rest abia astept in week-end sa ne jucam in zapada si sa ne tragem cu sania pe "ulite".

So... have fun la zapada doamnele din Bucuresti

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Neatza!
Da, in Sud e viscol si zapada multa, la noi doar bate vantul si a nins putin.

Maraki, Silvia acum mi-am amintit...pai la restaurante, cantine se face repede papica....aveti aparate profi, nu ca acasa.
Silvia eu imi caut de lucru si acusi ma depresez iar ca nu e nimic de doamne ajuta...si de promisiuni si asteptari m-am saturat, caci oricum nu stiu daca sunt ale mele respectivele joburi.
asa ca prefer sa nu mai vb de aspectul asta ca ma apuca plansul.
am vazut ceva poze cu aperitivele pe FB....tare bine arata. Pacat ca nu ai facut poze si sarbatoritului.
Iuliana la 9:30 iau MD la gradi? si cand incep activitatile?
la noi gradi se deschide de la ora 8, noi ajungem pe la 8:45, la ei la 9 incep activitatile si e de preferat sa ajungem in timp.
Lili ce bine de voi cu zapada...have fun (vorba Denisei).

Aseara am lucrat cu Marco in caietul de mate de cls.1....nici cum nu vrea sa faca cifrele in patratele si doamne ce urat le scrie. In schimb baga adunari, descompuneri, aflarea termenului necunoscut, vecinii cifrelor....astea le face cu placere.
Nicinu as vrea sa-l fortez sa nu prinda ura...ca doamne ce an greu ne asteapta din toamna.

o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare salutare...o cafea vrea cineva

am vazut ce zice Funebrucare in fiecare zi mai aduce o modificare,iar daca o tine tot asa cade aceasta nebunie

nu stiu ce sa zic in legatura cu Stefan...sincer acum nu cred ca este pregatit de clasa 1,pentru ac el nu cunoaste toate literele si de scris cam greut,dar la cum il stiu daca ma ,,pun.. pe el in 2 saptamani e pregatit

ce am sa fac??am sa merg cu el la evaluare si nu ma,,bag,, deloc sa vedem ce si cum.Si ce atata graba cu clasa !??vorba colegei mele....un an castigat la maturitate sa nu plateasca impozite...vedem

afara e superb si dimineata dupa ce l-am dus pe papan la gradii ne-am dus la curte sa dam zapadace bine a fost iara mama a promis ca se duce sa-l ia pe nepot cu sania

Marakino sa porti hainele sanatoase..esti norocoasa ca nu mai faci mancare...eu pe fiecare fac,asa i-am obisnuit
Liliana de acord cu tine .Toate in viata sunt cu scop..acu depinde daca te prinzi .Noroc cu apratmentul ca puteti ramane acolo daca va inzapeziti.Doamne Doamne a fost cu verisoara si fetita ei,da-o incolo de masina.Imi pare rau ca divorteaza dar cum spuneam mai sus ,sigur viata ii rezerva ceva mai bun.Ce dracu au barbatii astia la varsta asta???Am 2 amice fff bune care in decurs de un an au patit la fel...s-au inamorat sotii

Bumbii cam asa e si meniul la gradii la papan..foarte buna mancarea .iar caldura este prea multa.Norocosi am fost cu aceasta gradinita si cu tot personalul.

G I O daca evaluarea il gaseste pe papan apt de scoala atunci la scoala..tu de ce nu te duci anul asta la titularizare,e o mare sansa sa revii in invatamant,bineinteles daca iti doresti.

Silviisi la voi e frig?abia astept sa vad pozele...la noi aiaci se face un concurs de bucatari amatori,daca participai sigur erai cel mai cel..bucatar

Toancasi Stefan papa cereale dimineata,cateodata si seara.Este super afara cu toate ca se circula ca...

revin daca sunteti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Pai GIO draga e mare "fun" la noi cu zapada. Daca n-au bagat nici plugul... sa vezi distractie. Cica va ninge bine.. Acum ce sa zic.. aici la noi e si vant.Robert tocmai m-a sunat sa-mi zica de maine sa nu il ducem pe N la gradi ca vrea sa ia el masina mea.Pai daca nu m-a ascultat de azi?I-am zis ca planu-i sa o duc pe mama acasa la ea si sa se ocupe ea de copil. N-am chef sa ii stric totul.... maine au de facut niste poze la gradi, azi si vineri trebuie dus la karate, maine vine profa de engleza si toate-s la indemana acolo asa ca n-are sens sa-l iau acasa si sa il tin sa se plictiseasca.

La noi MD e la 8:45-9:00. Nicolas nu poate sa manance imediat ce se trezeste. Se trezeste abia la 7:40. La 8:00 pleaca de-acasa, pe la 8:20 sunt deja in clasa.

COSMI - este adevarat ca de a o vreme au cam luat-o razna barbatii.. da' am auzit si cazuri de femei destule. Doar ca ele.. unele s-au intors iar altele au plecat si si-au parasit si copii. Pe barbatii ii apuca mai ales pe cei care au o relatie din "adolescenta" cu partenera... Gen fam. Borcea... Si verisoara-mea era cu sotul ei de la 17 ani.... Asa li se intampla unora cand n-apuca sa "golaneasca". Bine acu' si eu sunt cu R tot de la 17 ani.. Doamne Fereste sa o ia raznavreunul dintre noi.

Silvi aperitive ai facut. Eu nu stiu ce o sa fac pentru sambata.. si cine va veni pe vremea asta la noi.. Da' sper sa apuc sa fac cumparaturile.. Daca las masina lui R..iar mama va pleca la ea si eu voi ramane sechestrata cu Cosmin si fara masina... cred ca abia sambata dimineata o sa merg la aprovizionare.

Eh.. eu ma bazez ca tortu-i comandat.

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

eu anul asta fac 20 de anide cand sunt cu sotul...cand au trecut ca parca a fost acum 1 an

Lili asta e dezavantajul de la casa...datul zapezii si ca nu baga astaia nimic,asa e si la mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna dimineata!!!!

veselie mare cu iarna asta, nu?

ioana marco mai face cifrele in oglinda? ca sebi tot mai uita si le face invers...si noi am facut aseara mate si scriere ( la cererea lui )....

aseara ne-am culcat la 12 00...am avut o seara plina...la 20 00 am terminat sedinta cu parintii la gradi unde am vorbit de fiecare scola ain parte - unde au de gand parintii din grupa pregatitoare sa inscrie copiii, de invatoarele bune - era foarte bine informata doamna directoare - si am ajuns la concluzia ca vor merge 5 copii din grupa lui sebi la scoala 97 la aceeasi invatatoare...super!!! cei de la gradi ii vor lua la pranz si vor face temele la after...

de asemenea, ne-a mai spus doamna directoare ca parintii ai caror copii au implinit sase ani acum recent trebuie sa ne gandim foarte bine daca ii dam direct in clasa I pentru ca ea are experienta cu fetita cea mare care a mers de sase ani si 6 luni la scoala si i-a fost foarte greu ca sa tina pasul cu cei din clasa ( care aveau peste sapte ani ) si sa se mentina printre cei buni ( acum este olimpica, insa este modesta doamna directoare )...

am ajuns acasa si am mers la petrecere la vecinul nostru unde am stat pana la 22 00...bineinteles ca acolo, fiind 5 baieti , ce credeti ca au jucat....beyblade...fiecare cu al lui....galagie mare, suparari, incantari, trisari...etc...

noi de dimineata ne-am descurcat relativ ok cu masina ...straduta noastra a fost deszapazita de masina de la ADP asa ca...era curata...

revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

mai fetelor, chiar atat de pretentios a devenit invatamantul? sa ceara la copil de cls I sa stie deja toate literele si sa faca operatii de aritmetica? Eu am invatat cand am inceput scoala toate astea.
Gio asa e, au aparatura speciala in bucatarii insa au si om separat care curata si taie toate legumele. Este totul pregatit dinainte. Ieri mi.a dat sefa doua cutii mari, intr-una tortelini cu spanac si in alta sos alb cu dovlecei pt tortelini.
am uitat ce vroiam sa scriu....pe alta idee intrasem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ah da! Sa stiti ca este adevarat ca nu rezista in timp cuplurile incepute din adolescenta. Mai devreme sau mai tarziu tot la despartire se ajunge. Daca nu ai timp sa iesi sa te distrezi, sa experimentezi alte relatii sexuale, intri devreme in problemele casnice, ajungi sa ti se " aplece " si sa vrei altceva de la viata. Sefa mea are un baiat de 19 ani care sta la prietena lui in varsta de 17 ani. Stau impreuna cu parintii ei. Sefa a spus ca va fi altceva cand va sta laolalta cu parintii fetei, sa se gandeasca foarte bine pt ca este One way ticket! El a ales, acum insa vine si se plange la mama cand sant probleme. Mi s-a parut cam dura ca i-a spus ca nu este cale de intoarcere. Este prea tanar, sigur nu va ramane cu fata asta.

Mergi la inceput