Spiridusi 2006(23) -LMA DAVID,CLARA,DANI!
Raspunsuri - Pagina 15
G_I_O spune:
Goji si eu mai mananc, dar nu ma omor dupa ele. In iaurt pe langa stafide si alte cele sunt bune. Copiilor nu le plac, am incercat...degeaba.
Lili doamne fereste...bine ca sunt ele ok....la ce povestesti acolo, mi se pare horror prin ce-au trecut. A divortat Andreea?
Super ca scriu si ei cu stilou....prea le va usura munca invatatoarelor, dar asta e.....
Si Edi al meu e fan roary si maxi....restul nu-l intereseaza. Bine ca i-am gasit masinutele astea doua in auchan si i le-am luat de Craciun. Si Marco le-a avut, dar le-a pierdut.
Cosmin stie de mic ce vrea.
teolinda spune:
Eu zic ca pe Goji il putem inlocui cu succes si mai cu multa eficienta cu CATINA. Merge impreuna cu mierea pt ca este acru-amaruie .
GIO - A trebuie sa inceapa demersurile.."Omu'" a plecat de-acasa la o ALTA de prin august... C'est la vie!
Eu am 2 randuri de Roary si Maxi inca de pe vremea lui N. El nu s-a prea jucat cu masinile sau oricum le-a pastrat pe toate... de-asta am casa plina. Chiar in week-end l-am convins si am mai scos 3 sacosi pline .. cu acordul lui N. Nu mai zic cate am mai scos noi de-a lungul vremii "pe blat". Da' acum vreau sa-l invat sa dea si altor copii jucariile care nu-l mai intereseaza pe el (si care nu-s necesare si lu' frate-su) tocmai pentru ca si el a primit de curand 4 lego de la un baiat de 12 ani.
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
bumbita spune:
mai fetelor, eu nici nu vreau sa ma gandesc la accidente de-astea...mi se par horror...si totul este atat de imprevizibil in trafic....poti sa fii sofer ass, sa conduci cu prudenta maxima....intra un nebun in tine...s-a terminat totul....
am eu un coleg in biroul care are mereu o vorba " oricum o sa mor"...e pesimismul intruchipat...la el totul e relativ...nici nu se bucura cand are motive, dar nici nu se crizeaza/supa/enerveaza..cand are motive...
liliana si edi al meu e cu fetele...se emotioneaza tot in fata unei fete si e gingas si vorbeste frumos cu ele...pe cand sebi e mai din topor...mereu spune ca fetele ii fac lui probleme....stie ca il tot certam cand o supara pe iris ( vecina ) la gradi...
teolinda spune:
Bumbi .. lasa mai copilu' nu-l mai teroriza din cauza vecinei. Daca nu e ea... e alta.
E-adevarat ca in trafic este totul imprevizibil... Nu de putine ori am avut accidente usoare din cauza altora. Doamne ce nervi imi faceam ca trebuia sa imi pierd vremea pe la Politie/Asigurari/Service din cauza unui "imprudent".... Macar cand o faci tu... asta e...poti sa te bati singur.
Eu in schimb am o vorba 'Nimic nu este intamplator'...Poate experienta asta sa te-ajute sa inveti ceva din ceea ce s-a intamplat.. Pe de alta parte mai cred ca multe din ceea ce ni se intampla TIN DE NOI. Asa ca... sa fim POZITIVI, IUBITORI, RABDATORI.. Da' din pacate mai uitam si mai avem scapari (gen colegu' lu' Bumbi)
toanca spune:
Hello so de la noi.
Teolinda, Andreea e cea care a participat la emisiune, nu?
A reusit sa isi mentina greutatea?
Apropo de fete: si pe mine m-a anuntat Matei ca azi noapte a visat-o pe Ana (o colega de gradi), iar de vreo doua zile nu vrea sa se imbrace la gradi decat in camasa (si eventual si cravata); cred ca s-a infiripat vreo iubire pe acolo
Vad ca deocamdata Matei mananca fructe GOJI si nu comenteaza, mai ales ca si le pune in lapte alaturi de cereale; chiar, ai vostri mananca zilnic cereale cu lapte? Ca Matei numai asa ceva ar manca
teolinda spune:
Iuliana - Da... aia-i verisoara-mea. Acum are chiar mai putin (-6kg)decat avea la finalul concursului.
Lui N ii dau cereale cu lapte doar dimineata.. deci doar in week-end apuca sa manance. Le mai da si la gradi o zi pe sapt.
Super ca Matei mananca Goji. Deci e mare cuceritor...
bumbita spune:
Liliana si eu sunt convinsa ca nimic nu-i intamplator in viata si totul se intampla cu un scop...inclusiv necazurile ni se intampla fie ca o atentionare, fie sa pretuim lucrurile bune ce ni se ofera zilnic...imi place mereu sa vad partea plina a paharului.
mai mult decat atat, consider ca este gresit sa cerem tot timpul de la viata cate ceva, sa fim nemultumiti de ceea ce avem sau sa vrem/ sa ne dorim din ce in ce mai mult...important este sa te bucuri de ceea ce ce ai dar si mai important este sa te bucuri cu ceilalti de ceea ce ai ( motiv pentru care noi mereu ne gandim ce bucurii /surprize sa le mai facem parintilor nostri, cumantlor/nepotilor )......are Maria Dragomiroiu ( ana de france stie ) un cantec - " DAR LA VIATA TU CE-I DAI?!"...este un cantec din popor , dar plin de adevar...
cu baietii si fashion-il si indragosteala este taina multa...
pe ai mei dimineata cand le dau hainutele trebuie sa le dau haine care se imbraca /dezbraca usor ( pantaloni cu capse/snur si bluze cu fermoar sau fara nimic - nu suporta bluzele cu nasturi - se desfac greu la ele ) ...
bumbita spune:
si la noi la gradi tot o data pe sapmana au lapte cu cereale.mai compensam in wknd cu cereale sau cand ne uitam la desene le pun in castronele cereale din fulgi de porumb.
mai jos este meniul pe saptamana asta pe care l-am primit de la gradi:
LUNI: - TARTINE CU UNT, SUNCA DE PUI SI CASCAVAL, CEAI CU LAMAIE
- FRUCTE
- CIORBITA DE PUI, FICATEI LA CUPTOR CU PASTE, DESERT
- LAPTE CU OREZ.
MARTI – TARTINE CU UNT, BRANZA TOPITA, CASCAVAL, CEAI CU LAMAIE
- FRUCTE
- SUPA CU GALUSTI, SNITZEL DIN PIEPT DE PUI CU CARTOFI NATURE, SALATA, DESERT
- PANDISPAN, COMPOT DE MERE.
MIERCURI: - TARTINE CU UNT, GEM DE FRUCTE, CEAI CU LAMAIE
- FRUCTE
- SUPA CREMA DE LEGUME CU CRUTOANE, CARTOFI FRANTUZESTI(CU BRANZA TELEMEA), SALATA, DESERT
- MACAROANE CU BRANZA LA CUPTOR.
JOI: - - LAPTE CU CEREALE
- BANANE
- CIORBITA DE CURCAN, FILE DE PESTE CU MAMALIGUTA SI MUJDEI, DESERT
- CREMWURSTI DE PUI CU PASTE, DESERT.
VINERI: - TARTINE CU UNT, SUNCA, CASCAVAL, CEAI CU LAMAIE
- FRUCTE
- CIORBITA DE PUI, PULPE DE PUI LA CUPTOR CU FASOLE VERDE, DESERT
- PANDISPAN CU IAURT.
cosmi1975 spune:
seara buna..un ceai care doritimultam de grija puratta
am tot umblat zilele astea si de asta nu prea am avut timp de scris de citit o fac mereu
am fost aseara la un party,la un loc de joaca ...azi iar la fel.Duminica am fost la filmul cu pinguinul Mumble paraca se chema,super tare film.
Tot citesc pe aici ce fac ai vostrii pe gradii...clar e diferenta mare intre grupa mare si clasa pregatitoare si atunci cred ca e o idee buna sa faca papan grupa 0.
pup toate fetele si revin diseara sa ,,vorbesc,,cu fiecare
G_I_O spune:
LILI pai si goji e catina, doar ca e tibetana :)).
Imi pare rau pt Andreea! Felicitari pt kg in minus, mare ambitie are!
TOANCA e inamorat spiridudul tau :)).
COSMI ai cazut ce zice minustrul, poti sa-l dai si tu in cls1. Poti face cu el acasa cate ceva. Eu de cand ma rog de marco si nu vrea.
BUMBI si eu ii imbrac lejer la gradi..... De obicei in trening si mai subtirel, e tare cald la ei.
Se cam aseamana meniul alor tai cu al nostru. Doar ca nu avem in fiecare zi tartine cu unt.
CEREALE marco mananca seara acasa ( nu zilnic, cand isi aminteste) si in weekend dim. Mai are si la gradi odata pe sapt dimineata.