FIV cu dr Dragos Albu 52
Raspunsuri - Pagina 11
angelica28 spune:
Si ca sa vezi de ce ma mirat la mine al doilea eco ar fi dupa vreo 3 zile de menopur ,si deaceea m-am dus in eroare ,am crezut ca schema este asemanatoare la toate ,cel putin monitorizarile ,nu si volumul medicamentatiei........scuze inca o data ,chiar nu asta mi-a fost intentia sa te supar!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
QiaoBing spune:
angelica relax puiule. ai inceput dipherelinul ? ca sa stim in ce faza esti.
legat preturi, ahaaa, deci pana la urma au majorat ceva ! ma asteptam la asta pt ca si anul trecut au facut la fel, au sarit cu ele de la 1 ianuarie. eu am tras cu un ochi cand am fost pe 6 la lista de preturi de la receptie si in capul listei FIV-ul era la fel, asa ca m-am linistit si nu m-am uitat mai jos. eu am apucat sa platesc pachetul de monitorizare pe 29 dec.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
QiaoBing spune:
eu incep sa fac galerie pt ALTESA care tropaie nelinistita sa il intalneasca pe bebe Rafael-Ioan.
HAI ALTESAAAAA !!!!!
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
angelica28 spune:
DA AM INCEPUT DUPA 2 DECI SUNT IN A 8 ZI DE DIPHERELIN SI MIERCURI URMA SA INCEP MENOPURUL ,DAR A ZIS SA NU INCEP NIMIC SA VIN SA MA VADA,SA STIM DACA MAI CONTINUAM!
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
QiaoBing spune:
angi pai e bine asa. menopurul il faci seara, te vede pana atunci si stii ce faci, mai continui cu Diphe, intrerupi sau sari pe menopur.
Apropo, eu am facut o mareata constatare aseara, m-am spalat pe cap si nu mi-au cazut decat 1-2 fire !!! O fi de la tratamentul asta minunat de stimulare ?!? In ultima vreme ma ingrozeam de fiecare data cand ma spalam, plus ca cadea de unul singur si fara sa il ating. incepe sa imi placa sa ma hormonizez. oare si in sarcina o sa fie la fel ?!? Acum daca tot sta pe capul meu, mai pot sa il vopsesc inainte de punctie, sau abia dupa 16 saptamani cum mi-a zis Albu data trecuta ?
alilumi spune:
angi, iubita mea,
nu m-am suparat, doamne fereste! ma supara doar faptul ca te panichezi! imi vine asa, nu stiu, sa iti trimit pe nu stiu ce cale un buchet de Zen, ceva... te simt asa incordata si stresata! de-aia si iti spuneam ca imi vine nici sa nu mai scriu, ca imi este si teama sa nu panichez... cu toate ca uite, depinde de la caz la caz... fiecare cu particularitatea lui...
nu te mai framanta atat! ca stresul asta si panica nu sunt bune deloc! ai putzinica incredere si rabdare!!! stiu ca e greu, dar trebuie!
trebuie sa iasa neste ovule "calme" sau vrei sa te trezesti la anul cu gemeni precum nepoata-mea, de zici ca are nervisori in funduletz de agitata ce este!!!
si nu uita: ce incepe mai putin placut, se poate termina atat de frumos!!!
tin pumni!
( 13 + )
angelica28 spune:
Alilumi incerc ,incerc ,gata ma apuc sa imi fierb o cana de vin rosu ,ma anesteziez imediat si starea de zen o sa vina sigur cel putin in seara asta sper sa reusesc sa ma calmez,realizez ca ma apucat disperarea!
Va urma FIV in ianuarie.
Rajneesh
ALTESA spune:
haaa qiao deci ma urmaresti?
ete daca si pe aici am galerie gata ma pun pe nascut promit
40+ cu baby Rafael-Ioan
QiaoBing spune:
ALTESA ti-am zis ca sunt cu ochii pe tine. vezi ce faci cu ricinul ala Eu la extrauterina nu apucasem sa "rezolv" problema, fiind pe neasteptate si intrand in mare viteza la operatie. Dupa cateva zile si-a adus aminte dr si de mine (intrase in concediu) si le-a zis asistentelor sa se ocupe de mine, ca o sa pocnesc. Numai ca problema era boala generala Cu cele 2 doamen care mai erau cu mine in salon, am furat noaptea sticla cu ulei de ricin de la asistente si am "postit-o" pana am dat-o gata ... si tot nimic Neuronul e mai tare chiar si decat uleiul de ricin, asa ca si tie acelasi sfat ca si Angelicai, RELAX ! Lasa-l pe bebe sa vina cand are el chef, daca se simte bine acolo si totul e OK. In (fosta) mea odisee era o fata care a nascut dupa 40 de spatamani, nu vroia pitica sa iasa la lumina deloc, a rugat-o in fel si chip, pana la urma a lasat-o in pace.
roxana33 spune:
Altesace aproape esti de marea intalnireUnde nasti si cu cine?Daca ai spus deja,scuze,n-am gasit postarea.Va pup,pe tine si pe bebe mic