FIV cu dr Dragos Albu 52

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Din pacate nici urma de ciclu ,doar durere in jurul ovarului drept exact unde am acel chist ,cu toate ca aseara am baut vin rosu ,am facut si o baie fierbinte ,am tras de niste haltere ale sotului,nimic . trist Nu vrea si pace sa vina ciclul .............sigur maine voi primi vestea ca oprim schema fiv !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Buna dimineata, fetelor!
Sa va dau o veste mare si minunata, azi noapte la 3:20 s-a nascut Rafael Ioan, baietelul Altesei. Puiul de om are 3200 g. A mai venit , asadar, o gagalice pe lume
Sa primim bebelusul asa cum se cuvine, iar mamicutzei recuperare cat mai rapida, laptic mult si multe floricele!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

31+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

YUPIIIII !!!! Ce feeling am avut ca acum e momentul.
Bine ai venit pe lume bebic mult asteptat, sa fii sanatos, frumos si istet. Mami ALTESA te asteptam cu poze si povesti, pana atunci sa te recuperezi degraba si sa vina lapticul pt ala micu. Felicitari si taticului !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Vin si eu cu un scurt raport dupa vizita de dimineata. Albu nu mi-a masurat decat 4 dodoloti, 2 pe dr, 2 pe stg - 15,30, 12,96, 11,73 si 9,87, a zis ca pe astia ne bazam. Endo e aproape de 6 mm ceea ce mie mi se pare super. Si se pare ca imi va scoate de tot Puregonul, iar Menopur o sa fie 3 fiole, de la 2, dar sa asteptam intai si rezultatul la analize.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Angelica, mama, i-am dat sotului acum tel sa mi-l duca la un service si pe dupa 12-13 mi-l aduce acasa, sa vedem dc are ceva probl aparatul cand e vorba de sunat sau primit apeluri, ca am vazut ca la sms nu sunt probleme...cred ca aici e buba, prin cate a trecut telefonul asta numai in ultimele luni, nu m-as mira sa se fi ratat la capitolul primit-dat apeluri....
Ma gandeam la ceva. Mie in mai cand urma sa incep schema, stii povestea ca nu o puteam incepe pt ca nu imi venea ciclul si pe mine m-a invatat atunci o doctorita pediatra sa beau cateva cani de ceai de iedera. Am baut cred ca vreo 4 cani intr-o zi si a doua zi mi-a venit ciclul. Tin minte ca i-am anuntat pe doctor si pe asistenta atunci de vestea asta de parca pica Everestul, atat de mare era vestea pt mine, pt ca ar fi trebuit sa aman si eu tot.
Iar ceaiul l-am facut mai concentrat decat scria pe prospect, adica o punguta din aceea la 50 g de planta o puneam toata la infuzie in
tr-un litru de apa si in acea zi am baut tot ceaiul. Nu e un ceai toxic, Doamne fereste, este f indicat in stimularea venirii menstruatiei in caz de dereglari de tot felul. In ultimul trimestru de sarcina, este indicat baut cu moderatie, adica o cescuta pe zi, si pt retentia de apa in exces in picioare. Dar in sarcina, se solicita oricum permisiunea dr, ca daca mai sunt probleme cu sarcina, contractii, iminenta de nastere prematura, e mai bine sa asteptam pana dupa nastere si atunci face minuni cu eliminarea apei ramasa in exces in tesuturi ( Anna, sa incerci si tu, poate din cele 7 kg, parte din ele este tot apa ramasa stocata in tesuturi. Oricum, in cateva luni, vei reveni la greutatea ta, ai sa vezi, fara prea multe eforturi, mai ales dc alaptezi. Dureaza cam 2 luni pana isi reia si corpul toate functiile si isi reface echilibrul de dinainte de sarcina).
Angelica, revin la fetita acum. Mie atunci, inainte de schema, cand nu imi mai venea, nu mi-a dat rezultate metoda cu baia fierbinte, iar cu paharul de vinul rosu m-am inveselit atat de tare si de repede, la cat antrenament am eu la baut, incat m-am facut rosie ca racul instant, am inceput sa chicotesc si am adormit busteam, de radea barbatu-miu de mine de nu mai putea a doua zi...
Asa ca , eu zic sa incerci si cu iedera. Cauti fie la plafar, fie la gfarmacie. E ca o iarba, ca si aspect, iar la gust aduce putin cu ceaiul de coada calului. Amar nu e.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

31+ cu 2

Mergi la inceput

Angelica, te rog incearca astazi si varianta de ceai de iedera. Chiar dc ar fi cam pe ultima suta de metri...mi-e o ciuda de mor ca nu mi-a picat fisa mai devreme, adica sa-ti fi spus de ieri, ca pe net nu am mai putut intra zilele astea sa aflu....dc iti spuneam de ieri, faceai rost de ieri de iedera si incepeai cu ceaiul tot de atunci. Te rog eu, incearca sa gasesti ceaiul asta si sa incercam si asa, la mine a mers. Am bagat in mine in ziua aceea cat am putut ceai din asta a doua zi pe la pranz s-a rezolvat problema.

Parintele Arsenie Boca

31+ cu 2

Mergi la inceput

Qiao, asteptam vesti frumoase, puiule, pas cu pas, incet incetisor te apropii de finalul schemei. Ma bucur tare ca e endometrul frumos si bine ca ascapi si de Puregon, ca abia nu te mai bombardezi cu atatia hormoni. Totul e sa fie bine la punctie si sa vii acasa cu puii la purtator lipiciosi

Parintele Arsenie Boca

31+ cu 2

Mergi la inceput

Am plecat la plafar repede dupa ce am citit mesajul tau ,2 plafare mari si late in orasul meu de c...t,bininteles la un plafar nu a avut niciodata ,iar la cel de-al doilea aduce maine ............am luat toate farmaciile la rind ........nu am gasit ..........asa ca m-am reintors la unul din plafare si am cerut ceva pt ciclu ,ma gindeam poate o mai exista ceva ,am citit prospecte ,si am luat in cele din urma tinctura de cretisoara ,ar avea legatura ....... om vedea daca este bun de ceva !Anastasia tie la cit timp ti-a venit dupa intreruperea microginoluluila mine asta ar fi a 7 zi ,si ultimul ciclu l-am avut pe 10 decembrie ,deci ar fi trebuit sa vina ...........uffffffffffffffff asta este eu am facut tot ce tine de mine ............ce o fi o fi maine!

4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Angelica, pana maine cand aduce si iedera, bea cretisoara. Daca ai gasit si ceai si tinctura, le poti combina, bea cate un dop( cred ca are 5ml) de tinctura amestecat in apa de 3 ori pe zi si fa-ti si ceai si il bei toata ziua. Iar de maine te apuci si de iedera. Trebuie sa se declanseze. Sa aiba putina rabdare dr azi-maine si sa ia decizia dc intrerupe sau nu joi, sa ai timp cat de cat. Dupa ce am tel iar la mine, vb, oricum.
La mine in schema a fost cam alandala cu ciclul....sau sangerarile, nici nu stiu cum sa le spun. Pt ca nu am inceput schema cand ar fi trebuit, mi se calculase venirea ciclului la o data anume si stiu ca mi-a intarziat vreo 4 zile si mie, asta inainte de a lua microginonul. Apoi am provocat venirea ciclului cu ceaiul asta de iedera si nu a trebuit sa imi mai amane schema.Am inceput-o, insa cand am inceput Dipherelinul, am inceput sa sangerez iar si apoi tot am sangerat, uneori mai mult, ca la ciclu normal, alteori mai putin, dar de sangerat, am sangerat pana la jumatatea trat. cu Menopur. Eram la a treia moniorizare si tot pe ciclu veneam. Eu eram panicata atunci, dar dr Albu mi-a spus ca schema actioneaza diferit de la femeie la femeie. Unele nu mai sangereaza deloc dupa inceperea shemei si luarea Micynonului, alte sangereaza toata schema, dar a spus sa nu intru in panica. Nu prea inteleg eu de ce e obligatoriu sa iti vina ciclul iar, atata timp cat tu ai inceputa schema, e in derulare. Decizia aceasta e legata de acel chist pe dreapta, care s-ar putea mari?

Parintele Arsenie Boca

31+ cu 2

Mergi la inceput

da ,problema este chistul dupa dreapta ,ca daca as incepe menopurul s-ar mari fff mult si apoi va fi nevoie de operatie sa il scoatem ,cica defapt daca am inteles eu bine chistul asta este defapt o punguta plina de singe ,acesta ar fi ciclul meu si daca s-ar sparge si l-as elimina ,totul ar fi ok ..........!

Va urma FIV in ianuarie.

Rajneesh

Mergi la inceput