FIV cu dr Dragos Albu 52

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

angelica, o baie fierbinte in cada, ca ai sa tanjesti dupa ea cand vei fi cu bb la purtator.

qiao, bravo pentru atitudine. Fii ZEN in continuare, maine ai prima intalnire pe anul asta cu dr Albu. O sa fie totul ok pana la capat

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

am sarit toate cu baia fierbinte

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

tinuta atat de ZEN incat azi dimineata nu mai stiam drumul spre Fundeni, am oprit la un semafor si nu mai stiam daca trebuie sa fac dreapta sau sa merg inainte
acum fug sa imi iau rezultatele.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

angelica,
incearca si o baie fierbinte. stiu ca asta grabeste cm-ul... desi nu este regula generala, dar la mine a mai functionat cand si cand. cat despre chist, si eu am avut ca si tine, dar a disparut la a doua monitorizare. te rog mult sa nu disperi! or sa se rezolve toate! tin pumnii si de la maini, si de la picioare!

toate doamnele luptatoare si... ... tot inainte!

( 13 + )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Asa am sa fac,promit ,o betie ,o baie fierbinteeee,efort prin casa ,si un viol cu sotul diseara le fac pe toate numai sa vina!
Am uitat sa va dau un amanunt ....important zic eu ,au crescut preturile la Medlife de la 1 ianuarie ,am avut surpriza sa dau pe pachetul mov ,care initial era 780 ,am dat 812 asta ca mi-a scazut si cei 5 % ca am card.......Dr Albu a zis ca pretul proceduri fiv a ramas neschimbat numai la ecografi,analize ,au crescut ,deci o surpriza placuta!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alilumi

angelica,
incearca si o baie fierbinte. stiu ca asta grabeste cm-ul... desi nu este regula generala, dar la mine a mai functionat cand si cand. cat despre chist, si eu am avut ca si tine, dar a disparut la a doua monitorizare. te rog mult sa nu disperi! or sa se rezolve toate! tin pumnii si de la maini, si de la picioare!

toate doamnele luptatoare si... ... tot inainte!

( 13 + )

Pi si tie ti-a dat voie sa faci menopur?Mie mi-a zis ca nu se poate ca nu raspund la tratament ,si in plus se mareste chistul si apoi va fi nevoie de operatie sa il scoatem ......nu inteleg de ce tu ai putut continua schema......tu de cit il aveai al meu este de 3,5 cm

4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

angi nu-ti da nimic de stimulare. Te lasa pe inhibare cu diphe. Daca nu apare ciclul sa se elimine chistul singurel, te opresti, ca nu te poate stimula. Daca apare ciclul, ai 90% sanse sa scapi si de chist. Daca ai scapat de chist, incepi stimularea.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Artistica ,asta o stiam si eu,asa mi-a explicat azi si mie dr, dar nu vezi ca lu alilumi , a lasa-o sa mearga mai departe desi il avea,,ea zice ca la a doua ecografie ia disparut ,ce se intelege ca a mers mai departe cu tratamentul nu?

Va urma FIV in ianuarie.

Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

angi, nu mai sari puiule ca arsa, ca ma imbolnavesc de inima si nu mai deschid gura aici, ca nu mai indraznesc. iti simt degetele in ochi nu altceva iar eu nu vroiam decat sa te incurajez!
prima monitorizare am avut-o cu madam Lara si inca nu imi venise cm-ul. abia in ziua urmatoare am inceput diphereline si abia apoi, s-a intamplat sa vina si 'mnealui, intr-un final...
asa ca, la urmatoarea monitorizare nu mai aveam chistul... am facut insa altul imens, cat un super folicul, de la stimulare dar pe acesta l-a rezolvat albisorul la punctie.
si daca nu disparea atunci imi prelungea diphe... in fine, preferam o intarziere si un inceput cu dreptul. restul pentru mine nu a contat!
mult noroc!

( 13 + )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alilumi

angi, nu mai sari puiule ca arsa, ca ma imbolnavesc de inima si nu mai deschid gura aici, ca nu mai indraznesc. iti simt degetele in ochi nu altceva iar eu nu vroiam decat sa te incurajez!
prima monitorizare am avut-o cu madam Lara si inca nu imi venise cm-ul. abia in ziua urmatoare am inceput diphereline si abia apoi, s-a intamplat sa vina si 'mnealui, intr-un final...
asa ca, la urmatoarea monitorizare nu mai aveam chistul... am facut insa altul imens, cat un super folicul, de la stimulare dar pe acesta l-a rezolvat albisorul la punctie.
si daca nu disparea atunci imi prelungea diphe... in fine, preferam o intarziere si un inceput cu dreptul. restul pentru mine nu a contat!
mult noroc!

( 13 + )

Iubita mea nu am vrut sa intelegi asta .........Doamne IMI CER SCUZE daca asta sa inteles ,ideea era ca ma intrebam de ce pe tine te-a lasat sa mergi mai departe si pe mine ,nu ,din disperarea de a continua ,.............uffff iertare cer ,nu am avut intentia asta ,cum sa supar eu o graviduta .......e clar sunt in ultima faza numai gafe fac!

Va urma FIV in ianuarie.

Rajneesh

Mergi la inceput