Copilasi iubiti de sept-oct 2010(4)
Raspunsuri - Pagina 6
oramona spune:
buna dimineata si un an nou fericit!
Sanatate multa copilasilor , dar si voua mamici dragi.Just_me, e o parere personala, eu as amana operatia, tu ai sa ei decizia cea mai buna. Un mare pup.
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#
alynta27 spune:
La multi ani!
Nu am apucat sa intru mai devreme ca am fost plecati la ai mei cateva zile!
Nicopic multumesc de apreciere!
Just multa sanatate! Asa ne-am "distrat" si noi cu febra si viroza, numai ca la mine am avut doi deodata cu temperatura mare! Un Revelion cum nu am mai avut altul...
Acum suntem binisor!
Am reusit sa ies cu sotul o ora la miezul noptii si am admirat artificiile! Avem la activ vreo saptamana nedormita complet...
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
andreea88 spune:
buna ziua fetele!
ce zi frumoasa e la Cta...zica ca e primavara sunt 11grade...am fost prin Mamaia la plimbare cu Elenys...acum ea doarme....eu am mancat putin si stau...
just_me...sanatate ,sa va reveniti cat mai repede!!!!
alynta...si voi sa va faceti repede bine....
aseara am visat ca eram gravida...ce-o insemna?
va pup intru mai pe seara
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
camisv spune:
Ceau fete,
aici e soare si frumos, asa ca am fost in parc ... ca pe vremuri
imi pare rau de copiii bolnaviori (Maria si Dara), multa sanatate si refacere rapida.
Just_me, tinem pumnii sa fie bine si dr. sa ia decizia cea mai buna, vis-a-vis de operatie. Hai mami, fruntea sus ca treceti voi cu bine si peste asta
Cameluska, ce mai face Ioana? Tudor nu face kk la olita, spune doar dupa ce a facut, dar stam pe olita in fiecare dimineata si facem "shishu" ... doar din gurita. Iti dau si solutie de marire a sanilor (soer ca nu te superi) ... bebe2 (stiu ca va doriti)
Vanyy, bine te-am revazut in noul an. Ce mai face Dimitris? I-ati facut multe poze ?(parca voi erati cu pozele pierdute)
Oramona, ce mai fac printele tale, cum se inteleg amandoua?
Anca, cum stati cu intarcatul... cred ca bine dupa cum dormiti
Chiar nu s-a bagat nimeni la bebe2, nici din fetele de pe FB ?(deh, sunt si eu o baba curioara), ca pe noi ne intreaba toata lumea ... probabil ca se uita la mine si la burta mea, dar las ca slabesc eu.
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
just_me31 spune:
Suntem la mama , ele se joaca ,eu ma relaxez
Aici sunt 5 grade , am fost la plimbare in carucior dar nu am putut sta mult, a inceput sa maraie .
Eu la bb2 nu ma bag , abia am avut curaj sa fac unu .Peste ani (max la 40)daca D isi doreste cu ardoare bb si intelege ca tot se imparte la 2 poate ma bag .
Apropo , am realizat ca nu mai pot folosi termometru cu vf flexibil ,iar cel suzeta nici atat ,asa ca m-ar interesa unul cu infrarosu .Daca aveti astept pareri si marci .
tutz spune:
La multi ani fetelor! Multa sanatate si bucurii in anul care tocmai a inceput.
Citat: |
citat din mesajul lui camisv Chiar nu s-a bagat nimeni la bebe2, nici din fetele de pe FB ?(deh, sunt si eu o baba curioara), ca pe noi ne intreaba toata lumea ... probabil ca se uita la mine si la burta mea, dar las ca slabesc eu. |
eu ma bag la bb2 :) prima incerare nu ne-a iesit, tine-mi pumnii luna asta :)
ancamak spune:
Camisv , nu am demarat inca procesul de intarcare.
Tutz, multa, multa bafta
Mami cu Andrei Ionut
poze
camisv spune:
citat din mesajul lui tutz eu ma bag la bb2 :) prima incerare nu ne-a iesit, tine-mi pumnii luna asta :) |
hai ca facem galerie, numai sa ne spui cand ... in rest tinem pumnii
camisv spune:
citat din mesajul lui ancamak Camisv , nu am demarat inca procesul de intarcare. |
scuze, am crezut ca da, mai ales cand povesteai ca Ionut este la parintii tai.
ancamak spune:
Cami, Ionut este pe timpul zilei la parintii mei ca acolo are unde sa alerge si este foarte alintat. E adevarat ca a renuntat sa mai ceara tzatza inainte de somnul de zi. Papa tzatza doar seara si noaptea.
Mami cu Andrei Ionut
poze