Copilasi iubiti de sept-oct 2010(4)
Raspunsuri - Pagina 5
just_me31 spune:
Am inceput anul nasol rau .
La 3 s-a trezit cu febra 39,4 , i-am dat nurofen ,a vomat . Si de atunci la 4 ore febra mare peste 39 , ah si kk moale si urat mirositor .Ii dau supozitor ca pe gura nu vrea nimic ,nici termometru nu pot sa-l folosesc mereu , noroc cu cele care se aplica pe piele .Cand are febra mare (adica la 4 ore )ma bag cu ea sub dus ,il tinem mai mult pe picioare .
Papa i-am facut de regim , daca ia 2 lingurite , bea in schimb ceai de menta , si a baut un pic dintr-un cocteil de banana cumucilagiu de orez si apa de la morcovi .NO...ASA AN
Cred ca are rosu in gat ,vedem zilele urmatoare , asa ca nu cred ca ne operam ,inca .
Un an bun macar voua , ca al meu stiu cum e
ancamak spune:
Buna seara pe 2012!
Off Just_me, sa sa faceti bine.
Noi am fost in centru impreuna cu strumful. A urmarit foarte interesat focul de artificii si la ora 1:30 am trecut la somn.
Un nou an fericit
Mami cu Andrei Ionut
poze
cameluska spune:
Buna fetelor,
In primul rand vreau sa va urez La multi ani, multa sanatate, un an nou fericit si plin de realizari :).
Am ramas restanta cu raspunsul la o intrebare de anul trecul. Pate-ul este unul nemtesc, tip "mat" (nu conserva), ambalajul este de culoarea mustarului pe el scrie "Pate fin german" (Zimbo) si se gaseste langa spatiul de luat masa din Real (asa e la cel din Sagului). Nu i-am dat inca Ioanei ca nu am avut ocazia, dar cand va fi din asta ii voi da.
histamina, scrie in continuare, cine nu vrea sa citeasca sare peste postarea ta, sigur sunt si persoane care au ce invata din ce scrii tu :)
E cam tarziu acum ma duc la somn.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
Petrecere 1 anisor
just_me31 spune:
Neatza
Ieri a fost inca nasol cu D ca a facut febra tot la 4 ore , nu a papat mai nimic , in fine ....azi e mai bine ,azi noapte nu a facut febra ,kk mai face moale dar nu mai miroase chiar asa urat , a si papat un mar copt cu jumate banana si suc de morcov blenduite bine . Sunt sigura ca are rosu in gat , ii dau augumentin , biotics, nurofen si regim in continuare .Se vede ca e mai bine .
Acum sa vedem daca primim ok-ul pentru operatie .
O zi faina !
ANAAAAAAAAAAAAAAAA chefuiesti ??
vanyy2009 spune:
La multi ani!!!!anul nou sa va aduca multa sanatate, fericire, bucurii si impliniri in toate!!!!
La multi ani!!!
cameluska spune:
Buna fetelor,
just_me, cum mai e d-soara Dara? sper ca s-a oprit febra. Cand e programata la operatie? e cu anestezie generala, dureaza mult?
camisv, Tudor a facut kk la olita? BRAVO :) (parca tu ai spus ceva de genul nu?) cum ai reusit sa-l inveti?
andreea, ce sumpa e elenys dansand :) i-am aratat Ioanei, se gandste sa faca o trupa de dans impreuna. Ioana e putin mai avansata, face miscari diferite pe melodii diferite, ea danseaza deja de pe la 11 luni, de cand a inceput sa mearga. Am observat la amandoua "pasii" de baza, lasatul funduletlui :).
anca_mak, ai fost cu copilul in oras la artificii? nu dormea la ora aia? nu s-a speriat de galagie? e pus pe fape mari, nu vrea sa rateze artificiile de revel :)
Apropo de kg, am revenit la kg de dinainte de sarcina, dar sunt cam ciudat distribuite: aripioare, colacei si sani inexistenti, erau mici si inainte, acum au intrat la apa rau de tot :(. Acum caut solutii de marire, tonifiere asanilor, dar fara sa fac eu efort :D
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
Petrecere 1 anisor
ancamak spune:
buna de dimineata!
Sper ca mirosul de cafeluta sa va atraga...
Am dormit foarte bine azi noapte.
Cameluska, nici anul trecut cand avea 3 luni nu a vrut sa adoarma pana nu au fost artificiile. Acum isi ferea un pic ochisorii dar apoi radea. Pe langa noi erau copilasi de toate varstele, cel mai mic avand 2 luni.
Mami cu Andrei Ionut
poze
just_me31 spune:
Neatza
Mobilizarea fetelor , va las
D nu mai face febra , ieri a avut inca diaree , azi s-a mai legat .
Se trezeste din nou noaptea ,mai spre seara mergem la doctor sa o vada , apoi vedel daca mergem la Brasov ....asa m-a incurcat boala asta ca nu stiu incotr- s=o apuc .Daca a slabit sistemul imunitar si o operez ..no , am si eu ganduri ca orice mama
Acum doarme , ii fac o supa de legume cu fidea , sa mai schimb orezul .