Copilasi iubiti de sept-oct 2010(4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

camisv, e si asta un inceput, sa stea pe olita :). Nu ma supar pt sugestie :D, din pacate pt mine nici aia nu ar fi o solutie (si oricum e temporara) si la sarcina cu Ioana nu mi-au crescut sanii deloc :(. Am hotarat sa mai asteptam, sa faca Ioana 3-4 anisori (nu sunt incantata de alegere) dar momentan nu se poate (e Ioana muult prea activa si suntem si cu casuta noastra in constructie, avem stres destul acum), asa ca in septembrie ma intorc la servici.

tutz, wow, bafta sa se prinda cat mai repede, ca sa nu pierdeti timpul va ghidati dupa ovulatie, nu? sunt si testele alea care te ajuta cand sa prestezi :D. Dar ce faci cu perioada aia ce ramane descoperita daca nu nasti pana face Julia 2 anisori? trebe sa mergi la lucru, ar fi super sa se prinda luna asta, ramai si cu aceeasi indemnizatie.

Fetele care incepeti serviciul cand "bb" face 2 anisori, ce ati hotarat sa faceti cu el? merge la cresa sau luati bona?
Noi ne gandeam sa o dam la cresa dar la program de 4 ore, mai mult ca sa intre in contact cu copii, sa-si dezvolte imunitatea, iar restul zilei cu bunicii. Nu as vrea s-o chinuim cu trezit la ora 7, sper sa se trezeasca la 8 si la 9-9:30 sa ajunga la cresa.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Petrecere 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Buna mamici,

Va doresc un an nou plin numai de veselie, bogatie, sanatate si bucurii din partea copilasilor nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

neatza
multa sanatate puisorilor bolnavi.....si noi ne-am pricopsit cu raceala :( speram sa treaca repede ca e maraici rau.

Dimitris e bine , multumesc de intrebare ....da noi suntem cu pozicile pierdute:(( .....am facut altele....o sa pun pe picasa cand le descarc din telefon

facem galerie pt cine se baga la bb2....multa bafta sa fie cum va doriti

pt care vrea timitem si vreme frumoasa in tara....aici este superb ca o zi de primavara

la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

La multi ani cu sanatate si bucurii!
1. concediul pt bebe 2 intra pe noau lege, cea pt un an,cu alt procent din venituri si cu acea prima de 5 mil, daca te intorci la job,pana face bebe 2 un an.

2. juste-me, imi pare sincer rau.
lasa, poate a trecut tot raul si veti avea un an bun si cu strumfitza sanatoasa.

3.strumf a adormit la 12 si 2 min, pe cele mai infernale petarde...........sa mai aud ca mi se zice sa tac ca doarme strumf.

4.achizitii noi:patul zice cand ii e somn, ne urcam si ne dam jos de pe scaunelul-fotoliu, facem turnulete din lego, repeta cam orice cuvant,dar e nevoie de dictionar.se duce in sufragerie daca ii zic sa se duca acolo,cunoaste fiecare denumire a fiecarei camere:baie, bucatarie,etc.
se incalta,cum stie el,incearca sa se imbrace,papa cu lingurita el, dusumeaua, camasuta si tot ce e langa el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Andreea poate nu inseamna nimic ci doar te-ai gandit la asta!
Tutz sa fie cum va doriti voi!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna ziua fetele!!

am vazut ca ati intrebat de bebe2...si eu vreau dar mai incolo cred ca prin toamna ma apuc...acum cum o vrea Dumnezeu...

in dimineata asta Elenys a papat un ou intreg in sfarsit...ca ea manca jumatate...i-am facut omleta cu branza...si o felie de paine cu branza almete...

am dormit si eu la pranz o ora cu Elenys...am fost afara ca este cald...acum Elenys rasfoieste reviste...

va pup

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Multumesc de galerie :)
Daca se prinde luna asta nasc pana implineste J 2 ani. Iar daca nu, ar fi bine sa prinda pana in martie, sa nasc pana la sfarsitul anului si atunci intru din CIC in concediu de maternitate. Cu indemnizatia nu imi bat capul, oricum vreau sa stau 2 ani si cu bb2 deci voi primi 1200 lei indiferent de calcul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

am trimis mail si lui tutz.
Scoateti-ma, din grupul de pe FB!
alina a vrut sa faca un gest de prietenie si a iscat o mie de valuri de rautati,venin si viespi.am vazut toate postarile. Pentagonul daca lua foc inca o data si nu era panica mai mare.
gandim diferit, suntem diferite, locul meu nu e acolo.
va multumesc si le asigur de respectul meu pe cele care macar s-au abtinut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata! haideti la o cafeluta, ca nu am mai dat de tare mult timp.
Fetele se inteleg ele, aia mica nu o lasa pe cea mare sa se joace cu nik ca vrea ea, cea mare se imbufneaza, apoi se pupa, iar se cearta, na, asa ca intre frati :D surori

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Multumim Ramonasi te mai asteptam.
Strumful a plecat cu tataia si eu ma pregatesc sa fac pregatirile pentru maine. Samabata e ziua sotului dar face maine cinste la munca

Mami cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput