Copilasi iubiti de sept-oct 2010(4)
Raspunsuri - Pagina 19
oramona spune:
neata! iau si eu cafeluta, ca imi era dor de una facuta de Mari. si noi sta des toti la masa, dar dupa 4 seara si ii place mancarea noastra, asa ca macar farfuriile sunt la fel si garnitura, ea papa frumusel si nu face multa mizerie.
Anca 22-23? pai ziua la cat doarme?
Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oramona neata! iau si eu cafeluta, ca imi era dor de una facuta de Mari. si noi sta des toti la masa, dar dupa 4 seara si ii place mancarea noastra, asa ca macar farfuriile sunt la fel si garnitura, ea papa frumusel si nu face multa mizerie. Anca 22-23? pai ziua la cat doarme? |
Noi vara trecuta nu am avut cand sa stam la masa toti deoarece tati pleca f devreme si cand ajungea acasa noi eram la plimbari si nu ne ,,gaseam'' la cina. Apoi a fost chestia cu maica-mea si nu mi-a mai stat gandul la mese in familie, mancam cand ne era foame si gata, apoi am plecat la sat si acolo era un adevarat talmes-balmes, ca ala vrea aia, altul vrea altceva si tot asa, imi hraneam copilul cand consideram ca trebuie si cam asa s-au scurs multe luni.
Cat despre farfurii, eu chiar nu mai folosesc de alea speciale pentru bebelusi/copii mici (nici nu am cumparat sa fiu sincera, am doua boluri dar stau in dulap la raftul cu nefolositele si cred ca le voi face cadou curand)
histamina spune:
neata,just me, ma bucur ca sunteti ok.
noi avem niste super achizitii,de catarator de marca(doar are parinti alpinisti) si nu sta locului o clipa.
acum e amorezat de cus cus.papa pana nu mai poate.
ancamak spune:
Ramona nu este nu obicei culcarea atat de tarziu, dar se intampla sa mai traga un somn scurt pe la 17-18 si apoi sa adoarma mult mai tarziu
Mami cu Andrei Ionut
poze
histamina spune:
in 30 ml de ulei de masline se calesc 250 gr de cus cus,cca 5 min pana devine auriu ruginiu.se pune putina sare.apoi se toarna 800 d eml de apa fierbinte si se lasa la fier 10-15 min.se mai pun 50 d eml apa fierbinte, se opreste focul si se acopera cu un capac.
se lasa 30 d emin.
strumf adora.
il poti combina cu ce vrei tu drept garnitura sau poti sa il pui cu patrunjel verde sau cu sosuri.eu i-l dau simplu.
just_me31 spune:
Neatza
D doarme la 22, se trezeste cam de 3 ori pe noapte , azi noapte la 4.20 , 4.55, 6 fara ceva , a papat lapte si somn pana la 8.30.
Mai doarme pe la 11 si dupa masa pe la 17-18 . Mie sincer mi-ar conveni sa doarma mai repede sa ma pot relaxa si eu dar no...
La masa nu ne prea intalnim , duminica ea sta in scaunel cu noi la masa dar nu papa cu noi , ca ea papa de la mami , ieri dimi a papat cascaval singura (v-am zis ca ma apuc de educat copilul )
Ma duc sa intretin domnisoara
ancamak spune:
am gasit niste retete tare interesante pentru pitici sau parinti. Cine vrea astept PM
Mami cu Andrei Ionut
poze
alynta27 spune:
Salutare!
Just Me bine ai revenit! A trecut si asta conteaza! Recuperare rapida!
Multumesc pentru cuvintele frumoase la adresa nasterii!
Fetele care au cont pe FB: pe cateva dintre voi va am in lista-eu sunt Alina-Mirela Ipate(Cretu). Imi puteti trimite ,va rog, un mesaj cu id-ul de pe DC ca sa va "identific"! Multumesc!
doina_1984 spune:
Buna!
L-am bagat pe M la somn si beau o cafelutza... cine doreste???
Si M se culca tarziu, 22-23, dar se trezeste si tarziu 9-9.30. Cand se culca la 21 se trezea la 7... mie nu-mi convenea Are in continuare 2 somnuri de zi - dimineazta dupa 2 ore de cand s-a trezit si e al 17-18.
Legat de programul de masa, noi suntem tot la bebelusenie:
10.00 - fructe + biscuiti
13-14 - ciorbitza + felul 2
15-16 - iaurt/desert
19 - cereale cu lapte
22 - lapte
3-4 - lapte
Va rog sa scrieti si voi programul de masa poate ne mai inspiram una de la alta.
Maine mergem sa-i facem analizele de rutina O sa fie prima data cand ii ia sange din vena pana acum i-a luat doar din degetel.
O zi buna ! Ma bag la citit
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010