Copilasi iubiti de sept-oct 2010(4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

neata! iau si eu cafeluta, ca imi era dor de una facuta de Mari. si noi sta des toti la masa, dar dupa 4 seara si ii place mancarea noastra, asa ca macar farfuriile sunt la fel si garnitura, ea papa frumusel si nu face multa mizerie.
Anca 22-23? pai ziua la cat doarme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

neata! iau si eu cafeluta, ca imi era dor de una facuta de Mari. si noi sta des toti la masa, dar dupa 4 seara si ii place mancarea noastra, asa ca macar farfuriile sunt la fel si garnitura, ea papa frumusel si nu face multa mizerie.
Anca 22-23? pai ziua la cat doarme?

Noi vara trecuta nu am avut cand sa stam la masa toti deoarece tati pleca f devreme si cand ajungea acasa noi eram la plimbari si nu ne ,,gaseam'' la cina. Apoi a fost chestia cu maica-mea si nu mi-a mai stat gandul la mese in familie, mancam cand ne era foame si gata, apoi am plecat la sat si acolo era un adevarat talmes-balmes, ca ala vrea aia, altul vrea altceva si tot asa, imi hraneam copilul cand consideram ca trebuie si cam asa s-au scurs multe luni.
Cat despre farfurii, eu chiar nu mai folosesc de alea speciale pentru bebelusi/copii mici (nici nu am cumparat sa fiu sincera, am doua boluri dar stau in dulap la raftul cu nefolositele si cred ca le voi face cadou curand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

neata,just me, ma bucur ca sunteti ok.

noi avem niste super achizitii,de catarator de marca(doar are parinti alpinisti) si nu sta locului o clipa.
acum e amorezat de cus cus.papa pana nu mai poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Ramona nu este nu obicei culcarea atat de tarziu, dar se intampla sa mai traga un somn scurt pe la 17-18 si apoi sa adoarma mult mai tarziu

Mami cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput

Histamina, vreau si eu niste retete de cus cus

Mami cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

in 30 ml de ulei de masline se calesc 250 gr de cus cus,cca 5 min pana devine auriu ruginiu.se pune putina sare.apoi se toarna 800 d eml de apa fierbinte si se lasa la fier 10-15 min.se mai pun 50 d eml apa fierbinte, se opreste focul si se acopera cu un capac.
se lasa 30 d emin.
strumf adora.

il poti combina cu ce vrei tu drept garnitura sau poti sa il pui cu patrunjel verde sau cu sosuri.eu i-l dau simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Neatza
D doarme la 22, se trezeste cam de 3 ori pe noapte , azi noapte la 4.20 , 4.55, 6 fara ceva , a papat lapte si somn pana la 8.30.
Mai doarme pe la 11 si dupa masa pe la 17-18 . Mie sincer mi-ar conveni sa doarma mai repede sa ma pot relaxa si eu dar no...
La masa nu ne prea intalnim , duminica ea sta in scaunel cu noi la masa dar nu papa cu noi , ca ea papa de la mami , ieri dimi a papat cascaval singura (v-am zis ca ma apuc de educat copilul )
Ma duc sa intretin domnisoara

Mergi la inceput

am gasit niste retete tare interesante pentru pitici sau parinti. Cine vrea astept PM

Mami cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Just Me bine ai revenit! A trecut si asta conteaza! Recuperare rapida!
Multumesc pentru cuvintele frumoase la adresa nasterii!
Fetele care au cont pe FB: pe cateva dintre voi va am in lista-eu sunt Alina-Mirela Ipate(Cretu). Imi puteti trimite ,va rog, un mesaj cu id-ul de pe DC ca sa va "identific"! Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna!

L-am bagat pe M la somn si beau o cafelutza... cine doreste???

Si M se culca tarziu, 22-23, dar se trezeste si tarziu 9-9.30. Cand se culca la 21 se trezea la 7... mie nu-mi convenea Are in continuare 2 somnuri de zi - dimineazta dupa 2 ore de cand s-a trezit si e al 17-18.

Legat de programul de masa, noi suntem tot la bebelusenie:
10.00 - fructe + biscuiti
13-14 - ciorbitza + felul 2
15-16 - iaurt/desert
19 - cereale cu lapte
22 - lapte
3-4 - lapte

Va rog sa scrieti si voi programul de masa poate ne mai inspiram una de la alta.

Maine mergem sa-i facem analizele de rutina O sa fie prima data cand ii ia sange din vena pana acum i-a luat doar din degetel.

O zi buna ! Ma bag la citit

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput