Copilasi iubiti de sept-oct 2010(4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

va ofer o cafeluta din cicoare si cate un ousor fiert

Mami cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
La noi e frumos afara, e soare, asa ca dedicam ziua plimbarilor si vizitelor.
O duminica frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

neata!
pe mine m-a luat raceala...ma dor toate oasele,capul si gatul...am stat in curent...o astept pe mami sa vina sa stea cu Ely..

va pup...o duminica frumoasa!!!!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna!

Beau si eu cafeau cu voi M abia a adormit pt ca s-a apucat unul de taiat copacii duminica la 12

just me, ma bucur ca sunteti bine si ca ati trecut peste toate multa santate! si sa uitati rapid prin ce ati trecut
mariuk, bine ai revenit

O duminica frumoasa!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna,

si la noi este soare, dar bate vantul asa ca nu mergem la plimbare prea departe. Am facut deja o tura de dimineata, dar in jurul casei ... (a se citi prin santurile de la strada)

Mari, plimbareala placuta! Cum se comporta Vlad in vizite, adica este sociabil sau isi vede de-ale lui?

Andreea, multa sanatate si ai grija de tine

iar aud tropaieli, deci s-a trezit ... restul pe mai tarziu

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Neatza la amiaza!

Just me ma bucur ca totul s-a terminat cu bine. Imi place si "concluzia" la care ai ajuns.

Azi dimineata am adoptat metoda sugerata de Cami, cu olita la inaltime. Eu am urcat-o doar in pat si culmea nu a mai fost curioasa sa tropaie in pielea goala prin toata casa. N-a facut nimic, dar macar a stat vreo 5 minute, un succes as zice eu chiar daca in timpul asta isi indesa printre picioare in olita toate hainele in care urma sa o imbrac

Mergi la inceput

Buna ziua (iar).
Noi nu am mai plecat in vizite, insa am avut musafiri, apoi 2 ore au fost petrecute dormind, acum ne gandim unde sa plecam, sa iesim totusi din casa.
CAMISV, Vlad este sociabil, ii plac ceilalti copii, chiar astazi a chiuit de bucurie cand a vazut intrand pe usa un baietel putin mai mare decat el. De putine ori s-a intamplat sa se ascunda/rusineze de cineva, dar ii trece repede. Despre cat de ,,cuminte'' e cand mergem la cineva acasa...e copil, e baiat, e normal sa rog gazda sa ridice tot ce e casant la o inaltime la care nu poate el ajunge sau sa nu lase telefon/telecomanda la indemana, si chiar asta fac, nu mi-e rusine sa recunosc ca am un copil neastamparat, inca nu il pot stapani prea mult si nici sa imi urle intruna fiind tinut in brate impotriva vointei lui nu vreau.
PIANNA, zi mersi ca doar hainele le-a indesat si ca nu facuse nimic in olita ca eu am avut surpriza ca a bagat un covrig in pishu si apoi era cat pe ce sa il manance (nu ca ar fi fost mai groaznic la gust decat excrementele de gaina de prin curte, dar...). Cum de avea covrig in mana? Pai de multe ori s-a intamplat sa imi urle pe la 4-5 dimineata si sa ,,ceara'' de rontait ceva, apoi adoarme la loc si se trezeste cu ceva-ul in mana si nu-i da drumul pana nu il mananca tot. Cand aud ,,cati, cati, cati'' stiu ca vrea sa rontaie, inclusiv noaptea e valabila cererea lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

hello
Aici ninge si e vant , cu toatea astea am scos copilul la plimbare in zona ,nasol e ca nu pot sa o tin mult afara (macar o jumatate de ora)ca recunoaste locurile si arata spre bua (buna),mama ...si tre sa o ducem acolo .
Acum doarme cu tati eu navighez cu un cappucino.
MARI - e tare Vlad fomistul
Si eu incep treptat reeducarea copilului ....a se citi invatat cu mic dejun de copii nu doar fructe , lasat in manuta ei papa , sa arate cu degetul ce vrea (m-am saturat de marait ).cu olita mai incolo sa stea mai bine pe picioare .ahh si sa nu o mai aducem la 5 in pat la noi ,atunci am sa-i dau laptele de dimi , poate asa o conving
Astept idei de mic dejun si masa seara (cea de la 6-7)
Si D iubeste copii , tipa si zice piiii, dar nu prea are acum iarna parte , am si ferit-o ca trebuia sa fie sanatoasa tun , din februarie am sa o duc la spatiul de joaca din mall

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Va astept la cafea si mic dejun.
Noi ne-am facut un mic obicei si sper sa ne tina muuuult timp: dimineata si seara stam toti trei la masa, indiferent daca ne e foame sau nu, ,,rontaim'' ceva. Vlad e foarte incantat si vrea sa manance singur (in jurul lui e mancare pentru un catel, un purcel si vreo trei puisori, dar nu are importanta). Azi de dimineata a vrut sa bea singur ceaiul si bineinteles ca a fost tot pe hainutele lui. Sa nu credeti ca e prea devreme pentru mic dejun, noi ne trezim iar de la ora 6 ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!Multumim de cafeluta!

am observat ca daca il culc mai tarziu ( 22-23) doarme foarte bine noaptea

Mami cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput