Copilasi iubiti de sept-oct 2010(4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

program de masa
9-9.30- fructe , seminte si paine cu ceva (asta daca vrea , de cele mai multe ori nu)
13- felul 2
16.30- supa
si de aici incolo e haos , adica masa de 19=20- legume , cereale , iaurt pufuleti saratele etc
22 lapte -240
5-6 lapte bea cam 150 (de aseara e masa asta )ii dadeam laptele la trezire , dar adio mic dejun
La D cand iau luat sange pt analize am aflat ca nu are anemie asa ca nici synflorixul nu stiu daca il fac degraba la cat e de traumatizata (noaptea in somn da din picioare si striga mama mama )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

tot eu, se vede ca doarme galusca
eu nu i-as mai da seara cereale ca a mea e grasuna , are 11 kg si kk face greu .Am incercat budinci sufleuri si alte minuni dar nu vrea .Am sa mai incerc , mai incolo sa ne revenim la normalitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

just me, cum sa fie grasana?
Al meu are 10,500 kg si 83 cm si este "Stinghie"

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

DOINA, mai ,,stanghie'' ca Vlad nu e Matei! Noi nu cred ca am sarit de 10kg si 80cm.
Si tot la capitolul mancare: ce avem aia mancam, avem oricum 3 mese pe zi plus rontaitul dintre mese...orele de masa sunt in functie de ora la care ne trezim (poate par putin dezorganizata si imprastiata, iresponsabila poate uneori, dar cum mie nu imi place sa ma oblige cineva sa mananc la o anumita ora, asa nici eu nu ma chinui sa ii fac program copilului)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Salutare!

Programul nostru de somn si de masa depinde de mersul la cresa. Astfel, in timpul saptamanii se trezeste intre 7.30 si 8, cand bea laptele. Pe la 8.30, destul de pe fuga, ii dau micul dejun, pe care cateodata il mananca mai bine, cateodata, nu, pentru ca nu ii este foarte foame. In general ii dau paine cu unt sau cu branzica; la cresa iau pranzul pe la 12, apoi de pe la 13 dorm. Mai au o gustare pe la 15.30. Eu il iau pe la 18.00-18.30. Cand ajungem acasa se duce direct in bucatarie, nici nu apuc sa il dezbrac. Pentru ca nu stiu exact cat mananca la cresa la pranz, ii dau in general mancare gatita (ce fac si pentru mine, nu prea mai gatesc special pentru el de mult). Ii mai dau si cate un desert (un fruct sau o prajiturica) dupa masa. Apoi este rupt de oboseala si cu greu il tin pana pe la opt fara ceva, cand incepem procedurile de culcare. La maxim 20.30 este deja adormit, cu lapticul baut.

In week-end totul se decaleaza. Se trezeste tot pe la 7.30-8.00, dar ii dau laptele si mai doarme cam o ora. Luam micul dejun pe la 10.30. Acum ii este mai foame si pot sa-i dau ceva mai consistent (de. ex un ou sub diferite forme, crenwusti etc.). Pe la 13.00-14.00 doarme vreo ora-doua... Cand se trezeste mancam de pranz (mancare gatita). Pe la 19.00 ii dau gustarea, care poate sa fie orice, de la fructe la supica sau iaurt... La culcare merge mai tarziu, pe la 21.00-21.30.

Cam asta e programul nostru.

Adriana, mama lui Alexandru

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Seara buna,
hai sa scriem si noi programul
somn noapte - 21-21.30 pana la 7-7.30
somn ziua - 13-13.30 si doarme intre 1.30h si 3h (de cele mai multe ori 1.30)

mic dejun: lapte si apoi daca mai are chef paine cu unt si cascaval
10 - fructe cu cereale (cam 250g)
12.30 - pranz (eu ii dau un singur fel de mancare mai consistent)
17.30 - gustare (iaurt cu cereale, mamaliga, paste etc)
20 - cina care la noi este deocamdata numai din lapte

Eu recunosc ca ii respect programul si am vazut ca este f. bine pentru el, adica mananca fara mofturi, adoarme repede si o sa fie pregatit si pentru cresa/gradinita, dar aici fiecare face cum crede ca este mai bine.

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Bebeii vostri cam cata paine mananca pe zi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pianna

Bebeii vostri cam cata paine mananca pe zi?

Daca ar fi painea la indemana, Vlad ar manca una intreaga lejer, doar ca nu il las eu. De obicei cam 2 felii impartite pe toata ziua. daca am in casa mai multi covrigi sau biscuiti, sunt zile in care renunt la paine, sa nu fie prea multe ,,fainoase''

Mergi la inceput

Dupa mult timp, sper sa fie bun CAPITOLUL 5

Apropo: sub listuta apare ca asteptam vesti de la niste mamicute...oare ne vor mai vizita vreodata? Ca sincer va spun, mie chiar nu imi place cum arata prima pagina cu toate numele de care nu am mai auzit din timpul sarcinii si aniversari trecute asa doar de dragul de a fi trecute acolo (recunosc, eu le-am dat copy-paste din blog si nu am facut vreo modificare)...astept pareri, NU scandal!!!

Mergi la inceput