Copilasi iubiti de sept-oct 2010(4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Pianna, stai linistita ca nu sunteti singurii. Lasa ca ne dam noi la vorbareala

Mami cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

NO..Sara buna
Am crezut ca nu mai ajung acasa , am prins o ninsoare spre sighisoara cu viscol ,am fost ca un soarece de speriata , apoi mi-am revenit la shoping in tg mures
A fost greu mai fetelor mai ales incolo ca-mi faceam tot felul de ganduri ....
Deci...luni la 7 ne-am prezentat frumos la Spital ,unde in primele 15 munute am auzit de 3 ori asteptati ,ajunsi in rezerva nici nu apucam sa lasam geanta jos ca vine o asistenta si zice sa o dezbracam repede sa o ducem la analize ca e tarziu si sunt multi de operat (noi cu dr am vb ca o opereaza marti , luni ii face doar analize ).Copilul speriat , ma-sa la fel , iau pus branula si facut analize ,apoi pana la 12 am stat cu ea in brate (nu a vrut la altfel).Asa speriata si plansa a fost mititica ....
La 12 eu am dus-o in sala de operatie si am stat cu ea pana au adormit-o ,sala era vizavi de rezerva si aia cu geam de sticla normal , cand mai intra cate unul o vedeam pe micuta intinsa acolo
Operatia a durat 30 minute , am mers la reanimare ,iar cand s-a trezit era ragusita si tragea de perfuzie , ba de bandaj , am adormit-o cantandu-i "hinta palinta ,baba cu placinta ".
Si-a revenit k , si am zis ca mai mult a fost spaima . ehh dar ca sa nu fie totul simplu dupa ce o adorm , vine asistenta sa-i de-a medicatia prin branula si vede mana umflata asa ca decide sa-i puna alta ....o jumate de ora a incercat ea si unul de la terapie , au intepat-o de 6 ori (are niste vanatai )si nu au reusit , copilul saracu a stat ca era mobilizat dar magarii.....am crezut ca morrrr, mi-am luat copilul in brate si le-am zis ca nu-i mai las ...in final am dus-o la TI 2 si acolo in 2 minute au rezolvat-o .Bietul copil toata noaptea a fost ragusita de la urlat si suspina intruna .
A doua zi dr si-a cerut scuze si am plecat la pensiune la mister , iar restul zilelor am mers sa-i schimbe bandajul .Azi l-au scos , are o taietura maricica , ne-a dat o crema (reteta )cu care tre sa o masam si zice ca se inchide frumos .
Daca e plictisitoare povestea sariti peste ea .....din treaba asta am tras 2 concluzii:
nu conteaza ca bb-ul nu face la olita sau papa blenduit sau ,sau...,conteaza sa fie sanatos
poti sa ai toti banii din lume ca destinului nu-i pasa
O noapte buna sa aveti
ca v-ati gandit la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Cafeluta e servita!
Just_me, bine ati revenit! Concluzia este numai in spital sa nu ajungi!
Bine ca s-a terminat cu bine

Mami cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Sa beau cafeaua, sa nu beau?...asta-i intrebarea, ca de cand am renuntat de-a binelea la tigari nu ma mai tenteaza nici cafeluta
Va trebui sa ma mobilizez sa scriu destul de multe, ca de citit din urma am reusit. Asa ca voi incerca de acum, in functie de ce imi amintesc:
-Nike, ma bucur ca nu te-ai retras si ca ne scrii in continuare
-Just_me,
- si tuturor copiilor ce au trecut prin raceli si probleme cu burtica. Si noi am avut probleme mari inainte de Craciun, Vlad a vomat, a avut diaree timp de o saptamana, nu a vrut sa manance, a facut temperatura, si toate astea au precedat iesirea premolarului cu nr 3, la primii doi nu a vomat, restul le-a avut pe toate. Astfel de Craciun am avut un mic slabanog...slava Domnului ca si-a revenit rapid si acum mi se pare chiar ca s-a mai ingrasat fata de cum era de obicei (simt asta si cand il iau in brate).
-crize si teatru avem si noi din plin, daca nu obtine ce vrea, fuge, se tranteste si urla rau de tot, eu il tratez cu indiferenta sau il cert dar nu cedez. Nu incerc sa ii distrag atentia deoarece vreau sa se invete cu faptul ca nu poate primi chiar tot ce vrea. De muscat nu prea mai face asta decat ca joaca (foarte rar) cand il imbrac/schimb dar il cert si incerc sa nu il las sa faca asta.
-Vlad mananca tot ce mancam si noi, nu mai fac diferenta decat foarte rar daca e ceva condimentat/picant/prea sarat, foarte rar maruntita mancarea (cu furculita), fructele le mananca singur muscand din ele, insa are pretentii: nu ii place piureul si nici oul (asta i-l dau in supa, altfel nu am sanse), citricele nu le suporta decat sub forma de suc deoarece altfel il deranjeaza pe limba
-la sat a invatat sa stea la masa pe scaun obisnuit/taburet si i-a placut foarte mult, cand ma vedea cu farfuria cu mancare isi cauta deja modalitate de a se cocota pe scaun
-tot la sat a vrut sa experimenteze catararile din viteza, asa ca s-a ales cu oarece vanatai si cu zgarieturi. Asta pe langa multe alte chestii nedoritede obicei de parinti dar adorate de copii (mancat tot felul de prostii, spalatul pe picioare/incaltari direct in baltoacele ramase dupa ploaie, aruncat diverse obiecte in ceaunul cu mancare de pe plita, etc)
-cuvinte spuse? destule...eu le inteleg, pentru ca stau cu el mereu si vad ce imi arata/aduce si le numeste el pe limba lui, eu ii spun corect, el ma aproba si zice da da, dar tot ca el iese numele obiectului (de ex. papati sunt pantalonii, pepi sunt pampers, sete=sosete/ghete) stie multe, recunoaste, dar nu insist cu repetari si cu dorinta de a-l invata ceva anume, consider ca vorbind mereu cu el si explicand doar pe moment ce fac (ex.: uite, mami curata cartofi, asta e cartof) va invata.
Revin si cu altele, acum ma apuc de treaba: fac un tortulet (piscoturi de sampanie insiropate cu compot de ananas, budinca de vanilie si fructe puse toate in cate straturi imi vor ajunge apoi ciocolata rasa deasupra) pentru ca vreau ceva dulce, plus ca trebuie sa fac si mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

just_me bine ati revenit acasa...sanatoase!!!

va pup...ma duc sa dorm cu fimea

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna fetele,

Just_me, bine ca a trecut si iti doresc sa nu mai ai niciodata astfel de momente. Saracuta prin cate a trecut, acum e important sa se refaca si sa uite. Acum este important sa ii aratati cat o iubiti ... iti spun asta din experienta unor prieteni care si-au operat fetita si aceasta si dupa cateva luni spunea ca mama a lasat-o acolo in sala si nu a sarit sa o ajute (ea ca sa o linisteasca i-a spus ca nu o sa o doara si ca medicii doar se joaca cu ea)

Pianna, pai de ce spui ca nu vorbeste, pentru ca la varsta lor asta inseamna vorbit, plus ca Rebeca este printre cei mai mici, ori la ei si o saptamana conteaza la diverse achizitii.

Hadrianae, ma bucur ca v-a priit concediul si ca ati inceput cu bine cresa. Dintre cele care mai scriu aici cred, Alexandru este singurul care merge la cresa, ai baiat mare si independent

gata, aud tropaind pe dincolo, deci s-a trezit junior

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Buna,

justme, multa sanatate micutei, recuperare usoara ; despre sistemul nostru sanitar...no comment..
Mari, bine ai revenit; ce-mi place mie de Vladut ca e descurcaret, parca-l si vad in ipostazele descrise..
e bine ca e mancacios..pune el la loc kg pierdute..; a mea e doar pofticioasa, ca de mancat..mai putintel..
tort.. da-ne si noua reteta

L a racit , stranuta "sanatos" si are nasul infundat (nu prea poate sa respire); peste noapte a fost destul de rau, s-a tot foit, cred ca se enerva ca nu poate sa respire. Ca tratament ii pun physiomer in nas si ii dau imunogrip; voi ce le-ati mai dat copilasilor in astfel de situatii?

ms

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Nicopic, reteta este cea pe care am scris-o, nu e deloc greu de facut si necesita foarte putin timp pentru preparare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

osccilo, cate un tub pe zi , iar pentru nas inhalant baby se pun catva picuri pe o batista/carpa langa copil si desfunda tot

Mergi la inceput

Noi am fost putin la plimbare, acum seara. Toate bune si frumoase, mai putin faptul ca Vlad nu vrea sa mearga tinut de mana si trebuie sa aleg dupa el cand nu ma astept (il las prin parc sa se plimbe) si mai apoi cu asezatul in carut pentru a pleca din parc e jale, ne stie tot orasul...ma dispera ultima chestie

Mergi la inceput