Copilasi iubiti de sept-oct 2010(4)
Raspunsuri - Pagina 16
cameluska spune:
alynta, emotionanta povestea, sunteti cu adevarat "bogati" :)
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
Petrecere 1 anisor
camisv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cameluska camisv, am inteles bine, Tudor vine la tine in pat? iasa din sacul de dormit? eu nu o pun pe Ioana in sac tocmai ca-mi e frica sa nu incerce sa coboare si sa pice din cauza ca nu se poate deplasa. |
da, ai inteles bine, dar sa nu-ti inchipui ca el coboara din pat, ci doar trece dintr-un pat in altul, caci eu dorm cu el in camera si cele doua paturi dunt lipite (el are pat de 1 persoana si eu o canapea extensibila). Desi este in sac, reuseste sa se taraie pana ajunge in celalalt pat
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
camisv spune:
Buna dimineata,
Anca da cafeluta, eu adaug cappuccino si niste biscuiti, ca merg bine cu cafea.
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
ancamak spune:
Cand ramane Ionut la parintii mei doarme de obicei in dormitor. Am inceput deja sa ne obisnuim sa ne pomenim cu el in sufragerie.
Mami cu Andrei Ionut
poze
andreea88 spune:
buna fetele!!!
histamina stie multe baietelul tau...
noi stim partile corpului: cap(ochi,nas,gura,urechi,sprancene,par,limba,dinti,cercei)
maini(degete,unghi)
tate,burta,picioare,pasarica,fund,
stie cum fac animalele: catel:ham; pisica:mia,zat; oaia:me; rata:mac; vaca:mu; soricel:it; urs:mo;
iar cuvinte: mama,tata,papa,apa,baba,nenea,bobo,uc(suc),po(portocala),
bebe,tate,pa(par),gol,caca,pom,pui,pup,nuna(luna),mocou(morcov),cubu(cub),luca,tataie,eas(ceas),da,puf(pufuleti),nu,bau,poc,nani.....astazi...o intrebam de ce?...si a repetat si ea de ce ...capa(capac),ou,baie,...intelege tot ce ii zic..se uita pe carti de povesti si asociaza personajele cu jucariile ei..de exemplu il vede pe ursuletul winny si il aduce sa imi arate ca are si ea...nici mie nu imi vine sa cred cate stie...spre exempu daca stiti enciclopediile alea de la cora...arata ursul panda,leul,shrek,fiona,motanul...aproape pe toti ii recunoaste...
aseara am fost la o verisoara care are 2 copii...si ea la intrebat pe unul dintre copii daca vrea sa manance cascaval...si baiatul ia zis nu...Elenys a mea a venit m-a luat de mana si m-a dus la figider...adica sa ii dau cascaval...si am intrebat-o mama vrei cascaval sa papi ? si fimea mi-a raspuns DA....
anca,cami...multumim de tratatie
va pup...o zi frumoasa!!!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
hadrianae spune:
Salutare!
Cu intarziere va urez si eu La multi ani si un An Nou plin de bucurii alaturi de copilasii vostri!
Just_me, sper ca sunteti bine. Sa va intoarceti cu bine acasa.
Andreea, Histamina, ce copilasi vorbareti aveti! Bravo!
Alexandru a inceput si el de vreo saptamana sa zica din ce in ce mai multe. Pana acum vocabularul lui se limita la "papa", "mama", "tata", "gata" si cam atat. Dar acum pe zi ce trece adauga noi cuvinte. E uimitor. In schimb cu intelesul, aratatul partilor corpului, imitatul animalelor etc.sta foarte bine de ceva timp.
In alta ordine de idei, noi am revenit in Luxemburg. A fost foarte bine acasa, dar a trecut timpul extrem de repede. Asta e... Acum a inceput cresa de luni, suntem in perioada de reacomodare, dar se pare ca merge foarte bine. Ieri nu a zis nici pas cand l-am lasat, azi a dat sa bazaie un pic, dar seara cand il iau il gasesc jucandu-se si de-abia reusesc sa-l imbrac, ca tot vrea sa se mai plimbe pe acolo. Deci suntem bine din punctul asta de vedere, putem spune. Altfel, are mucuti si tuseste un pic, sper sa nu se agraveze... Oricum, a cam devenit starea lui normala. Cam una din trei saptamani pot sa zic ca e ok in totalitate. in rest, ba una, ba alta... banuiesc ca e normal, petrecand atata timp in colectivitate.
Cam asta deocamdata. Va doresc o zi frumoasa in continuare.
Adriana, mama lui Alexandru
Poze
eveline spune:
Salutare!
A iesit la urocultura o inectie urinara nasoala asa ca iar suntem pe antibiotic...macar de si-ar face efectul mai repejor sa nu mai fie febril ca mor cand il vad asa moale.
La vocabular noi stam binisor, deja asociaza cuvinte de genul: mama papa, tata brum brum, noapte afara, sus luna, da apa, uite buff vaiii, si altele. Recunoaste si el in carticica ce-l intreb (noi ne-am jucat mai mult cu o carte cu Degetica, aia s-a intamplat sa fie la indemana), si in general e foarte bine la capitolul comunicare. Cand spun hai sa facem kk sau baie se duce singur la baie, hai sa papam se duce la bucatarie, cand spun vrei cioco? se duce la frigider, hai sus la Bia merge sus in camera ei, etc. E bine pentru varsta lui....ceea ce face el acum facea sora-sa la 4 ani din punct de vedere al comunicarii asa ca va imaginati ce usurata ma simt.
Una peste alta de-am scapa si de infectia asta ce bine ar fi...
Aici ninge frumos, macar de s-ar depune sa intelegem si noi ceva din iarna asta....
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
cameluska spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui camisv
da, ai inteles bine, dar sa nu-ti inchipui ca el coboara din pat, ci doar trece dintr-un pat in altul, caci eu dorm cu el in camera si cele doua paturi dunt lipite (el are pat de 1 persoana si eu o canapea extensibila). Desi este in sac, reuseste sa se taraie pana ajunge in celalalt pat Camelia,mami de Tudor (10/9/10) |
asa mai da, faceam scenarii, ba ca iasa din sac, ba ca mere taras...:D
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
Petrecere 1 anisor
pianna spune:
just_me sper ca totul este OK si ati depasit cu bine "hopul".
anca f frumoase pozele
alynta o poveste f frumoasa si emotionanta. Si eu imi tot propun sa fac publica venirea gazei mele pe lume dar nu-mi iese nicicum.
summer am inceput sa aplic metoda ta cand incepe sa ma loveasca, dar momentan nu avem rezultate ca abia ce am inceput.
La capitolul vorbit, noi cred ca suntem codasii grupului. Sunt foarte putine cuvintele care le zice corect, sau macar sa pricep ce vrea sa zica: mama, apa, papa si alte cateva. In rest ea e ff vorbareata, turuieste incontinuu pe diferite tonuri in functie de starea de spirit, doar ca nu pricepi nimic.