Copilasi iubiti de sept-oct 2010(4)
Raspunsuri - Pagina 12
doina_1984 spune:
Matei nu musca, dar ma trage de par si de cercei Cateodata il trag si eu usor de par dar cred ca nu simte durere pentru ca nu reactioneaza. Il mai las putin sa creasca si sper sa inteleaga ca este dureros, acum incerc sa ma feresc
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
summertime spune:
Pianna, si noi avem problema cu muscatul. Sotul meu spunea ca pana la urma va trebui sa-i dam peste mana, ac altfel nu s einvata minte. Insa eu nu pot crede ca a raspunde cu violenta la violenta poate fi o solutie buna, asa ca atunci cand se repede s ama muste o iau in brate, de maini, de faclcute, de ce apuc ca sa o desclestez de pe mine pe micuta fiara, o pun in mijlovcul camerei si ii zic p etons erios si ferm ca nu e voie si ies din camera. Ea vien dupa mine, o duc inapoi si plec iar de langa ea. Incerc pe cat posibil sa ii dai de inteles ca daca musca ma indepartez de ea si ramane izolata. Daca pupa si e cuminte, stam impreuna. Astea doua sunt diefernetle pe care incerc sa i le arat: esti buna/ne iubim, esti violenta/lumea te va izola.
Cu cat sunt eu mai nervoasa cu ea, ci atat face mai rau. Zic asta pt ca inainte sa aplci tactica de mai sus, ma durea asa de tare incat ma uitam in ochii ei si ridicam tonul, sa vada ca sunt suparata. Insa la ton ridicat sau gesturi gen zmucituri, copilul reactioneaza cu aceeasi moneda
eveline spune:
Si Darian mai musca...nu ma pot abtine si tip cate un auuuuu si ii distrag imediat atentia cu altceva.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
histamina spune:
noi mancam numai blenduit!
dr mi-a spus ca e ok,important e ca rontaie biscuti,saratele(facute numai de mine,nu din comert).este insa si o consecinta a prematuritatii.una din putinele ramase,alaturi de greutate,dar aici imi seamana si se va obisnui cu ideea ca va fi aschie toata viata.
voia vea grija sa ii cultiv iubirea de sine si sa nu fie complexat din cauza asta.
faza cu muscatul l-a tinut de la 1 an si 2 luni pana acum vreo saptamana,deci un an si 5 luni.cel mai rau e ca a trebuit sa il alaptez numai cand dormea,pt ca altfel musca de escaladam toti peretii camerei instant.
camisv spune:
buna dimineata,
plusez cu un cappuccino si mai tarziu dau si un tiramisu, caci "junior" face 16 luni
Legat de muscat, la noi a fost in perioada de crestere a dintilor si musca in joaca, adica radea dupa ce musca. Acum mai face, dar rar ... la noi cand nu-i convine ceva se lasa cu plans.
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
alynta27 spune:
sALUTARE!
Am auzit cazuri cand trecerea de la blenduit la cuburi se face greu. Eu nu am dat niciodata prin blender, am taiat foarte marunt si nu m-am confruntt cu problema asta!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
doina_1984 spune:
Buna dimineatza!
LA MULTI ANI, TUDOR!!! Multumim pentru tratatie
Ieri i-am facut orez cu lapte si nu va spun cum a mancat: bea laptele si scotea orezul - pentru ca nu era blenduit Sper ca pana la majorat sa manance bucatele
O zi buna!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
ancamak spune:
eu am pus blenderul la " loc sigur". Doar carnita o maruntesc cel mai mult
Mami cu Andrei Ionut
poze
camisv spune:
nici T. nu mai papa blenduit, decat fructele pentru ca asa i le dau eu, sa manance mai bine si sa-i pot da marul cu coaja, desi el roade f. bine si mar intreg cu coaja cu tot (il foloseste pe post de guma de mestecat, caci tine coaja in gura mult timp)
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)