Copilasi iubiti de sept-oct 2010(4)
Raspunsuri - Pagina 13
histamina spune:
da,dar la noi a fost problema prematuritatii si mai tragem si acum.stiu,ar trebui sa fiu drastica,dar ar insemna cateva zile sa pape mai putin si nu imi permit asta.
7,900 kg,pt voi e putin, pt noi este enorm!
sunt fericita!
eveline spune:
Buna fetelor.
Micutul s-a stricat rau de tot la burta de la antibiotic (al 2-lea in 3 saptamani), e si firesc....dar mi-e mila de nu mai pot. Fiecare kk se lasa cu baie, ca e uns pana sus...offfff.
Pentru a trece de la pasat la bucatele, incercati sa dati micutilor ceva moale din care sa muste. De exemplu banana foarte coapta sau, cea mai simpla metoda, biscuite muiat in ceai/lapte, la inceput mai mult si apoi din ce in ce mai putin pana i-l dati ca atare. Dar muiati si dati sa muste, si muscatul din aliment ca si reflex ajuta la masticatia bucatelelor, ulterior.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
alynta27 spune:
Eveline ce ii mai dai pe langa antibiotic? Ma refer vitamine sau Eu Biotic ii dai? SI eu am patito cu cel mijlociu si il ustura rau. Si o crema buna iti trebuie. Noi am folosit cu suuces in ultima vreme cremele de eritem fesier facute in farmacii si Sudocrem.
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
doina_1984 spune:
Multa sanatate, Darian La M, pentru fundulet face minuni apa termala.
M mananca banana intreaga, musca din ea, la fel si biscuiti, paine etc. Dar cand e vorba de mancare gatita, NU
O noapte linistita!!!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
nicopic spune:
off mancarea asta..si Larisa e la fel de mofturoasa cu cea gatita; vrea sa manance singura cu furculita; iaurt la fel, vrea singura cu lingurita (aici ne cam certam..)..i-am dat si masline ca a ramnit la noi si chiar ii plac f mult, doar ca nu le digera si nu cred ca sunt chiar indicate (am obs asta in kk), pop corn..prostioare..
fetele, voi va mai puteti conecta pe picasa?
o zi buna
Nico, mami Larisa 15/09/10
anaalina spune:
Pt diaree la cei mici si cei mari noi folosim cu rezultate fff bune PODOPHYLUM CH 7 sunt granule homeopate de la Plant Extract . Se dau cate 2 bilute dupa fiecare scaun moale sao de 4-5 ori pe zi.
andreea88 spune:
Buna fetele!!!!
Ne-a iesit si noua primul canin...va servesc cu cate o prajitura,suc,capuccino...bineinteles nu l-am simtit doar cu niste bale si maini in gurita
Multa sanatate, Darian ...noi pt fundulet folosim o crema preparata costa 16 lei...se gaseste la farmaciile minifarm...se numeste crema pentru eritem fesier...o recomand!!!
noi am fost la fini la bucuresti vineri sa vedem pe cel mic...e un frumos...in week am fost mai mult plecati....am recuperat din urma...
va pup o zi frumoasa!!!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
andreea88 spune:
eveline la noi eu biotics a functionat mereu,plus ceai de menta si mancare de regim...
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
eveline spune:
Salutare!
Da, in paralel cu antibiotic ii dau biotics baby...
Ieri a fost asa de rau ca am luat smecta si i-am dat. Ceai de menta la greu si i-am facut orez cu morcovi rasi. Si i-am dat orezul si la pranz, si mai dupa amiaza si seara, cred ca e satul. Ii voi da si azi la pranz. Dimineata i-am dat banana si cascaval.
Acum pare a fi mai bine, nu a mai facut nimic. De iritat la fundulet nu s-a iritat deloc deoarece l-am spalat (cand nu i-am facut baie de tot) zona respectiva cu ceai de musetel+coada soricelului dupa fiecare scutec schimbat si i-am dat cu sudocrem.
Si Darian e super fan masline...sa vedeti ce show face daca atunci cand mergem la magazin nu luam masline. Incepe sa tipe de cand vede raionul. Ii da tanti aia de obicei o maslina insa pana ajungem la casa trebuie sa rupem punga in care am luat maslinele sa mai manance vreo doua. Eu stiu ca sunt sanatoase, chiar daca nu se digera in totalitate. Si chiar, cred ca-s bune la stomac.
Abia astept sa iasa si la noi caninii aia, nu de alta dar sa scapam odata...
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)