Copilasi iubiti de sept-oct 2010(4)
Raspunsuri - Pagina 11
doina_1984 spune:
Buna!
just me, multa, multa sanatate!!! Tinem pumnii stransi si te asteptam cu vesti
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
camisv spune:
hello fete,
Just_me, ne gandim la voi, sa fie totul bine si sa va intoarceti sanatosi si cu vesti f. bune!
Pianna, ce mai face Rebeca? Cum stati cu program "olita"? La Tudor a mers metoda : pus olita pe masuta de infasat, care la randul ei este pe patut ... acolo este obisnuit, nu are cum sa fuga prin casa, la inceput l-am tinut f. putin, acum sta fara probleme 5 min (mai mult nu l-am tinut eu)... dar trebuie sa stau langa el, sa nu-i treaca prin cap vreo prostie. Dupa etapa asta o sa "cobor" olita pe covor.
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
pianna spune:
Cami noi batem pasul pe loc la capitolul olita. Daca e dezbracata nu sta mai mult de 2-3 secunde pentru ca ii place sa zburde in pielea goala prin casa. Si mi-e o ciuda de mor cand vad ca pleaca de pe olita si face pipi 2 m mai incolo pe parchet. . in concluzie, incerc sa o "familiarizez" cu olita cand e imbracata, dar nu pare f interesata cand incep eu poezia cu pipi si caca la olita.
In schimb, trebuie sa ma laud cu un succes, sper sa nu fie doar temporar. Doarme in patutul ei la ea in camera. "minunea" dureaza de 4 nopti
In alta ordine de idei, vreau sa va intreb ce faceti cand bebeii vostri au (daca au) accese de violenta. De ex. Rebeca se repede sa ma muste cand ii spun ca nu e voie sa faca un lucru si ea tine cu tot dinadinsul sa-l faca. Se executa, ca sa zic asa, adica isi inceteaza activitatea, dar se infurie si vine sa ma muste. I-am explicat ca nu-i frumos, ca doar cateii fac asa si ea este fetita, si multe asemenea povesti dar nimic. Asa ca am schimbat tactica, am inceput sa o pisc, (usor nu sa o invinetesc) dar daca insista cu muscatul, insistam si eu cu piscatul. Concluzia e ca nu ma mai musca pe mine, dar se repede spre canapea, masa sau orice alt obiect disponibil ca sa-i aplice acelasi tratament, dar sa nu mai fie si ea deranjata de piscatura. Eu sper ca atunci cand e mai maricica, dupa 2 ani de ex, sa functioneze partea cu explicatul dar pana atunci? Voi ce metode aveti?
ancamak spune:
Pianna, daca ma musca il pisc sau il musc si eu, bineinteles mult mai usor decat el.
Just_me, te asteptam cu vesti bune
Mami cu Andrei Ionut
poze
alynta27 spune:
salutare!
Just me ne rugam sa iasa bine operatia!
Fiicamea da cu palma peste fata. Si le cam prinde... Cu olita inca nu avem succes. Mai facea acum cateva luni.
Nepotumeu are varsat de vant. In per de incubatie s-a vazut cu ai mei. Stau cu frica sa nu faca si ei....
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
doina_1984 spune:
Buna!
Dau si eu o cafeluta, asa, mai tarziu.... ca acum o beau eu linistita
Legat de olitza si noi stagnam... adica se aseaza pe ea imbracat, stie la ce se foloseste dar nu sta mai mult de 5 secunde O sa ma mobilises "mai serios" cand se face mai cald pentru ca as vrea sa-l las in funduletul gol si sa-l tot pun. Sper sa mearga
Mai sunt copilasi care mananca blenduit??? Gustarile le rontaie intregi dar masa propriu-zisa, nu
O zi buna!!!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010