Copilasi iubiti de sept-oct 2010(4)
Raspunsuri - Pagina 10
andreea88 spune:
buna seara!!!
Am terminat de strans prin casa...era dezastru...
eveline nu doarme in patut.. doarme in pat cu mine...sanatate copilasilor
La multi ani celor care poarta numele Sf.Ion....printre ei si sotul meu........
Noapte buna copilasi iubiti si mamici!!!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
ancamak spune:
Buna de dimineata!
va las cate o cafeluta, un ceai, salata de ton si ananas in foetaj.
tuturor sarbatoritilor.
Mami cu Andrei Ionut
poze
doina_1984 spune:
LA MULTI ANI!!! UN AN NOU FERICIT!!!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI!!! SA TRAITI CU NUMELE!!!
MULTA SANATATE COPILASILOR BOLNAVIORI!!!
FELICITARI PENTRU PROGRESE TUTUROR!!!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
doina_1984 spune:
Si acum ca am terminat cu urarile va zic: Buna
Noi am fost plecati la munte, la Moeciu, unde a fost superb... lui Matei i-a placut mult, mai ales ca zilnic mergeam la locul de joaca unde isi descarca energia pentru a ne lasa apoi si pe noi sa ne plimbam, sa mancam etc.
Legat de ce face - pe zi ce trece ma uimeste cate intelege si imita...de exemplu: se demachiaza ne-am umflat de ras cand l-am vazut
Cu vorbitul, nu prea are multe cuvinte in vocabular, dar are timp
O zi buna!!! Si sper sa am timp sa recuperez ce ati scris
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
camisv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancamak va las cate o cafeluta, un ceai, salata de ton si ananas in foetaj. tuturor sarbatoritilor. |
La multi ani, Ionut! sa cresti mare si sanatos, sa fii mereu bucurie pentru parinti si sa ai parte numai de impliniri alaturi de parintii tai.
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
camisv spune:
La multi ani tutoror celor care isi serbeaza astazi ziua de nume, copii, mamici, tatici, bunici
Copilul meu sigur a "inghitit" un ceas, aseara a adormit cu 10 min mai repede si astazi s-a trezit cu zece minute mai devreme, adica la 6.45 ... am avut timp de un cappuccino cu sotul, ca bineinteles ca i-a dat si lui trezirea ("tata shash" ... adica sa-l duca taica-su in oras)
Andreea, T. doarme cu mine in camera, dar in pat separat (sau mai corect eu dorm cu el in camera). El are pat de o persoana si eu dorm pe o canapea extensibila, fiind una langa alta, ma mai trezesc cu el noaptea langa mine, desi doarme in sac
Doina, sa va fie de bine iesirea si la cat mai multe ... ca astea nu strica nimanui. Sigur este un scump Matei, atunci cand te imita si las ca are timp sa povesteasca el.
Histamina, vreau si eu cartea ... desi am o "tona" de carti de bucate, inclusiv vegetariene, dar cine stie de unde "sare" inspiratia.
Eveline imi pare rau ca ai copiii bolnaviori, sanatate multa. Partea buna ca Darian o sa fie imunizat cand va merge la gradi.
Ana, pacat ca bate vantul rau ca te chemam in parc sa stea copiii la soare, sper ca sunteti bine
sa aveti un weekend placut
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
pianna spune:
Bine v-am regasit fetelor!!
Un 2012 plin de bucurii, iubire si prosperitate!
Si bineinteles un MARE MARE pentru sarbatoritii zilei de astazi
nicopic spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei: Ion, Ionut, Ioana, Ionela! va urez multa sanatate, fericire si noroc!
Nico, mami Larisa 15/09/10
alynta27 spune:
La multi ani Ioana/ Ioan!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
just_me31 spune:
Neatza
Va las si va spun ca imediat plecam la drum .
Maine la 7 dimi trebuie sa fim la spital , internare , analize si marti cred ca o opereaza .
Poate daca am timp si chef am sa va scriu , daca nu , ne vedem peste o saptamana .
DOAMNE AJUTA !