Copilasi iubiti de sept-oct 2010(4)
Raspunsuri - Pagina 9
andreea88 spune:
felicitari histamina!!! sa iti traiasca finuta!!!
gata s-a trezit pitica....si vine singura in sufragerie...nu mai ma duc sa o iau eu..
camisv ce tare e copilul tau...cu dormitul la masa...cred ca e un dulce
va pup
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
eveline spune:
Salutare!
Un an nou plin de impliniri va doresc!
Ne-am "distrat" si noi zilele astea cu un rosu in gat si cu febra maruta insa la Bia...oricum nu mi-a tihnit nika. De Craciun a fost Darian bolnav, de rev fata. Asta e, macar de s-ar imuniza.
Asta mic repeta din ce in ce mai mult, azi i-am aratat un ou si l-am intrebat ce e si a raspuns prompt: OU...e scum tare la varsta asta.
Va pup, sper sa intru cat de repede.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
alynta27 spune:
Eveline distractia asta am gustat-o si noi de la Craciun incoace... Poate vom scapa de boli peste an!
Histamina, tu doar stii ca tin la tine!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
camisv spune:
Buna dimineata,
Multumim de cafeluta, Anca! Plusez si eu cu un cappuccino ... eu deja am baut caci T. s-a trezit la 7. Copilul asta zici ca are ceas desteptator, nu doarme nici cu un minut in plus.
Cum a stat tata mai mult pe acasa, am iesit destul de des in oras si acum T. incepe de dimineata cu "tata shash", adica sa-l duca taica-su in oras
Eveline, tare simpatic trebuie sa fie Darian cu 'ou' ... si T. spune daca-l intrebi "ce face gaina" ... "hou" . Aseara a spus "goanga" si a tot repetat ca vedea ca radem de el.
Histamina, sa-ti traiasca finuta!
Andreea, asa face si T. ... se trezeste si vine singur in living, caci el nu mai doarme in patut de la 8 luni.
sa aveti o zi frumoasa, mai ales ca astazi este sarbatoare ... pacat ca nu-i mai frumos sa iesim prin parc
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
histamina spune:
camisv multam.
alinta
o cafea tripla,neagra si fara zahar!
am primit o carte de bucate vegetariene super faina.
eu sunt carnivora,dar este f utila.are retete apetisante pt strumfi.
am primit si incuviintarea de a o trimite pe mail.
cine vrea, rog pm cu adresa de mail.
alynta27 spune:
Salutare! Multumim de cafea! Sa stiti ca eu ma trezesc de dim-la 7 si o servesc cu al meu inainte de serviciu. Maria deseori e si ea treaza atunci. Sa aveti zile de odihna ca tot mai sunt sarbatori!
Nike vreau si eu cartea!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
andreea88 spune:
neata fetele!!!anca,cami....multumim de cafea si capuccino
si copilul meu s-a trezit la 8 azi pt laptic si nu a mai dormit...dar a stat in pat pana la 9.30....eu ma faceam ca dorm...si ea vorbea ,radea, si pe la 9 s-a ridicat in fund si m-a pupat sa ma scol ...i-am aprins televizorul si a mai rezistat pana la 9.30..
astazi avem musafiri niste prieteni cu fetita lor...are 2 jumate....
va pup...
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
eveline spune:
Salutare, multumesc de cafea!
Darian a facut azi noapte febra si am fost la dr si se pare ca a luat de la sora-sa rosu-n gat...tot iau unul de la altul, parca e un cerc vicios. Asa ca suntem pe Zinat si Biotics cu Darian, pe Augmentin cu Bia,....super, numai delicatese.
ANDREEA - Ce misto ca sta in patut asa, singurica.... Eu am incercat sa-l pun pe Darian si ca o maimuta s-a cocotat pe el, mai sa pice in cap. BTW, aveti idee unde sa-i scot la vanzare patutul in care a dormit doar de 2 ori in 1 an si 3 luni? E impecabil si am si salteluta separata, din iarba de mare.... Imi pare rau ca l-am cumparat, a fost bibelou...
CAMISV - he he, ce simpatic trebuie sa fie cu "hou"
Multa sanatate bolnaviorilor!
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)