FIV in Ungaria 148

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

bombi,
cu samira am vb live, asadar ii mai zic si acilea oficial ca mor de oftica.
ma bucur enorm ca 3 fete au reusit luna asta. e ceva!
asadar, felicitari si adrianei!
fetita lui tonirro e chiar smechere! poate vi se pare putin 2-3 ml, dar sa stiti ce pt un prematur fiecare picatura inseamna enorm. imi amintesc cand ma mulgeam si mi se dadea o cana mare de metal si, dupa ce strangeam de de imi sareau creierii din loc, iesea cate o picatura si la a doua picatura ma straduiam sa curga exact pe unde a curs si prima ca sa se stranga bine pe fundul canii. cand am umplut prima data fundul canii, imi venea sa desfac sampania de fericire.

va pup si la multi ani de pe acum! sa avem un 2012 cu reusite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Buna seara fetelor,
Sunt si eu in zona, dar va citesc din umbra.
Felicitari celor care au reusit si mult succes celor in focuri .
Referitor la cariotipul genetic (cariotip din sange periferic) in afara de betele alea gen hieroglife mai trebuie specificat si daca sunteti "sanatoase" adica 46XX.
Cat despre laboratoare, eu sunt posesoarea a unui rezultat conform careia "prezint o anomalie cromozomiala incompatibila cu viata" emis de catre faimosul GeneticLab (evident tot din considerente materiale am mers si eu la ei, cariotipul/pers fiind 400 lei), asa ca eu nu as mai recomanda nimanui sa mearga acolo.
Evident ca l-am repetat la Budapesta unde m-a costat 12.000 HUF.
Asa ca fetelor alegeti cu grija unde va faceti analizele.

Balanta FELICITARI pt burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

vreau sa va urez un An Nou mai bun, mai frumos, care sa v-aduca sanatate, bucurii, impliniri alaturi de cei dragi si dorinte realizate!!!

mamicilor sa va traiasca copilasii, sa fie sanatosi si cuminti, gravidutelor sarcini usoare in continuare, iar viitoarelor burtici rabdare, credinta si mult succes in drumul spre implinirea visului de-a fi mama!!

petrecere frumoasa la cumpana dintre ani! va pupic pe toate!

p.s. eu am inceput injectarea cu maaariii emotii...am mai facut eu inj d-astea, der parca niciodata n-am avut emotii asa mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Fetelor, in sfarsit m-am mai linistit un pic.
Am repetat beta azi si este 4731 versus 2179 cat era alaltaieri. Adaugand si ecografia de ieri unde dr a vazut sacul gestational de 7 mm, eu zic ca lucrurile par a sta bine! Uffff ce emotii am avut.
Sangerarea s-a oprit, asa ca pot trece anul nou cu bine!
Eu vreau sa va multumesc inca o data pentru toata sustinerea pe care am avut-o de la voi anul asta, tot timpul, in toate momentele grele! Si aici Samira a fost in cap de lista si sper sa i se intoarca tot binele pe care il face celorlati! Samira, 2012 sa fie anul tau cu noroc!
Adina, Lori, Balanta, Cybele, Dragoste, Qiao,Jaguar, Ruxandrica, Corinuka, Laura si toate fetele de aici, va multumesc din suflet, va pup tare si va urez Sarbatori minunate si un an nou perfect alaturi de bebeii din scrisori sau care sunt deja pe tzeava pentru livrare ori au ajuns deja langa voi!!

Si va rog, un ultim sfat pe anul asta....ce sa iau ca am un acid la stomac de mor. Pot lua carbune medicinal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Fetelor, va doresc ca Noul An sa va aduca numai bucurii, fericire, multa sanatate si toate dorintele voastre sa se implineasca. Va pup si La multi ani tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

petrecere frumoasa si un an nou mult mai bun, tuturor!
la multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

La Multi Ani! 2012 sa va aduca sanatate, rezultate de beta pozitive, burtici si bebei sanatosi.

FIV1_Iulie 2011 fara ET
FIV2_Septembrie-Octombrie 2011 cu ET, nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

Fie ca anul care incepe sa va astearna in cale, poteca neteda, vegheata de stelute norocoase si ingeri balai! Iar dorintele voastre, toate-toate sa se implineasca, cate una in fiecare zi...!!! Aspirantelor cat mai repede un test pozitiv, gravidutelor sarcina usoara si la termen si mamicilor copii sanatosi si frumosi!!!

La multi ani!

Eu miercuri merg sa fac beta hcg-ul dar npana acum nu am nici un simptom, doar dureri de burta am avut dar acum nimic, am facut un test de sarcina la care a iesit doar o linie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

LA MULTI ANI!, sanatate si tot ce va doriti pe 2012 sa se implineasca!

ioana, arsuri am si eu aproape zilnic, dar nu iau nimic. Incerc sa le ignor .
Din cate stiu, carbunele medicinal este permis in sarcina.
Ma bucur pt vestile bune legate de bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

la multi ani si cu multe

Mergi la inceput