FIV in Ungaria 148
Raspunsuri - Pagina 10
lorenaflore spune:
La multi ani! Si fie ca in anul ce a inceput fiecare dintre noi sa descopere mult visata!
Pup toate fetele cucuiete si pe Tannoo!
LORI
corinuka_g spune:
'neata! la multi ani!! un 2012 minunat!
cum sunteti? cum ati petrecut?
eu am deja 3 zile de injectii...dar nu simt nimik! intepaturi, jena pe la ovare, sa le simt lucrand..nik! e ok? sau sunt eu mai nesimtita
continui sa visez doar tampenii si m-a apucat stresul referitor la oo... daca vor fi, cate vor fi...ufffff...
pupici
lorenaflore spune:
Corinuta, nu te panica! Oricum e devreme sa simti intepaturi, spre sfarsitul perioadei de stimulare o sa te deranjeze putin. Eu am avut 10 oua si doar intr-o seara sau doua am simtit intepaturi usoare in ovarul stang, seara cand stateam in pat, unde am avut 7 oua, in rest a fost liniste si pace. Dupa Ovitrele (injectia de declansare a ovulatiei) simteam ca imi cam bubue burta, dar in rest, eu nu am avut nimic altceva (exceptie, o balonare continua care abia dupa beta m-a lasat...).
Sunt fete mai sensibile si fete mai putin sensibile, asa ca nu este o regula ca daca te doare e de bine ca sunt oua...
Incearca sa nu te gandesti prea mult, eu toata perioada de stimulare am luat-o ca pe o vacanta si mi-a prins tare bine. Si eu sunt de altfel o persoana emotiva si panicoasa. Dar, eu cred ca pe langa Dumnezeu, care a avut un aport de 90%, 10% a fost contributia mea pentru ca am fost relaxata.
Asa ca profita ca te duci cu trenul, ia o carte si citeste si sa nu stai numai cu gandul la oua!
LORI
loretta76 spune:
LA MULTI ANI DRAGELE MELE!!!!!!!!!!!!!
Samira, Bombi imi pare sincer rau. Va inteleg perfect.
Ioana, felicitari si sarcina usoara.
Nu am apucat sa citesc din urma doar pe sarite, am intrat sa vad ce vesti au mai aparut. Maine recuperez la citit si va scriu si despre mine.
Va pup pe toate
ioana3110 spune:
Loretta merci
Adina - multumim de sfaturile de mamica experimentata :-)
corinuka - nu te panica...nu trebuie sa simti nimic. eu doar ma simteam umflata si nu reuseam sa dorm noaptea din cauza superfactului. Ala m-a zapacit rau ca stare si visam ciudat tot timpul. Dar in rest, e ok. Vorba lui Lori- nici nu stii ce important e sa fii relaxata! Asta trebuie sa fie prioritatea, Acum stii ce ai de facut, fa-o mecanic daca poti si preocupa-te de orice altceva!
Cand mergi la Buda?
Lori, te astept maine la cotitura cu eco :-)) Abia astepa sa ne povestesti de gemenashi :-)
Eu ma duc de maine la serviciu ca m-am plictisit de stat acasa mai ales ca am aceeasi stare in fiecare zi: somnolenta maxima, greatza dupa mancare indiferent de ce mananc. Noroc ca m-au mai lasat durerile de burta...
olimpiadobre spune:
La multi ani! Sa va aduca 2012 tot ce va doriti!
Samira, esecul tau a afectat pe toata lumea . Mie nici nu-mi vine sa vorbesc despre asta pentru ca nu gasesc decat clisee,adica cuvintele potrivite nu exista.