FIV in Ungaria 148

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

La multi ani!

Un an plin de rezultate pozitive si !

Va pup si va imbratisez

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata! pupici la toate!
ioana, lori sunteti dragute! mersic mult de incurajari!
teoria, bat-o vina, o cunosc..pe mine practica ma omoara..stiu ca tre' sa fiu relaxata, sa nu ma gandesc la prostii, dar am niste pitici mici acolo sus care tre' sa traiasca si ei , isi fac si ei treaba..adevarul e ca fiind prima data cand trec prin asa ceva, am emotii, ganduri, intrebari, nelinisti..
oricum la noapte plec, maine dimineata am intalnire cu ochi albastri ...voi afla atunci dac-am produs ceva si poate ma voi linisti..un pic..
va pupic si multumesc ca sunteti intotdeauna alaturi de fetele "in focuri"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Corinuka bafta multa!
Si peste vreo 9 luni sa-ti ti in brate minunea sau minunile :)

Te pup si mult curaj

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

multumesc elenush!
tot binele din lume si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Hello fete dragi !
La multi ani, muuulta sanatate si putere sa ne indeplinim visele, oricare ar fi ele !
Sper ca ati intrat cu avant in noul an. Eu pe 31 am facut prima injectie cu Diphereline, deci a inceput numaratoarea inversa.
ioana oare si la mine tot inhibitorul sa fie de vina ca visez numai aiureli si dorm iepureste ?? Ufff, am crezut ca mi s-o dus neuronul de tot pe campii

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

LA MULTI ANI!
samiroanta sti, soro, ca eu am avut zapada? na belea, ca pe net scria c-o sa ploua cu galeata, cand colo, a nins 24 de ore. Voi ati avut parte de fulgi de nea?

pupici gravidutelor, mamicilor, fetelor care se inteapa, fetelor care nu reusesc sa vada amaratul ala de beta de vreo 3 numere si vesnicelor aspirante care nu-si pierd speranta!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Qiao
sigur e de la inhibator :-)) nu te speria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

corinuka, fii curajoasa si cat mai putin stres sa ai drum bun !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Buna fetelor,
ieri am fost la prima ecografie de graviduta ce ma aflu. Avem doi puiuti in burtica de 6 si 5,1 mm si le bate inimoara

Corinuta ce faci?

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

sa va traiasca gemenii!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput