FIV in Ungaria 148
Raspunsuri - Pagina 7
Cris_25 spune:
Roxa, imi pare rau de rezultat... Nu stiu cat e de grav ... stiu doar ca e f bine ca ai descoperit aceasta problema si o poti trata. Decat sa ramai si sa pierzi sarcina , e mai bine sa stii din start cu ce te confrunti ... Pupici
Cris_25 spune:
Roxa, nu cred ca e asa scump cariotipul ... Din cate stiu eu e mult mai ieftin decat trombofiliile. Parca era in jur de 200 ron ... daca a facut cineva la synevo, sa ne scrie pretul, pls.
roxa-m spune:
Uite Cris, asta o fi? http://www.synevo.ro/analiza-cromozomiala-in-sange-cariotip-constitutional/
Cris_25 spune:
Nu cred ca despre asta e vorba ... poate ne lamureste cineva care a facut ... La Buda costa 24000 HUF, deci vreo 340 Ron pt ambii parteneri ... nu poate fi chiar asa mare diferenta
danylini spune:
buna seara
bombi, samira, imi pare sincer rau ca treceti prin inca o deceptie , sper sa gasiti undeva in voi puterea de a merge mai departe, ca e tare greu de acceptat
adriana felicitari!!!
cariotipul genetic la synevo e 16 milioane ptr ca se face in Germania eu una asa am inteles cand am facut , nu am facut la ei ca era prea scump dar parca am inteles ca sunteti din cluj ... mergeti la institut ca e la jumate de pret
Cris_25 spune:
danylini, la ce institut te referi? si pe ce baza e mai ieftin? cu trimitere? sau pur si simplu?
Mie tot nu mi-e foarte clar cariotipul asta... difera preturile mult prea mult dintr-un loc in altul ... cred ca e diferenta si de investigatie ... la GeneticCentre imi afiseaza Cariotip cu benzi G din sange periferic – 500 lei
la Synevo ziceti ca e 1600 lei, iar la Buda 340 lei (2 pers) ... Cred ca e vorba totusi de investigatii diferite! Daca e vorba totusi de acelasi lucru, sincer, prefer sa merg pana la Buda ... cu drum cu tot si e mult mai ieftin!
Pupici
cybele spune:
bombi, samira - imi pare tare rau, sunt alaturi de voi
adriana- sarcina usoara si bebe sanator!
fete dragi am vorbit astazi cu toniro; micuta ei a inceput sa manance inca din prima zi, mananca 2-3 ml la o masa. de astazi incercau sa ii introduca lapte matern, sa speram ca il va accepta la fel de usor! a scazut putin in greutate dupa nastere - acum are in jur de 730 gr, sa speram ca hrana o va ajuta sa creasca repede! respira singura, e o luptatoare!
toni isi revine usor-usor dupa cezariana, va multumeste tuturor pentru rugaciuni si gandurile bune! va tin la curent cu evolutia fetelor, va doresc tuturor toate cele bune!
danylini spune:
cris - eu am facut la un dr. geneticean in timisoara la cabinetul ei particular unde mi-a luat sange si a trimis in cluj la institut sa se faca analiza, din propria experienta iti spun ca dr. ginecolog nu stie sa ti le interpreteze. Daca iti ies bune e ok dar daca nu, ca si in cazul meu a trebuit sa imi explice ce inseamna ca eu am 2 cromozomi in plus dar numai in proportie de 20%. Si am fluturat la multi medici ginecologi si mi-au spus doar atat amniocenteza obligatorie si doar unul mi-a zis ca in caz de o sarcina din nou cu probleme sa ma gandesc la ovule donate.
Cris_25 spune:
Pupam dulce si apasat bebe mic si luptator si mamica curajoasa! Sa creasca mare bebelina si sa fie sanatoasa, cuminte si mancacioasa!