FIV in Ungaria 148

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Roxa, imi pare rau de rezultat... Nu stiu cat e de grav ... stiu doar ca e f bine ca ai descoperit aceasta problema si o poti trata. Decat sa ramai si sa pierzi sarcina , e mai bine sa stii din start cu ce te confrunti ... Pupici

Mergi la inceput

Roxa, nu cred ca e asa scump cariotipul ... Din cate stiu eu e mult mai ieftin decat trombofiliile. Parca era in jur de 200 ron ... daca a facut cineva la synevo, sa ne scrie pretul, pls.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Nu cred ca despre asta e vorba ... poate ne lamureste cineva care a facut ... La Buda costa 24000 HUF, deci vreo 340 Ron pt ambii parteneri ... nu poate fi chiar asa mare diferenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Aici e pretul de persoana, cel putin eu asa inteleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

buna seara

bombi, samira, imi pare sincer rau ca treceti prin inca o deceptie , sper sa gasiti undeva in voi puterea de a merge mai departe, ca e tare greu de acceptat

adriana felicitari!!!

cariotipul genetic la synevo e 16 milioane ptr ca se face in Germania eu una asa am inteles cand am facut , nu am facut la ei ca era prea scump dar parca am inteles ca sunteti din cluj ... mergeti la institut ca e la jumate de pret

Mergi la inceput

danylini, la ce institut te referi? si pe ce baza e mai ieftin? cu trimitere? sau pur si simplu?

Mie tot nu mi-e foarte clar cariotipul asta... difera preturile mult prea mult dintr-un loc in altul ... cred ca e diferenta si de investigatie ... la GeneticCentre imi afiseaza Cariotip cu benzi G din sange periferic – 500 lei
la Synevo ziceti ca e 1600 lei, iar la Buda 340 lei (2 pers) ... Cred ca e vorba totusi de investigatii diferite! Daca e vorba totusi de acelasi lucru, sincer, prefer sa merg pana la Buda ... cu drum cu tot si e mult mai ieftin!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

bombi, samira - imi pare tare rau, sunt alaturi de voi

adriana- sarcina usoara si bebe sanator!

fete dragi am vorbit astazi cu toniro; micuta ei a inceput sa manance inca din prima zi, mananca 2-3 ml la o masa. de astazi incercau sa ii introduca lapte matern, sa speram ca il va accepta la fel de usor! a scazut putin in greutate dupa nastere - acum are in jur de 730 gr, sa speram ca hrana o va ajuta sa creasca repede! respira singura, e o luptatoare!
toni isi revine usor-usor dupa cezariana, va multumeste tuturor pentru rugaciuni si gandurile bune! va tin la curent cu evolutia fetelor, va doresc tuturor toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

cris - eu am facut la un dr. geneticean in timisoara la cabinetul ei particular unde mi-a luat sange si a trimis in cluj la institut sa se faca analiza, din propria experienta iti spun ca dr. ginecolog nu stie sa ti le interpreteze. Daca iti ies bune e ok dar daca nu, ca si in cazul meu a trebuit sa imi explice ce inseamna ca eu am 2 cromozomi in plus dar numai in proportie de 20%. Si am fluturat la multi medici ginecologi si mi-au spus doar atat amniocenteza obligatorie si doar unul mi-a zis ca in caz de o sarcina din nou cu probleme sa ma gandesc la ovule donate.

Mergi la inceput

Pupam dulce si apasat bebe mic si luptator si mamica curajoasa! Sa creasca mare bebelina si sa fie sanatoasa, cuminte si mancacioasa!

Mergi la inceput