FIV in Ungaria 148
Raspunsuri - Pagina 6
sunshine4ever spune:
Samira, Bombi
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)
MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Haydee Cris, daca te incurajeaza, da, eu am facut un pachet asemanator celui de la Synevo, dar la Bios Diagnostic in Bucuresti, si toate au iesit ok. Nu as putea sa-ti spun care din cele 2 pachete prezentate de tine e mai relevant, eu am mers pe mana medicului care mi le-a recomandat. Nu trebuie sa te stresezi ca daca faci analizele de trombofilie, o sa-ti si iasa neaparat ceva. Trebuie sa te gandesti ca o faci pentru linistea ta; daca rezultatele sunt ok, macar mai elimini o posibila cauza a nereusitelor de pana acum. Iti doresc mult succes si sa vii cu rezultate bune |
Mie nu mi-a recomandat niciun medic sa fac aceste analize ... PK a zis ca nu e cazul inca ... dar tocmai pt linistea mea sufleteasca as vrea sa le fac ... Doar ca, majoritatea fetelor care au facut aceste analize au avut probleme... de aia sunt oarecum stresata inainte de-a le face ...
Legat de pachete ... tocmai pt ca nu mi le--a recomandat nimeni, sunt indecisa ce sa fac ... Am gasit 2 laboratoare in Cj care fac asa ceva si am ales pachetele cele mai complexe, doar ca era diferenta intre ele ... Nu ma intereseaza neaparat partea financiara ... dar as vrea sa le fac pe cele mai relevante!
Va pup si va multumesc tuturor de raspunsuri!
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinuka_g cris daca e vorba de finante si sunt ceva analize care se pot face la medstar, pot sa-ti dau niste taloane de reducere, 10% la analize de laborator.. |
De Medstar nu stiam ... eu pana acum la Synevo am facut toate analizele importante ... dar o sa ma uit pe net ce pachete au si ei ... Multumesc
roxa-m spune:
Cris, au tocmai astept mail cu rezultatele analizelor de trombofilie de la Cluj (Blue Life). Dupa un fiv nereusit mi s-a recomandat sa fac aceste analize, inainte sa fac FET. Dupa mai multe discutii cu fetele de pe alte forumuri si nu numai, am optat pt cele de la Blue Life cu 650 lei. O sa mai fac si profilul antifosfolipidic. Te tin la curent imediat ce am rezultatele.
Cris_25 spune:
Profilul antifosfolipidic se poate face tot la Blue Life? Dar cariotipul nu l-ai facut? Eu il tot caut pe ista de analize de la Synevo si nu-l gasesc!
roxa-m spune:
Cris, profilul antifosfolipidic o sa-l fac la Synevo, asa m-am gandit. Costa 28o lei, uite http://www.synevo.ro/profil-sindrom-antifosfolipidic-2/, ma gandeam sa mai fac si proteina c si s.
Cariotipul nu l-am facut, din cate am inteles e f scump. Nu stiu ce sa fac... Desi poate inainte sa fac FET ar trebui sa elimin orice problema care ar putea duce la neimplantare. Dr meu de la Sibiu atat mi-a zis sa fac.
Ce ma enerveaza astia de la Blue Life, am sunat si mi-au zis ca mi-s gata analizele, nu stiu de ce nu mi le trimit inca.
Fetelor va urmaresc cu sufletul la gura , Samira, imi pare rau, eram convinsa ca va fi bine . Stiu cum e...
roxa-m spune:
Uite Cris, mi-am scris, am Mutatia MTHFR C677T – homozigot, cred ca e destul de naspa. O fi asta buba pt care n-am ramas de atata vreme gravi?