FIV in Ungaria 148

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Corina, cand ai probleme existentiale, ca acestea: incepi, nu incepi stimularea, scriei domnului dr. PK, raspunde foarte repede la mail, in general. Mie cel mai repede mi-a raspuns intr-un sfert de ora si cel mai tarziu dupa o zi.
Pup

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

samira, bombi imi pare nespus de rau!

adriana felcitari!

Laura

21+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

samira sunt cu sufletul alaturi de tine.
bombi

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Salutare fetele!
Samira, Bombi, imi pare nespus de rau! Nu am cuvinte!
Nu am mai intrat, nu am mai scris, dar am citit si v-am urmarit in fiecare zi!

Eu noutati nu am, ma pregatesc psihic sa mai incerc inca o data prin primavara, cred ca tot la PK. Inca nu am reusit, nici dupa atatea luni, sa imi revin in totalitate.
Dar, orice reusita a fetelor de aici, parca ma ambitioneaza sa mai incerc inca o data1
Va pup pe toate, un an nou cu cat mai multe teste pozitive si multi, foarte multi BB-ei!

La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

samira, bombi , cuvintele sunt de prisos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Samira, Bombi si ma gandesc cu foarte mult drag la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Bombi, Samira imi pare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

As avea o rugaminte la voi....La analizele ptr.fiv complete blood count,liver function tests(ASL,ALT,bilirubin,LDH,astea stiu ce sunt dar nu stiu la ce se refera alk.phos.Ma poate ajuta cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui pamy

As avea o rugaminte la voi....La analizele ptr.fiv complete blood count,liver function tests(ASL,ALT,bilirubin,LDH,astea stiu ce sunt dar nu stiu la ce se refera alk.phos.Ma poate ajuta cineva?

Fosfataza alcalina (ALP)

Laura

21+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

Multumesc mami_vreau

Mergi la inceput