FIV in Ungaria 148
Raspunsuri - Pagina 4
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinuka_g am si eu o intrebare fetele: am terminat marvelon-ul pe 25 si pe 30 tre' sa fac suprefact...cele care ati luat marvelon, la cate zile v-a venit ciclonul dupa ce ati oprit pastilutele? |
Mie dupa 4 zile mi-a venit ... stai linistita ca vine el cand trebuie ... Tu oricum o sa iei suprefactul asa cum e planificat, indiferent cand vine
Cris_25 spune:
samira, bombi, cuvintele sunt de prisos ...
Adriana, felicitari!
Eu am adunat in sfarsit banuti pt cariotip si trombofilii! Intentionam sa merg sa le fac la Buda, dar parca nu am psihic de plimbari pe frigul asta ... in cele din urma cred ca le voi face la Cj. Insa nu stiu exact ce pachet sa fac la trombofilii.
La Synevo este asa:
* Antitrombina III, Proteina C, Proteina S, Mutatia factorului V Leiden, Mutatia factorului II, Gena MTHFR (mutatii C677T; A1298C) - 770RON
Iar la Genetic Center este putin diferit pachetul:
* Factor V Leiden, Factor II (protrombina), MTHFR C677T, MTHFR A1298T, PAI-1 4G/5G, Factor XIII Val34Leu - 650 ron
Dintre cele care ati facut aceste analize, care credeti ca e mai relevant?
Aaaa... si tot am vrut sa va mai intreb ceva (chiar daca suna extrem de copilaresc ). Este cineva care si-a facut analize de trombofilie si a iesit ok? Ca mi se pare ca toti cei care le-au facut au gasit ceva probleme ...
Haydee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris_25 Aaaa... si tot am vrut sa va mai intreb ceva (chiar daca suna extrem de copilaresc ). Este cineva care si-a facut analize de trombofilie si a iesit ok? Ca mi se pare ca toti cei care le-au facut au gasit ceva probleme ... |
Cris, daca te incurajeaza, da, eu am facut un pachet asemanator celui de la Synevo, dar la Bios Diagnostic in Bucuresti, si toate au iesit ok. Nu as putea sa-ti spun care din cele 2 pachete prezentate de tine e mai relevant, eu am mers pe mana medicului care mi le-a recomandat.
Nu trebuie sa te stresezi ca daca faci analizele de trombofilie, o sa-ti si iasa neaparat ceva. Trebuie sa te gandesti ca o faci pentru linistea ta; daca rezultatele sunt ok, macar mai elimini o posibila cauza a nereusitelor de pana acum. Iti doresc mult succes si sa vii cu rezultate bune
5ab1na spune:
cris eu as face in locul tau pachetul ala de 650 ron si as face separat si a3, prot c, prot s.
daca e sa vb de finante.
eu nu stiu nimic de laboratorul ala cu 650 ron pt ca ala nu este la noi in iasi. cat e de bun sau nu...repet, financiar vorbind asa pare mai bine, pt ca leu si cu pai costa vreo peste 400 ron pe cand a3, protc si prots vreo 150 ron maxim. cred.....
corinuka_g spune:
'neata!
samira, bombi n-am cuvinte..imi pare rau de tot..
dragoste, cris multumesc fetele pentru raspunsuri ..nu stiu prea multe despre fiv-uri, dar ma gandeam ca stimularea incepe in primele zile de cm...or daca ciclonu' nu vine, cum m-apuc eu de stimulare?? maine trebuie sa fac prima inj si nici urma de ciclon..
cris daca e vorba de finante si sunt ceva analize care se pot face la medstar, pot sa-ti dau niste taloane de reducere, 10% la analize de laborator..
va pup
tinuta78 spune:
samiruta, bombi. Ai dreptate, dupa o asa dezamagire, ajungi sa fii suparata pe Dumnezeu. Si eu am avut o reactie asemanatoare, cand dupa ce m-am rugat cu tot sufletul LUI, ajunsesem dupa dezamagire sa plang numai cand ma apropiam de usa Bisericii, erau sentimente amestecate, parca ajunsesem sa-l urasc .Pur si simplu mi-e rusine de sentimentele care m-au incercat atunci, dar cu timpul..., tot la EL am ajuns si tot EL m-a ajutat.
Te draga noastra
18+
dragoste777 spune:
Sami si Bombi ne pare rau, multa putere
Corina eu asa stiu ca oricum trebuie sa incepi indiferent daca vine sau nu, dar poate sunt care au patit la fel, la mine nu sa intamplat