FIV in Ungaria 148

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

ioana3110: voi cum ati procedat cu parcarea cand ati stat la apartament? Am vazut ca e 12 euro/zi; avand in vedere ca o sa stam aproape 2 sapt in Buda, ar insemna destul de mult.
Mercic, Irene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinuka_g

'neata! I'm back!
doi puisori au ajuns la 15, trei sunt pe la 11-13 si a mai aparut unul mic...mi-am cumparata inca 10 menopur , desi speram ca totul sa se intample mai repede, gen luni pregnyl, miercuri punctie...nici vorba, marti merg iar si joi/vineri punctie...voi fi in ziua 15 de cm, nu e cam tarziu??
m-am intalnit cu anca, am avut cu cine schimba o vorba ca era plin de unguroaice..am fost impreuna la farmacie pentru aprovizionare
voi ce ziceti?
o duminica faina!

Corina, nu te stresa cu foliculii. Este f normal ca dr ti-a mai dat cateva zile de stimulare. Ce sa faci cu foliculi de 15 si 11-13 mm? Sunt prea mici la dimensiunea asta, trebuie sa ii mai lasi la dospit.
Si nu, nu va fi tarziu ca vei fi in Z15 de CM. La mine punctia a fost in ziua a 17-a de CM si am reusit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinuka_g

am o intrebare pentru fetele care au stat la buda: cum ati platit la pensiune? in euro sau in forinti?

la korall, de ex., cat ati platit? e inclus si micul dejun in pretul camerei? se poate lua pranzul/cina la pensiune?

mersi mult!

Nu iti fa griji, Suprefactul este un inhibitor f bun si nu lasa sa se sparga foliculii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

mersi balanta de incurajari! pupici la burtik!

gagici eu tot citesc in urma, ma tot documentez...de ce se ia antibiotic dupa punctie? ce anume v-a dat? se cumpara de la clinica?
daca mai gasesc intrebari, revin

apropos, pe unde sunteti? ca afara-i asa urat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Irene, sunt mai multe variante de parcare - poti opta pentru parcarea lor care e fix acolo in cladire, poti parca masina intr-o zona mai departe de centru,intr-o zona free caci in centru costa destul de mult, e ceva de genul 1,2 euro/ ora si e cu plata de la 8 dimineata la 8 seara sau poti parca in spatele cladirii bancii Raiffeisen de la baza podului Margit hid de pe partea Buda. Cum treci podul dinspre Pesta spre Buda pe dreapta e cladirea mare unde scrie Raiffeisen si in spatele cladirii e o stradutza mica pe care trece tramvaiul, unde parcarea e gratuita. Si avand in vedere ca in centru nu ai nevoie de masina ci mai tare te incurca, o lasi acolo si umblati pe jos. Eu sa fiu sincera, ultima data am plecat cu avionul de la Targu Mures ca era f ieftin, si am lasat masina la Targu Mures ca nu are sens sa o iei cu tine decat daca ai planuri de calatorit inafara orasului.

Corinuka - te papa la smoc bag eu de seama....nu te mai agita ca iti faci rau si tie si outzelor. E foarte bine, ouale nu se sparg ca doar nu esti prima la care patzeste PK asa ceva si stie el cum sa faca. Superfactul la tine bine. Si apropos de raspuns, nu intotdeauna raspunzi la fel la stimulare. Si eu la primul fiv am raspuns foarte slab. Dar PK nici nu vrea sa te imbolnavesti. De-aia are metodele lui. Stai cuminte ca vei iesi mai bine daca nu te agiti si nu te obosesti. De curiozitate...cat costa biletul de tren de la cluj la Budapesta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

off ioana e foarte logic ce zici tu
dar na, e prima data...si gandurile's multe ..
160 lei e biletul...sa stii ca dinainte de punctie si pana dupa ET stam la buda, asa cum ai zis tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

Buna fetelor
In 10 ian am programare la Szeged la dr. Zadori, am inceput stimularea cu gonapetyl si gonalF si pe fisa mi-a scris doctorul ca in 10 ian imi va face analize de sange, Id si ET. Acum eu va intreb ce inseamna Id si Et?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Buna seara
Corinuka mami draga nu te stresa prea mult ca bulversezi puiutii. Cum o zis si fetele, nu esti prima care raspunde un picut mai greu si stie PK ce face! Fii increzatoare si gandeste pozitiv Ma rog sa fie bine si sa se faca puii marisori cu totii! Bafta multa marti! (iti dau un mail acusica) pooopppp
Si asculta ce zice si Balanta , ca stie ea ce spune
Ioana, Lore cum mai sunteti?
Samirutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Irene, Gretta bafta multa!!!
Ah Ioana, am ras de numa de patania ta cu foamea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

ioana3110: multumesc pentru sugestii; cu siguranta ne vor fi de mare folos daca ne hotaram pt var cu apartamentul. Intr-adevar masina nu ne va fi prea utila in oras, intentionam sa o folosim doar cand mergem la clinica, in special la punctie si la ET.
Pana in prezent cea mai avantajoasa oferta dintre cele primite de la diverse locatii ar fi cea de la Pensiunea Korona, cel putin din punct de vedere financiar.
A mai stat cineva aici si imi poate spune daca a fost multumit, daca Wi-Fi-ul merge bine si daca parcarea e inclusa in pret sau, daca nu, cam cat ar fi pe zi?
Multumesc, Irene

Mergi la inceput