FIV in Ungaria 148

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Jaguar, eu sunt destul de bine, nu ma plang. Cam obosesc repede, dar asta sa fie marele bai.

FEtelor, mai stiti ceva de fetitza lui Tonirro?
Sper ca e bine!
Corinuka, io iti mai zic o data: stai cuminte ca iti faci rau! Ia du-te la Budapesta la plimbare si ia-ti gandul ca nu iti cresc ouale daca te stresezi!
Hai ca ma pregatesc cu recomandari de trasee prin Buda sa iti umplii timpul :-)
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

jaguar: Sa dea Domnul pentru toate ca 2012 sa fie un an rodnic!
Irene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sper

Buna fetelor va rog spuneti-mi si mie cat de aglomerati sunt dr de Szeged de cand cu aprobarea FIV-lui compensat. Multu

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25

Din cate stiu eu, nu are legatura FIV-ul compensat (gratuit) cu clinica de la Szeged ... doar in clinici din Romania se poate face acel FIV ... din cate stiu eu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _Irene_
Pana in prezent cea mai avantajoasa oferta dintre cele primite de la diverse locatii ar fi cea de la Pensiunea Korona, cel putin din punct de vedere financiar.
A mai stat cineva aici si imi poate spune daca a fost multumit, daca Wi-Fi-ul merge bine si daca parcarea e inclusa in pret sau, daca nu, cam cat ar fi pe zi?
Multumesc, Irene

Irene, noi am stat la Korona si ne-a placut mult. Micul dejun e inclus in pret...la fel si netul, care merge bine. Noi am fost cu 2 laptopuri,am vazut TV online, am descarcat filme ... deci a mers bine. Parcarea e si ea inclusa in pret ... si se face in curtea pensiunii. Pensiunea are 2 cladiri, iar daca nu este loc de parcare la prima, se gaseste la a doua. E destul de stramt, dar n-am ramas niciodata fara loc de parcare ... si noi chiar ne-am plimbat cu masina non-stop
Noi am fost multumiti de locatie ... si de pret

Mergi la inceput

Irene, daca vrei niste poze de la Korona, sa-ti faci o idee...trimite PM cu adresa ta de mail si-ti trimit ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FIV_Ungaria spune:

Cap. 149

Mergi la inceput