FIV in Ungaria 148
Raspunsuri - Pagina 21
ioana3110 spune:
Jaguar, eu sunt destul de bine, nu ma plang. Cam obosesc repede, dar asta sa fie marele bai.
FEtelor, mai stiti ceva de fetitza lui Tonirro?
Sper ca e bine!
Corinuka, io iti mai zic o data: stai cuminte ca iti faci rau! Ia du-te la Budapesta la plimbare si ia-ti gandul ca nu iti cresc ouale daca te stresezi!
Hai ca ma pregatesc cu recomandari de trasee prin Buda sa iti umplii timpul :-)
Pupici
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sper Buna fetelor va rog spuneti-mi si mie cat de aglomerati sunt dr de Szeged de cand cu aprobarea FIV-lui compensat. Multu MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25 |
Din cate stiu eu, nu are legatura FIV-ul compensat (gratuit) cu clinica de la Szeged ... doar in clinici din Romania se poate face acel FIV ... din cate stiu eu.
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _Irene_ Pana in prezent cea mai avantajoasa oferta dintre cele primite de la diverse locatii ar fi cea de la Pensiunea Korona, cel putin din punct de vedere financiar. A mai stat cineva aici si imi poate spune daca a fost multumit, daca Wi-Fi-ul merge bine si daca parcarea e inclusa in pret sau, daca nu, cam cat ar fi pe zi? Multumesc, Irene |
Irene, noi am stat la Korona si ne-a placut mult. Micul dejun e inclus in pret...la fel si netul, care merge bine. Noi am fost cu 2 laptopuri,am vazut TV online, am descarcat filme ... deci a mers bine. Parcarea e si ea inclusa in pret ... si se face in curtea pensiunii. Pensiunea are 2 cladiri, iar daca nu este loc de parcare la prima, se gaseste la a doua. E destul de stramt, dar n-am ramas niciodata fara loc de parcare ... si noi chiar ne-am plimbat cu masina non-stop
Noi am fost multumiti de locatie ... si de pret
Cris_25 spune:
Irene, daca vrei niste poze de la Korona, sa-ti faci o idee...trimite PM cu adresa ta de mail si-ti trimit ...