FIV in Ungaria 148

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Irene
noi am stat in mai multe locuri din care iti recomand cu caldure 2:
all4U appartments - langa Deak Ter - ai metrou la 2 pasi de cladire, sunt apartamente complet echipate si poti sa iti gatesti tu, ai de toate - e in buricul targului si e la vre-o 35 de euro / noapte maxim. Baga pe booking si vezi exact.
Lichtenstein appartments tot pe booking - asta e pe la 28 de euro / noapte si e langa parlament adica tot la buza metroului cu care mergi direct la Deli palyaudvar si tot foartre central - doar ca asta e tip Studio - garsoniera. tot echipat ca sa poti gati dar nu chiar ca celalalt.
Daca nu te descurci spune-mi si iti caut eu direct link-urile.
Bafta

Citat:
citat din mesajul lui _Irene_

Buna fetelor,

Va urmaresc de mult timp si m-au ajutat mult informatiile de pe forum. Am fost la prima consultatie la PK si acum urmeaza procedura propriu- zisa. Data trecuta noi am stat la Korall, a fost foarte bine din toate punctele de vedere. Singura nemultumire e legata de accesul la metrou. Voi ati stati undeva mai aproape de o statie de metrou si de clinica? Daca da, la ce pret pe noapte? Noi am platit 32E cu mic dejun.

Multumesc,
Irene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

corinuka, stai linistita ca e mult mai bine sa creasca in ritmul lor. Nu te grabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

ioana3110 merci mult pentru info; am gasit ap, arata super ok si intr-adevar sunt f bine pozitionate. Greu de decis, mai ales ca eu am ramas cu gandul la omleta de la Korall .
Irene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

ioana, incerc, dar e greu...eu am facut o IA in ziua 9, asa repede crescusera foliculii, acuma nu stiu ce-i cu ei...
ufffffff...am atatea dubii si-s ingrijorata...daca in 3 zile au crescut de la 10 la 15, peste alte 3 zile ajung la 20?? adica marti..cum rezista pana joi-vineri la punctie?? dr mi-a zis ca tre' sa-i crestem pe aia mici...dar ce facem cu aia mari?
deci, sunt varza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinuka_g

ioana, incerc, dar e greu...eu am facut o IA in ziua 9, asa repede crescusera foliculii, acuma nu stiu ce-i cu ei...
ufffffff...am atatea dubii si-s ingrijorata...daca in 3 zile au crescut de la 10 la 15, peste alte 3 zile ajung la 20?? adica marti..cum rezista pana joi-vineri la punctie?? dr mi-a zis ca tre' sa-i crestem pe aia mici...dar ce facem cu aia mari?
deci, sunt varza

Daca faci orgalutran nu se sparg.

Imi raspunde si mie cineva la intrebarile puse pe pagina anterioara?
Multu

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25

Mergi la inceput

sper nu fac orgalutran, fac suprefact..nici asta nu-i lasa sa se sparga?
de FIV compensat n-am auzit, compensat in ce sens? eu merg la buda, nu stiu cat de aglomerati sunt la szeged...poate intra cineva care face fiv la szeged si-ti raspunde..

Mergi la inceput

Buna din nou,
Am vazut ca mai sunt cateva fete in focuri in per ian.-febr. Eu am programare pe 27 ian. la dr. PK, pentru eco din ziua a 6-a de stimulare. Mai are cineva programare in perioada asta?
Irene

Mergi la inceput

am o intrebare pentru fetele care au stat la buda: cum ati platit la pensiune? in euro sau in forinti?

la korall, de ex., cat ati platit? e inclus si micul dejun in pretul camerei? se poate lua pranzul/cina la pensiune?

mersi mult!

Mergi la inceput

corinuka_g: noi la Korall am platit cu cardul; nu sunt foarte sigura, dar s-ar putea sa nu accepte cash decat in forinti. Cazarea a fost 32 euro/noapte cu mic dejun inclus; nu cred ca servesc pranzul sau cina la pensiune.
Irene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinuka_g

sper nu fac orgalutran, fac suprefact..nici asta nu-i lasa sa se sparga?
de FIV compensat n-am auzit, compensat in ce sens? eu merg la buda, nu stiu cat de aglomerati sunt la szeged...poate intra cineva care face fiv la szeged si-ti raspunde..

Eu am facut doar orgalutran, am dat o cautare si am vazut ca suprefact este analog GNRH iar orgalutran este antagonist GNRH . Nu stiu sigur, dar cred ca nu se sparg foliculii sub suprefact.

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25

Mergi la inceput