FIV in Ungaria 148
Raspunsuri - Pagina 19
ioana3110 spune:
Irene
noi am stat in mai multe locuri din care iti recomand cu caldure 2:
all4U appartments - langa Deak Ter - ai metrou la 2 pasi de cladire, sunt apartamente complet echipate si poti sa iti gatesti tu, ai de toate - e in buricul targului si e la vre-o 35 de euro / noapte maxim. Baga pe booking si vezi exact.
Lichtenstein appartments tot pe booking - asta e pe la 28 de euro / noapte si e langa parlament adica tot la buza metroului cu care mergi direct la Deli palyaudvar si tot foartre central - doar ca asta e tip Studio - garsoniera. tot echipat ca sa poti gati dar nu chiar ca celalalt.
Daca nu te descurci spune-mi si iti caut eu direct link-urile.
Bafta
Citat: |
citat din mesajul lui _Irene_ Buna fetelor, Va urmaresc de mult timp si m-au ajutat mult informatiile de pe forum. Am fost la prima consultatie la PK si acum urmeaza procedura propriu- zisa. Data trecuta noi am stat la Korall, a fost foarte bine din toate punctele de vedere. Singura nemultumire e legata de accesul la metrou. Voi ati stati undeva mai aproape de o statie de metrou si de clinica? Daca da, la ce pret pe noapte? Noi am platit 32E cu mic dejun. Multumesc, Irene |
_Irene_ spune:
ioana3110 merci mult pentru info; am gasit ap, arata super ok si intr-adevar sunt f bine pozitionate. Greu de decis, mai ales ca eu am ramas cu gandul la omleta de la Korall .
Irene
corinuka_g spune:
ioana, incerc, dar e greu...eu am facut o IA in ziua 9, asa repede crescusera foliculii, acuma nu stiu ce-i cu ei...
ufffffff...am atatea dubii si-s ingrijorata...daca in 3 zile au crescut de la 10 la 15, peste alte 3 zile ajung la 20?? adica marti..cum rezista pana joi-vineri la punctie?? dr mi-a zis ca tre' sa-i crestem pe aia mici...dar ce facem cu aia mari?
deci, sunt varza
sper spune:
citat din mesajul lui corinuka_g ioana, incerc, dar e greu...eu am facut o IA in ziua 9, asa repede crescusera foliculii, acuma nu stiu ce-i cu ei... ufffffff...am atatea dubii si-s ingrijorata...daca in 3 zile au crescut de la 10 la 15, peste alte 3 zile ajung la 20?? adica marti..cum rezista pana joi-vineri la punctie?? dr mi-a zis ca tre' sa-i crestem pe aia mici...dar ce facem cu aia mari? deci, sunt varza |
Daca faci orgalutran nu se sparg.
Imi raspunde si mie cineva la intrebarile puse pe pagina anterioara?
Multu
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
corinuka_g spune:
sper nu fac orgalutran, fac suprefact..nici asta nu-i lasa sa se sparga?
de FIV compensat n-am auzit, compensat in ce sens? eu merg la buda, nu stiu cat de aglomerati sunt la szeged...poate intra cineva care face fiv la szeged si-ti raspunde..
_Irene_ spune:
Buna din nou,
Am vazut ca mai sunt cateva fete in focuri in per ian.-febr. Eu am programare pe 27 ian. la dr. PK, pentru eco din ziua a 6-a de stimulare. Mai are cineva programare in perioada asta?
Irene
corinuka_g spune:
am o intrebare pentru fetele care au stat la buda: cum ati platit la pensiune? in euro sau in forinti?
la korall, de ex., cat ati platit? e inclus si micul dejun in pretul camerei? se poate lua pranzul/cina la pensiune?
mersi mult!
_Irene_ spune:
corinuka_g: noi la Korall am platit cu cardul; nu sunt foarte sigura, dar s-ar putea sa nu accepte cash decat in forinti. Cazarea a fost 32 euro/noapte cu mic dejun inclus; nu cred ca servesc pranzul sau cina la pensiune.
Irene
sper spune:
citat din mesajul lui corinuka_g sper nu fac orgalutran, fac suprefact..nici asta nu-i lasa sa se sparga? de FIV compensat n-am auzit, compensat in ce sens? eu merg la buda, nu stiu cat de aglomerati sunt la szeged...poate intra cineva care face fiv la szeged si-ti raspunde.. |
Eu am facut doar orgalutran, am dat o cautare si am vazut ca suprefact este analog GNRH iar orgalutran este antagonist GNRH . Nu stiu sigur, dar cred ca nu se sparg foliculii sub suprefact.
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25