O noua revolutie in Romania ?
Raspunsuri - Pagina 5
capcaunul spune:
www.rnw.nl/africa/bulletin/most-dutch-pensioners-will-see-benefit-cuts" target="_blank">Oops! I-au blestemat pensionarii romani pentru ca nu le-au dat voie sa intre in acelasi spatiu cu copiii lor plecati la munca in tarile Shengenului.
Nati spune:
saskia, nici nu ai vezi prea multe stiri despre legea asta NDAA la americani, se tace in masa in presa americana, europeana, pana si cea japoneza nu a zis nimic.
Nu degeaba in luna decembrie americanii au cumparat 2 milioane de arme, stiu ei ceva ca li se pregateste.
E atat de interpretabila legea asta, fiecare dupa cum doreste si ii este interesul, cu toate ca Obama a pus un amendament (sau cum s-o zice) ca cetatenii americani vor avea parte de proces la tribunal, nimic nu e sigur.
Baieti veseli sunt pregatiti cu FEMA camps si costiugele alea de plastic unde pot intra si 4 corpuri. O scapa accidental vreun virus din laboratoarele lor si se pregatesc de epidemie in masa si morti tot la fel in masa. Nu-mi explic de ce au costiugele alea cu miile.
America e in datorii peste cap,oameni isi pierd casele cu sutele pe zi, servicii nu au, dar FRB din America le-a dat EU 600 miliarde de $ pe 25 decembrie ori 26 sa-i scoate pe bankerii europeni din rahat, sa nu dea faliment. Ati auzit asta la stiri?
Parerea mea, pregatiti-va cu mancare pt cel putin 3-6 luni, apa, strictul necesar, pt ca inflatia va fi asa de mare ca multi oameni nu vor avea bani sa cumpere cele necesare ,pe langa ce cheltuieli de intretinere si taxe vor fi.
Eu sper sa ma insel si sa gresesc grosolan in ceea ce spun, si sa nu se ajunga la o suprainflatie in anul asta sau in anul 2013.
Deja in Japonia pretul la benzina a crescut mult de la 31 decembrie, preturile la produse in supermarket la fel.
O sa fie greu daca nu fac guvernatii ceva sa salveze situatia.
Americani sunt suparati pe Japonia ca vrea sa incheie un tratat de schimburi intre ei si China, unde sa foloseasca numai yeni si yuan, sa abandoneze dolarul, dolar care pica pe zi ce trece, se va devaloriza dolarul masiv.
Nici nu m-as mira sa mai avem un cutremur ca cel din martie 11 2011, daca japonezi nu joaca dupa cum le canta elita. Baga baietii veseli HAARP-ul in folosinta si uite asa se naste un cutremur de 8.0 ori 9.0 grade. Hai ca o dau in teorii de conspiratii si nu face bine nimanui, atata timp cat dovezi nu sunt.
Am inceput anul 2012 cu un cutremur 7 la epicentru, dar s-a simtit foarte bine pe insula zgaltaiala cu toate ca a fost de 5 grade.
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nati Nici nu m-as mira sa mai avem un cutremur ca cel din martie 11 2011, daca japonezi nu joaca dupa cum le canta elita. Baga baietii veseli HAARP-ul in folosinta si uite asa se naste un cutremur de 8.0 ori 9.0 grade. Hai ca o dau in teorii de conspiratii si nu face bine nimanui, atata timp cat dovezi nu sunt. Am inceput anul 2012 cu un cutremur 7 la epicentru, dar s-a simtit foarte bine pe insula zgaltaiala cu toate ca a fost de 5 grade. |
Bah, dar s-au imbatat rau de Revelion baietii de la HAARP, din moment ce le-au trebuit www.stire.info/actualitate/campia-romana-zdruncinata-de-cutremure" target="_blank">35 de incercari pana sa regleze tirul cutremurelor asupra Japoniei!
Nati spune:
citat din mesajul lui capcaunul [quote]citat din mesajul lui Nati Nici nu m-as mira sa mai avem un cutremur ca cel din martie 11 2011, daca japonezi nu joaca dupa cum le canta elita. Baga baietii veseli HAARP-ul in folosinta si uite asa se naste un cutremur de 8.0 ori 9.0 grade. Hai ca o dau in teorii de conspiratii si nu face bine nimanui, atata timp cat dovezi nu sunt. Am inceput anul 2012 cu un cutremur 7 la epicentru, dar s-a simtit foarte bine pe insula zgaltaiala cu toate ca a fost de 5 grade. |
Bah, dar s-au imbatat rau de Revelion baietii de la HAARP, din moment ce le-au trebuit www.stire.info/actualitate/campia-romana-zdruncinata-de-cutremure" target="_blank">35 de incercari pana sa regleze tirul cutremurelor asupra Japoniei!
Mai stii!
saskia spune:
citat din mesajul lui Deceneus In Romania tot HAARP o fi fost de am avut peste 20 de cutremure in 8 ore? |
Eu am auzit si explicatia aia cu miezul fierbinte al Pamantului care daca nu stiu ce conditii nu indeplineste se creaza multe cutremure.
AkaManah spune:
Deceneus, daca citesti articolul in engleza vei vedea ca omul se referea la Romania comunista. Ce ai prezentat tu e o petarda aruncata de un ziarist lenes cat casa si rau intentionat pe deasupra. Regret ca nu e nimeni care sa sanctioneze acest tip de plagiat.
Lasati-va de fumat, renuntati la alcool, treceti la o dieta sanatoasa, nu mancati seara tarziu si in doua saptamani o sa pierdeti 14 zile!
Deceneus spune:
citat din mesajul lui AkaManah Deceneus, daca citesti articolul in engleza vei vedea ca omul se referea la Romania comunista. Ce ai prezentat tu e o petarda aruncata de un ziarist lenes cat casa si rau intentionat pe deasupra. Regret ca nu e nimeni care sa sanctioneze acest tip de plagiat. Lasati-va de fumat, renuntati la alcool, treceti la o dieta sanatoasa, nu mancati seara tarziu si in doua saptamani o sa pierdeti 14 zile! |
Oricum ne indreptam spre un nou regim autoritar, si afirmatia devine valabila.
Actualii politicieni romani fac ce au facut si predecesorii lor.
O fi o manipulare care se transforma in realitate incet si sigur.
Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )
saskia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Deceneus
Oricum ne indreptam spre un nou regim autoritar, si afirmatia devine valabila. Actualii politicieni romani fac ce au facut si predecesorii lor. O fi o manipulare care se transforma in realitate incet si sigur. Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) |
Deceneus te referi cumva la Base nu de alta dar eu cred ca sunt singura careia nu i se pare un capcaun, scuze de alaturarea nevoita. Nu stiu cat de bun sau nu este, ca nu cunosc politica romaneasca indeajuns de bine, pe ici pe colo ce mai citesc prin ziarele online (la job avem doar Capitalul pe hartie) totusi nu pot crede ca el singur face totul. E o clica acolo, dar parerea mea ca si opozitia la ora actuala tot o mana de paraziti sunt, nu vad sincer pe nimeni mai de Doamne ajuta, care sa fie votat cel putin. Tu vezi?
Nati spune:
O posibila explicatie la cutremurul din Japonia la data de 1 ianuarie 2012, plus alte cutremure prin lume.
http://www.larouchepac.com/node/21057
asta ca sa nu o mai dau in teorii de conspiratii si sa-i invinovatesc pe baietii de la HAARP