Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***379***
Raspunsuri - Pagina 7
anamariame spune:
Monn, la mine orice ocazie merita o achizitie noua! Nici eu nu sunt fan animal print, prin urmare nu ma innebuneste rochita aceea, Gina Noi de Revelion mergem la restaurant, am stat prea multi ani la rand acasa, vreau sa ieeees!!!
Bianca2503 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui denisamada
Bianca, tu ai "colaborat" ok cu miniprix astia? Ca io am avut o tentativa esuata, la care m-am umplut de nervi... si de atunci nici nu am mai incercat (am mai povestit aici), cred ca de Paste-zilele ghioceilor anul asta... Daca zici ca au fost ok, zic ca am avut eu ghinion atunci si mai incerc o data... Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Pentru Mini Prix trebuie sa ai nervi multi si rabdare si mai si. Eu am fost pe 27 dimineata pentru ca a fost liber. Nu iti recomand sa mergilaceldin Otopeni ca te calci in picioare (desi acolo gasesti cele mai multe chestii).
Io zic ca o data la ceva timp merita sa te enervezi. Chiar gasesti multe chestii ieftine. Adica cu 200 de ron iti iei vreo 3 bluze, 2 nadragi, 2 rochii/fuste...
denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
Apai cred ca mosu' meu nu citeste pe aici ca la cat m-am vaitat imi trimitea alt colet numai sa tac din gura |
Citeste! Citeste! Daca nu primim feedbacku', dam un telefon!
Of! Nu am avut ce face... si am cautat o melodie draga mie si tatalui meu, care ACUM are o semnificatie total diferita... Pe versuri de Adrian Paunescu...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Intru si eu ca m-a dat sefa de partid disparuta. Nu prea am voce si tusesc, si Cristi tuseste, dar parca are voce mai buna. |
Da-da! Se si vede ca scrii mai bolduit.
Ies, ca deja-mi curg mucii...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
AlexAndra_81 spune:
citat din mesajul lui anamariame Monn, la mine orice ocazie merita o achizitie noua! Nici eu nu sunt fan animal print, prin urmare nu ma innebuneste rochita aceea, Gina Noi de Revelion mergem la restaurant, am stat prea multi ani la rand acasa, vreau sa ieeees!!! |
total de acord, orice prilej e bun pt cumparaturi.
Eu mi-am luat o rochita neagra si am niste pantofi rosii inalti si gata tinuta.
Noi mergem cu gasca la o pensiune langa Bacau, unde nu-i chiar ca la restaurant, e un pic mai degajat, ca eram satula de atmosfera de la nunti. Aici e cu bufet suedez, DJ, karaoke etc, sper sa iasa fain
Amalia
AlexAndra_81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Si mama "implineste" maine 5 ani... Dar sunt sigura ca se bucura sa ma vada fericita. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Amalia
Ilinca_M. spune:
Io acum ma prind sau n-am "copciolit" bine? O gashca de clubiste merge de Rev la Budapesta? Novus, denisamada...si mai cine?
Bine ca nu s-a ratacit Moshu trimis de mine, ca eu n-am pastrat factura sau ce e aia de la poshta veci!!
Deci mai sunt 2 restantze moshesti?...Haideti ca io astept dezvaluirea, stiu ca 90 % dintre voi stiti care au fost "moashele" voastre...dar io nu, ca a fost shmechera! Si vreau sa aflu! Initial m-am gandit la 2 tufete dar acum ma gandesc ca poate e cineva care nu m-a vazut in realitate si a avut impresia din poze ca-s "bine reprezentata" atat pe verticala cat si pe orizontala!!:))) Da' fac io niste artificii sa arate la fix pe mine! (nu, nu ma-ngras 7 kile, stati linistite:))
Chiar, cineva care stie sa inroseasca in lista, imi pune si mie "poncho si esarfa in culori minunate"?...Ca io-s cam handy.
Ai vostri prunci is pasionati de pictura? Ca Phiphi zilnic are moment artistic (macar unul, dar de multe ori mai multe shedintze) in care cere acuarelele si pensule si face super tablouri...cumpara cineva?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
andiaroro spune:
Novus- Sa stii ca si eu traiesc cumva emotiile tale din rolul de victima colaterala. Barbatul isi cauta de luni un colet cu niste chestii luate de pe net. ( nu vrea sa spuna ce contine)
Bianca2503 spune:
Ca ziceti de Revelion...io nu o sa fac nimic special.
Nu am de unde si chiar daca as avea nu as da 150-200 de euro ca sa ma distrez o noapte si a doua zi sa ma refac.
Stiu,sunt ciudata.
Cred ca voi face ca anul trecut- adica voi viziona un film (probabilcu Ryan Gosling ca sunt intr-o perioada in care balesc dupa el).
novus spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Io acum ma prind sau n-am "copciolit" bine? O gashca de clubiste merge de Rev la Budapesta? Novus, denisamada...si mai cine? |
+ Olga
In lista de check-in era si Anaan dar din pacate datorita unor evenimente aparute sapt trecuta nu mai poate veni si tare rau imi pare
Si Pisik-ii erau doritori dar din pacate nici la ei nu a iesit pasenta
La anu' mergem la Viena !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)