Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***379***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Mda...ce dezamagita sunt, nu merg linkurile direct. Clar, diseara ma pozez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Mda...ce dezamagita sunt, nu merg linkurile direct. Clar, diseara ma pozez

Da asta vroiam sa zic si eu

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Helau.

Intru si eu ca m-a dat sefa de partid disparuta. Nu prea am voce si tusesc, si Cristi tuseste, dar parca are voce mai buna.

Tufete, de ce va agitati atata pt Revelion? Mergeti la vreun bairam?
(eu cred ca nu mi-am cumparat niciodata o tinuta speciala de Revelion, nu mi s-a parut o noapte asa de speciala incat sa merite)

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Tot azi -mintenash sper!- merg sa-mi schimb tichetul-cadou cu o tinuta de REv; dar daca nu ma incape nimic, sint descoperita1 Rochia ce v-am aratat-o ieri e chiar asa urita de nu zice nimeni nimic?

Novus, tu ti-ai gasit?

Eu ti-am zis ca-mi place doar ca nu stiu cum e materialul ca din poze nu iti dai seama prea bine, sa nu fie prea subtire si sa nu cada bine

Nu mi-am gasit nimic (cred ca nici nu stiu ce as vrea ) asa ca aseara mi-am inventariat dulapul si mi-am compus o tinuta de rezerva, chiar doua si o sa vad daca nu-mi gasesc ceva la Budapesta

A! Pai daca e p'asha o declar si io pe-a mea "de rezerva" si ne cautam la Budapesta, daaaa?

Mie mi-a placut rokitza (intr-adevar ar trebui vazut materialul cum "pica"), desi io nu-s mare fan "animal print". La o rokie "birmaneza print" m-as baga! Cu pointul mare!!!!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
In plus mi se pare scumpa. E adevarat ca eu sun chilipir. Adica Mini Prix is my favourite.

Mie nu mi se pare neaparat scumpa dar nu prea vreau rochie de Rev; as prefera blugi si...ceva
La animalprint imi place ca n-ai nevoie de accesorii si nu mai tre' sa dau banii si pe alea ; asta, lasind la o parte faptul ca, in Bistrita, numai tinikele de kkao si aur gasesti
De pe miniprix n-am comandat niciodata nimic, desi am vazut lucruri care sa ma tenteze.

Bianca, tu ai "colaborat" ok cu miniprix astia? Ca io am avut o tentativa esuata, la care m-am umplut de nervi... si de atunci nici nu am mai incercat (am mai povestit aici), cred ca de Paste-zilele ghioceilor anul asta... Daca zici ca au fost ok, zic ca am avut eu ghinion atunci si mai incerc o data...

Mergi la inceput

Citat:

Mada, tu pentru ce tinuta ai optat?

Rokie neagra cu buline. Sper sa arate multumitor pe mine si dupa kilele acumulate de Craciun, nici nu am curaj sa ma urc pe cantar, ca ma deprim... Si eram asa mandra de mine ca mai scapasem de ceva...

Revenim cu poze.

Mergi la inceput

Citat:

Pai de aceea nu am vrut rochie sau ceva mai sofisticat, dar totusi ceva mai in ton cu evenimentul
In fine, m-am linistit si abia astept sa plecam !!

Oare sunt reduceri deja pe afara ?

Aaaaa!!! Nici nu ma asteptam la asa o intrebare din partea ta! M-ai dezamagit profund! Pai credeam ca aspectul asta e deja elucidat!

Edit explicativ: aspectul=reduceri

Mergi la inceput

Citat:

Abia astept sa scriu si eu pe lista ce am primit dar sincer cred ca s-a intamplat ceva de nu mai ajunge coletul asa ca mosule trimite-mi numarul ala de prezentare ca de maine eu sunt libera si plecam in vacanta asa ca ti se va intoarce coletul

Moshu' lu' Novus, daca vrei sa pastrezi misterul, ma ofer sa mediez transmiterea numarului de prezentare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:

Abia astept sa scriu si eu pe lista ce am primit dar sincer cred ca s-a intamplat ceva de nu mai ajunge coletul asa ca mosule trimite-mi numarul ala de prezentare ca de maine eu sunt libera si plecam in vacanta asa ca ti se va intoarce coletul

Moshu' lu' Novus, daca vrei sa pastrezi misterul, ma ofer sa mediez transmiterea numarului de prezentare!

Apai cred ca mosu' meu nu citeste pe aici ca la cat m-am vaitat imi trimitea alt colet numai sa tac din gura

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Azi ar fi implinit Manole 11 ani. In decembrie era ziua lui taica-meu, a lui Manole si 6 luni de cand a murit maica-mea, va dati seama ce "luna cadourilor" pentru mine.

Si mama "implineste" maine 5 ani... Dar sunt sigura ca se bucura sa ma vada fericita.

Mergi la inceput