Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***379***
Raspunsuri - Pagina 8
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Ca ziceti de Revelion...io nu o sa fac nimic special. Nu am de unde si chiar daca as avea nu as da 150-200 de euro ca sa ma distrez o noapte si a doua zi sa ma refac. |
Noi de banii astia ne distram 3 nopti, zic eu ca e bine, nu ?!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Noi de banii astia ne distram 3 nopti, zic eu ca e bine, nu ?! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Asa as da si eu (dar nu avut de unde).
Dar sa dau aceiasi bani pentru o noapte la carciuma, no way.
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Si mama "implineste" maine 5 ani... Dar sunt sigura ca se bucura sa ma vada fericita. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Off off
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
pisigri spune:
Si noi stam cumintei acasa in noaptea de revelion. Inca ma intreb daca sa duc copilu la artificii daca o fi cald, dar am o banuiala ca nu; o sa fie harmalaie pe la prinz si parca vad ca nu doarme si atunci n-o mai chinui si eu sa stea treaza pina la 12 noaptea. Plus ca la cum nu-i plac ei zgomotele puternice...ar trebui sa ma duc pe un deal la marginea Iasiului si sa le vada de acolo :)))))
Fetele, eu am gasit azi in cutia postala un aviz, m-am dus la oficiul postal de aici din cartier si mi s-a spus ca avizul e pt o recomandata, dar a fost primita (si trimis avizul) la posta dintr-un cartier alaturat. Asa ca habar nu am daca asta este cadoul de la Mos sau nu, ca am mai primit acu vo doo saptamini o recomandata...de la ING sau asa ceva, nici nu m-am mai deplasat sa o ridic. Deci, daca e de la Mos, va spun dup-amiaza ce si cum; daca nu, nu :)
Ilinca ieri in selgros, m-a pus sa dau jos de pe rafturi 1000 de masinute, triciclete etc; in cele din urma a vrut si un tractoras cu pedale. Si tas-su ii zice ca i-l da, dar sa spuna ce culoare e. Verde? Nu. Abastu? NU. Rosu? Nu. Haaai, da-l jos...
Ma rog, vede ca nu are succes cu taica-su, vine la mine, primeste acelasi raspuns: zi-mi ce culoare e si ti-l dau. Si ma ia si pe mine cu Rooooz? Verde? Mov? Rosu? Si in cele din urma se uita in ochii mei si-i zice "Nu stiu mami, invata-ma te rog"
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Asa deci,Budapesta...o singura data am fost dar am ramas indragostita
Io pana acum n-am dat niciodata bani "pe Revelion" in sensul spus de Bianca, acum imi dau seama...pana la 17 ani l-am facut cu parintii. Apoi am tot mers cu gashca la cate cineva acasa, cineva ai carui parinti plecau de Rev (de preferintza in alta localitate) si care-i permiteau sa puna casa la dispozitie. Duceam fiecare cate ceva (de obicei fiecare baiat o beutura; fiecare fata...ce avea: un castron de salata de boeuf, platori cu snitele, salata de vinete, prajituri etc.). Asa si in studentie.
Propun o tema: sa povestiti un Rev (sau mai multe) care v-au ramas in memorie, ca inedit, haios, "cu valoare sentimentala" etc
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
olishka spune:
Salutare!!!
Vad ca va pregatiti intens de revelion. Si eu de obicei imi iau cate ceva, dar annul aceasta nu este cazul. Nu-mi place deloc sa caut haine de gravida, asa ca o sa am imbrac cu ce am si ce am mai incape.
Multumesc de aprecieri si ma bucur ca v-a placut Craciunul nostru. Adevarul este ca si mie imi place mult, dar va astept si pe voi, avem loc pentru toata lumea
Pisigri este o scumpa Ilinca ta
Noi suntem la munte unde este extrem de bine. David este fericit caci este si un pic de zapada si ar sta afara toata ziua. Este si tare cuminte aici. Sunt cam suparata pe Chiti caci si-a uitat ghiozdanul cu caietele acasa si are multe teme de facut. Am si insistat Acasa de vreo 3 ori si am rugat-o sa nu-l uite. Era singura ei responsabilitate, caci in rest le pregatisem eu pe toate. Am fost tare necajita astazi...
Fug sa-mi caut copiii caci au disparut din camera
Va pup
Olga, mamica lui David iepurasul si 32+
inapreda spune:
Mi-am luat rochie Denny Rose si tot ce trebuie pentru tinuta completa!
Sint happy, in felul meu prostesc de-a ma bucura pentru fleacuri.
PS. Sint bucuroasa mai ales pentru ca modelul -in stilul inceputului de secol trecut- imi ascunde si lateralele generoase si bombeul numit "burta". Stiu ca sint "nimicuri" dar sint intr-o etapa cind genul asta de "reusite" ma bucura
inapreda spune:
Mi-am luat rochie Denny Rose si tot ce trebuie pentru tinuta completa!
Sint happy, in felul meu prostesc de-a ma bucura pentru fleacuri.
PS. Sint bucuroasa mai ales pentru ca modelul -in stilul inceputului de secol trecut- imi ascunde si lateralele generoase si bombeul numit "burta". Stiu ca sint "nimicuri" dar sint intr-o etapa cind genul asta de "reusite" ma bucura
Ilinca_M. spune:
Olishka, da' scoala incepe pe 16 ianuarie! Are destul timp de teme dupa Anul Nou! Cine are chef de teme intre Craciun si Anul Nou, si inca la munte?! Eu sigur nu as avea!
Si ce idee cretina sa umpli vacanta copiilor cu "multe teme"! Parca e vacanta, timp de odihna si refacere, nu?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Am gasit fusta fucsia in care eram fooooarte grasa in Ajun . Este vorba de a doua fusta din link, cea cu pliuri in fata, scurta. Iar rochia de Revelion este aici, e pe randul de jos, cea din mijloc, care se cheama Cocktail-Kleid si costa 34.95€ (eu am dat pe ea 90 lei ). Trebuie neaparat sa spun ca pe mine arata mult mai bine si ca in realitate rochita este mult mai frumoasa Mi-am luat niste pantofi din aceia gen pumps, care au pe talpa si pe intreg tocul niste pietricele argintii, ceva mai mari decat are rochia. Sunt bleumarin, spre negru. |
La ambele link=uri mi se deschide cite o pagina cu maieuri/bluze