Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***379***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Hai,ma, Bianca,bancu' asta e de freo 10 ani si e cu Iliescu! Tineretu' din ziua de azi...:))))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Auzi, tu iar ma faci mica? Sau vrei sa te fac eu baba?:))

Nici nu i-l mai zic lui \robert ca sigur imi zice acelasi lucru ca tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

:)))
Andrei e distrus din cauza asta, nu-mi poate spune niciun banc, vine entuziasmat acasa,incepe bancu', io zic poanta...tot rad de el, ca uita in ce an is nascuta, nu exista banc nou pentru mine!!:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Vai, am reusit sa ajung la zi cu cititul. Pe diagonala ce+i drept. AM retinut ce mi-a convenit si ce nu mi-a convenit.

Am sarbatorit si noi craciunul la Siriu (Buzau) si daca tot nu am gasit zapada acolo, decat fff putina, am petrecut clipe de neuitat in Poiana Brasov. Cred ca ne este caracteristic...ori de cate ori plecam undeva, in vacanta, noi nu putem sede acolo, ca oamenii civilizati, noi trebuie sa forjam masina si sa calarim tinuturile de parca suntem scapati din lant. Adica, am ajuns pana la Manastirea Bracoveanu (Sambata de Sus)...
Distractia a fost mare in aceasta scurta iesire. Rares a fost tare incantat de zapada. Evident, caci cu greu l+am luat din tinuturile albe. Pe la noi nici urma de nea. Imi pare asa rau ca a trebuit sa plecam de la zapada caci asa de bine se juca. Dar ne+a promis tati ca dupa sarbatori dac anu o vrea si nu o vrea sa se abata pe la noi vreun nor, o sa mai dam o fuga o zi sa ne zbenguim in zapada.

ACu desfac bagajele si spala masina ca nebuna.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

FLoric, oare ce nu ti-a convenit?
Sper ca nu...cizmele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna searaGina, daaa, am iesit din butoi. Rezolvand problema in the easy way: ma imbrac cu o alta rochie, in care stiu sigur ca o sa ma simt bine. Si de pe 2 ianuarie: dieta+lasat de fumat, again Off, Ilinca, m-am ingrozit citind mesajul tau cu accidentul. Nici nu am ce sa spun decat sa ii dea Dumnezeu zile...Eu am primit cadoul de la Alexandra, pe care o pup, chiar azi am purtat cerceii , si am luat cadou pentru Anca_nicolae. M-a facut oricum ticaloasa, fara sa stie de la cine e cadoul, asa ca nu imi mai fac griji . Nici la mine nu a fost trecut expeditorul pe colet, pentru ca am procedat la fel ca Gina, mai putin la partea cu 24.Azi iarasi am fot la shopping, si pentru ca nu avea rost sa imi iau haine, ca oricum dupa Anul Nou o sa slabesc si o sa imi fie largi , mi-am luat o pereche de botine, un sutien superb si o geanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Imi plac costumatiile fetelor...Abia astept sa vad poze cu varianta finala.

Novus- Hai sa-ti povestesc despre colegul tau de suferinta. Cum ziceam, si-a cumparat "ceva" pe net...Un ceva, care ne-a dezechilibrat bugetul si care trebuia sa ajunga in preajma Craciunului.
Noi avem un gardian, care primeste colete si ne pune hartie in cutia postala cand au sosit si noi le recuperam de la biroul lui de la parter. Numai ca pe 23 pune omul bilet ca are un deces in fam si ca lipseste pana pe 26(din 27 e in concediu, dar asta nu o stiam initial). Noroc, ca exp i-au trimis un e-mail cu numarul coletului si a putut verifica pe net. Pe 24 figura ca a trecut postasul si nu ne-a gasit. Cum am fost la Disney, era posibil, dar nu lasase nici aviz...In sf, luni s-a dus barbatul la posta si a aflat ca atata timp cat noi am semnat ca ne ia gardianul coletul, postasul nu va suna la noi si nici aviz nu ne lasa. In sf, a ajuns in fiec zi la posta degeaba, ca abia astazi a aflat(de la una mai destupata) ca, de fapt, postasul se duce cu coletul si-l preda seara la un centru special, la care nu ai cum sa te duci sa-l recuperezi. In seara asta urmau sa-l returneze expeditorului...Ultima solutie a fost sa sune la un nr suprataxat si sa negocieze cu aia modificarea locului de livrare si sa il aduca maine la posta noastra, sa nu-l mai returneze...Distractia cu telefonul o sa mai coste vreo 10 euro (1,35 apelul si 0,34 MINUTUL). Daca nu-i vine bine ce si-a comandat, i le bag pe gat, ca asa ne-a dat programul peste cap povestea asta.

Eu am numai Rebelioane traznite la activ...
Imi aduc aminte de unul la Moieciu, unde un cuplu, care s-a alaturat nu stiu cum gastii noastre, s-a luat la cearta cu gazdele si le-a reprosat ca nu s-au tinut de program si nu ne ofera "zapada promisa" (asta am vrut-o sa v-o spun de cand ati fost voi in vacanta acolo).

Intr-un an am fost pe 31 la Venetia, unde am tras frigul vietii mele, asa ca am decis sa nu mai ramanem cu prietenii la Cazinou si sa ne ducem la Udine la prietena mea insarcinata, care se tot rugase de mine...Am ajuns la 12 fara un sfert. Ea era cu WC-ul in brate, iar el m-a primit ca pe moastele Sf Sisoie cu mere si telina de transformat in salata, carne pentru friptura, etc. Numai materie prima...Aveau insa de baut. Am bucatarit ce s-a putut, iar dimineata, cand sa ne culcam, ziceai ca-si daduse tot orasul intalnire langa lift si sub fereste "Auguri..."
Mai am de genul asta, asa ca eu de acasa nu ma mai misc curand

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Andiaroro, imi era dor de tine...

Tocmai de-aia n-am mai comandat atunci jucarii de pe net, nu eram sigura ca se incadreaza cu livrarea pana plec eu in RO... M-am dus la fata locului in magazin Toys4Us si am gasit pentrui fiecare, am venit cu un troller imens plin numai cu jucarii, cele mai multe pentru Ianis, dar si pentru nepoteii mei.

Revelion ciudat: eram la Paris in luna de miere, ne-am despartit la 8 seara in 2007 si ne-am regasit la 00:30 in 2008, eram unul hais si altul cea (eu cu grupul de Monmartre, el in hotel sa se faca frumos pentru revelion), cu promisiunea sa ne auzim la telefon(-ul ghidei, ghida care s-a ratacit in multimea de zeci de mii de oameni pe Chaps Elysees in noaptea de revelion). La 12 fara un sfert eu plangeam ca abia ne-am casatorit, ce inseamna asta sa nu fim impreuna de revelion, ca o sa ne despartim?, fetele ma linisteau ca nu inseamna nimic, drept dovada in anul urmator l-am conceput pe bebe Ianis Cand ne-am regasit in noul an a fost cea mai dulce intalnire, el ma astepta cu sticla de sampanie, eu cantam colinde romanesti cu grupul nostru, ne-am enervat la inceput de situatie si dupa aceea ne-am sarutat/imbratisat.

Acum de revelion mergem la Chisinau, abia astept, pentru ca mi-e foarte dor si de ai mei.... In momentul asta nici un revelion la Viena (pe unde oricum trec de 2 ori pe luna) sau Maramures, sau Salzburg sau stiu eu ce destinatie nu mi se pare tentant.... Curios cum se schimba gusturile/interesele din prisma unui calator....

Olguta, imi pare rau ca nu ne-a sincronizat cu telefoanele, ba te sunam eu si nu puteai tu sa raspunzi, ba ma sunai tu si nu-l auzeam eu... Am inteles ca pleci cu gashca la Budapesta, distractie maxima va doresc! si acum la munte relaxare si bucurie! Si sarcina usoara in continuare si multi pupici pe burtica!

Mergi la inceput

Tufete, care sunteti mai experimentate: Phiphitza are febra (38.7 rectal). La cat timp dupa antitermic ar trebui sa scada febra? Sa stiu cand sa i-o mai iau, sa dormim mai linistiti. I-am pus paracetamol supozitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ilinca, cred ca dupa 20 min ar tb sa scada febra. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Pardon, nu paracetamol i-am dat, m-am fastacit: nurofen sirop i-am dat; parca dupa asta scade mai incet, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Pardon, nu paracetamol i-am dat, m-am fastacit: nurofen sirop i-am dat; parca dupa asta scade mai incet, nu?

Depinde de copil.
Vladimir cam la 20 de mi-juma de ora incepe sa fie mai bine. Transpira si se revergoreaza.
Banuiesc ca i-ai dat 5ml sau ceva de genul,nu? Sa o mai cauti la 3-4 ore si sa vezi cum evolueaza.

Mergi la inceput