Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***379***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Ilinca, eu dupa 1 ora iar ii luam temperatura. Multa sanatate si Revelion frumos va doresc!

Anamaria, asta vroiam sa spun si eu, n-are rost sa-ti faci sange rau sau sa te apuci sa slabesti in 1 zile Te imbraci cu altceva mai comod, in care te simti bine si sexy, si te distrezi mai bine decat sa stai crispata toata noaptea... Distractie placuta la restaurant!

Dyana, interesanta idee cu ravasele

Pisik, viata e prea scurta ca o irosesti in manii/regrete, voi sinteti una din familiile cele mai frumoase si armonioase pe care le cunosc, cred ca in mintea lui Pisiku' te-a iertat deja la cat te iubeste. Incearca sa scapi de toate sentimentele negative, si cand iti mai vine sa-l boscorodesti incearca sa te abtii, sa nu spui ceea ce gandesti pe moment atunci cand esti furioasa, stiu ca suna a teorie, insa mie mi-a reusit...

Inapreda, eu n-as refuza o invitatie doar pe motiv ca nu se fumeaza in casa... Nici la mine in casa nu se fumeaza. Sigur vei putea iesi pe balcon sau pe casa scarii sau afara. Si nu vad o ofensa in asta. In Germania in toate localurile / restaurantele/hotelurile nu se fumeaza, cine simte nevoia iese afara, chiar daca pierde discutia amuzanta de la masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Petrecere frumoasa in Budapesta...scriu acum caci s-ar putea sa uit

Insanatosire grabnica bolnaviorilor febrili ori ba;

Ela ma bucur tare ca te citesc...si-ti doresc tot binele din lume si sa fie totul de infinit de ori mai bine pentru voi.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Cap ***380***

Dodo-pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

FLoric, oare ce nu ti-a convenit?
Sper ca nu...cizmele mele!

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Hihihi...Cizmele...nici nu le-am vazut. Trebuie sa ma deranjeze???

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput