Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***379***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Off Ilinca, trista vestea, si eu cand aud de accidente mi se face pielea de gaina

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

INA, nici la mine nu se fumeaza, adica nu avem fumatori in casa. Dar daca vine cineva si il arde buza rau il trimit pe culoar (exista o scrumiera acolo ca si pe vecinul il trimite nevasta la fumat afara). Ideea e ca eu am o singura camera mare, adica un open-space. Daca aveam bucatarie inchisa sau ceva de genul asta il pofteam pe fumator acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Nici la noi nu se mai fumeaza in casa dar doritorii au la dispozitie casa scarii unde au inclusiv scrumiera si scaune la dispozitie si toata lumea e multumita ! cand eram fumatoare stiu ca gandeam putin altfel si ii cam blagosloveam pe cei care nu ma lasau sa fumez in casa

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mda, grea dilema...da' balcoane n-au? Ala e un spatiu salvator mereu.
Nu stiu, intr-o casa de nefumatori, daca-ti fumeaza unu' ai impresia ca-ti pute o saptamana; imi dau seama ca e neplacut, mai ales daca-s mai multi fumatori si-si aprind toti de-odata tigara socializarii...
Si la noi la Rev vor fi doi fumatori jumate (eu is jumate) dar vom iesi pe balcon, n-o sa afumam 3 prunci ca suntem noi vitziosi...desi-mi amintesc clar cum era cand eram fumatoare inraita, mama mama...chiar mi-am scanat neste poze de la chefuri din tinerete si-n aproape toate-s cu tigara...
Si iata rezolutia mea pe 2012:
-din...2 ianuarie sa nu mai fumez sa numai fumez sa nu mai fumez sa nu mai fumez sa nu mai fumez sa nu mai fumez sa nu mai fumez sa nu mai fumez!!!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ilinca, sper ca eleva ta sa aiba zile si sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Mi-ar placea sa ma trezesc dimineata...ne(mai)fumatoare!
Intr-o zi, voi renunta si eu la tigari.
Momentan, fumez pentru ca-mi place dincolo de orice rationament.
No, m-am pus la zid; nu ma supar daca dati cu pietre.

PS. Cind probam cizmele, ma gindeam la Floric. Unde esti Floricule?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ilinca, of, of, of! Saraca fata!

Ina, Floric e undeva la tara, parca asa zicea la un moment dat: ca pleaca acolo de sarbatori.

Eu n-am fumat niciodata, dar am simpatie si intelegere pentru fumatori ( ai mei au fost fumatori inraiti, H. a fumat pana acum vreo patru ani), asa ca eu ii las sa fumeze la mine in casa fara restrictii. Bine, de obicei prietenii fumatori se reunesc in bucatarie sau pe terasa, ca au si ei copii si stiu cum e, dar nu la cererea mea, ci la initiativa lor.

Novus, ma bucur ca ai rezolvat-o cu cizmele. Eu imi spal la masina incaltamintea de piele intoarsa, dar n-am sarit cu sfatul asta, fiindca mi-a fost teama ca incaltarile tale sunt mai suave si sa nu le duc spre exterminare cu sfaturile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Elena Basescu, mezina presedintelui Romāniei, se cazeaza; la un hotel din Luxemburg, unde se afla īn calitate de europarlamentar. Ridica receptorul catre oficiu si spune:TU-TI-TU-RUM-TU-TU-TU!
Receptionera zice:
- Can you repeat that, please?
EBA:
- TU-TI-TU-RUM-TU-TU-TU!
Receptionera īl cheama pe administrator pentru ca nu īntelege ce spune distinsul europarlamentar.
Nici administratorul nu īntelege si-l cheama; pe securistul ce o pazeste pe mezina presedintelui.
Acesta, mirat:
- Cum, nu stiti engleza!? Domnisoara a zis clar - two tea to room 222

Mergi la inceput

Hai,ma, Bianca,bancu' asta e de freo 10 ani si e cu Iliescu! Tineretu' din ziua de azi...:))))

Mergi la inceput

da' io stiam "tutitutututu(adica 2 ceaiuri la 222:))

Mergi la inceput