Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***379***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Anaan, mersi, astept sa ne auzim

Cu cizmele am rezolvat-o : le-am bagat la spalat in masina si sunt ca noi !! m-am gandit ca si asa nu am ce pierde, ale Adei le-am spalat tot asa asa ca am incercat

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Seriooos? Cu ce program, ala de incaltzari? Sau cum? La cate grade? Cu detergent sau fara? Scuzati ignorantza
Cuscra, cizme pana sub buci...asta nu-mi pot imagina...pozeeee!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui novus

Anaan, mersi, astept sa ne auzim

Cu cizmele am rezolvat-o : le-am bagat la spalat in masina si sunt ca noi !! m-am gandit ca si asa nu am ce pierde, ale Adei le-am spalat tot asa asa ca am incercat

Seriooos? Cu ce program, ala de incaltzari? Sau cum? La cate grade? Cu detergent sau fara? Scuzati ignorantza
Cuscra, cizme pana sub buci...asta nu-mi pot imagina...pozeeee!

Cu programul de perdele, la 30 grade, cu deteregent si balsam, au iesit boboc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

eu initial n-am trecut adresa pe pachet, insa am zis sa ajunga sigur sa-l ridice de la posta personal,cu recomandata/ si atunci sotul a trecut fortat de postaritza adresa noastra

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pai INAINTE sa aleg efectiv cadoul, am sunat la mai multe posibile surse, specificind ca vreau livrarea pe 24. Intr-un final, am auzit raspunsul mult asteptat: "sigur, d-soara , cum sa nu?"
Apoi, m-am miorlait, precizind ca ma si stropseshte daca mi-l livreaza cu o zi inainte sau una dupa.
Api, le-am cerut un cont unde sa depun banii (plata facindu-se, normal, ramburs) pentru "produse" + curier.
Apoi, am stat linistita
Apoi, ma suna unu' in 23 si-mi zice ca TOCMAI si-a dat seama ca/ curierul nu lucreaza simbata, adica in 24 si, pe cind ma pregateam sa-l scrofalesc, mi-a spus ca de aia m-a sunat, sa stau linistita, ca rezolva el...cumva Asa ca, n-am idee cine-i al' cu coada

A, i-am rugat sa nu scrie nimic la expeditor, in afara de (Mos Craciun, Polul Nord) bazindu-ma pe "cumva"-ul de mai sus.

Mergi la inceput

Bianca, si io am insigne si le port:
-pe tricou, maieu
-pe o cravata uni
-pe gulerul inalt al unei camasi (alba, neagra)
-pe manseta la camasa
-pe pulovaras in V (in stilul celui din link-ul cu SJP) la mijloc

PS. E drept ca ale tale nu stiu cum arata ca...nu le-am vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Pai INAINTE sa aleg efectiv cadoul, am sunat la mai multe posibile surse, specificind ca vreau livrarea pe 24. Intr-un final, am auzit raspunsul mult asteptat: "sigur, d-soara , cum sa nu?"
Apoi, m-am miorlait, precizind ca ma si stropseshte daca mi-l livreaza cu o zi inainte sau una dupa.
Api, le-am cerut un cont unde sa depun banii (plata facindu-se, normal, ramburs) pentru "produse" + curier.
Apoi, am stat linistita
Apoi, ma suna unu' in 23 si-mi zice ca TOCMAI si-a dat seama ca/ curierul nu lucreaza simbata, adica in 24 si, pe cind ma pregateam sa-l scrofalesc, mi-a spus ca de aia m-a sunat, sa stau linistita, ca rezolva el...cumva Asa ca, n-am idee cine-i al' cu coada

A, i-am rugat sa nu scrie nimic la expeditor, in afara de (Mos Craciun, Polul Nord) bazindu-ma pe "cumva"-ul de mai sus.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Pai Mos Craciun, Polul Nord scria!
Thanks, Sherlock!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Bianca, si io am insigne si le port:
-pe tricou, maieu
-pe o cravata uni
-pe gulerul inalt al unei camasi (alba, neagra)
-pe manseta la camasa
-pe pulovaras in V (in stilul celui din link-ul cu SJP) la mijloc

PS. E drept ca ale tale nu stiu cum arata ca...nu le-am vazut

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Pai sunt minunate (doar sunt cu moaca lui Vladimir:D)

o sa le fac poze static si in purtare. Chiar am de gand sa le port:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Eu sunt intoarsa pe dos. Am aflat ca aseara a fost un accident groaznic in afara orasului, in care a fost implicata si o eleva de-a mea de clasa a XI a. Era in masina cu parintii ei cand unul a intrat cu viteza pe contrasens si i-a izbit in plin. Mama ei a murit la spital dupa cateva ore. Tatalui i-au amputat o mana si un picior. Iar ea e in coma, a avut creierul mai mult pe-afara, ceva sperante i se dau, dar nu multe! Tot la ea ma gandesc...de orice adolescent mi-ar parea groaznic de rau sa aud asa ceva...dar fata asta...era asa de scumpa, de deschisa, foarte amabila, binevoitoare, toti colegii o iubeau, ii placea sa invete...nu-mi vine sa cred ce s-a putut intampla. Era o fata foarte credincioasa, mai are 5 frati, din fericire toti mai mari, are cine sa aiba grija de ea, numai sa-si revina!! Cum poate fi viata asa de fragila? Si pe site-ul cu stirea comentariile il caina pe shoferul vinovat (mare patron la sat, cu permisul suspendat din martie pentru alcool!), ca ce om bun a fost, ce deosebit (a murit pe loc, Dumnezeu il ierte, da' tot un bou ramane, si mort)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, esti tare !! stiam asta deja

Mergi la inceput

Despre cizme, pot sa va spun ca sint mortale
Dupa cum stiti, nu am aparat ca nu l-am mai gasit
Am imprumutat unul de Craciun -pentru citeva zile- si l-am uitat la o prietena

Sint din piele, negre, lungi peste genunchi (cum au pescarii) si au o talpa plata, fara pic de toc; nu sint de "pitzi", nici din latex sau lurex

O sa ma pozez si o sa va arat. Mie imi place de mor.
Am fost cu prietena mea si ea si-a luat , tot de acolo, cizme de guma, roz de la Hunter si o rochie fara umeri, ampla din dantela neagra! Mortala combinatia! A ei e mai faina ca a mea, dar nu-i bai ca ea e mai tinara!

PS. Diseara sintem invitati la o dubla petrecere unde nu se fumeaza; motiv pentru acre eu NU ma duc; adica, daca nu se fumeaza in casa ta, nu chema fumatori. La fel au facut si anul trecut si, la fel, nu m-am dus. N-am pretentia sa stau in mijlocul sufrageriei linga femei gravide dar lasa-ma in baie, in hol, in camara, undeva. Gindesc gresit?
Proportia fumatori-nefumatori e cam de 50/50
Asa ca, diseara avem invitati la noi; o alta gasca, evident.
Astept pareri; nu tre' sa ma menajati daca ginditi ca...dushmanu'!

Mergi la inceput