Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***379***
Raspunsuri - Pagina 19
novus spune:
Anaan, mersi, astept sa ne auzim
Cu cizmele am rezolvat-o : le-am bagat la spalat in masina si sunt ca noi !! m-am gandit ca si asa nu am ce pierde, ale Adei le-am spalat tot asa asa ca am incercat
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Bianca, pentru mine vitale au fost 2 lucruri:
-sa ajunga cadoul in 24 si...a ajuns
-si sa ramina expeditorul secret; si...a ramas!
Misiune indeplinita!
Di motivele mai sus mentiinate, s-au restrins mult optiunile pentru alegerea cadoului; daca eram in Bucuresti, alegeam altceva si ti-l trimiteam prin taxi dar, asa, ar fi trebuit sa mai implic o tufata -am si cochetat cu ideea la un moment dat- dar, mia-m zis ca fair-play este sa ma descurc singura.
Te pup
PS. Mi-a placut ca ai fost aleasa mea
bebe_shtrumf spune:
Pt doritori si curiosi: pielea intoarsa se curata cu otet de vin alb-sursa goooooglea
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
inapreda spune:
Pentru persoanele interesate, adica Novus:
Dupa ce toata noaptea am "sortat" pantofi pe mycloset, dimineata i-am comandat cu precizarile amintite; apoi am sunat sa ma asigur -ca doar stam in Romania - si, dupa ce au catadicsit sa-mi raspunda la tel, mi-au spus ca-mi vine coletul dupa 10 ianuarie De draci, am anulat comanda si am dat fuga la magazinul cu Trandafiri si mi-am luat pentru noaptea de Rev o pereche de cizme de pescar: cu talpa plata si lungi pina sub buci Si nu-mi sta rau si ce comoda voi fi eu de Revelion!
novus spune:
Inapreda, vreau musai poza cu cizmele ca nu mi le pot imagina !!
Eu am terminat bagajele mele si ale Adei, zici ca stam minim o saptamana dar lasa ca nu le car in spate
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Bianca, pentru mine vitale au fost 2 lucruri: -sa ajunga cadoul in 24 si...a ajuns -si sa ramina expeditorul secret; si...a ramas! Misiune indeplinita! Di motivele mai sus mentiinate, s-au restrins mult optiunile pentru alegerea cadoului; daca eram in Bucuresti, alegeam altceva si ti-l trimiteam prin taxi dar, asa, ar fi trebuit sa mai implic o tufata -am si cochetat cu ideea la un moment dat- dar, mia-m zis ca fair-play este sa ma descurc singura. Te pup PS. Mi-a placut ca ai fost aleasa mea "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Pai bine, bine!
Doresc sa stiu cum ai facut de ai ramas secreta! Cine era baiatul cu coada care a venit la mine acasa? Deci vreau planul.
Banuiesc ca iti dai seama ca cel mai incantat de insigne e Vladimir: una eu, una el, una Robert:)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebe_shtrumf Pt doritori si curiosi: pielea intoarsa se curata cu otet de vin alb-sursa goooooglea www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 |
Da, gasisem si eu recomadarea dar era mai mult pt pete ori ale mele erau murdare de fapt asa ca le-am spalat
inapreda spune:
Pisik, foarte bine te inteleg ca si la mine sint o gramada de...imperfectiuni dar sa stii ca e adevarata aia cu "nu merita a consumi energie pentru fleacuri" pentru ca, pina la urma, sint niste fleaucuri comparativ cu: linistea voastra (impaca-te rapid cu PIsiku'), sanatate etc.
Pupici