Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***379***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

pupiiiici
ne-am intors de la o plimbare luuuuunga. i-am dus si un sumar de urina lui mutzu la analiza, ca nu fac astia uroculturi pana-n revelion. de 2 zile imi zice doar dimineatza ca-l ustura cand face pisu. si mi se pare si usor subfebril.... asa ca mai bine scap de o grija. Asta cu infectia urinara nu o sa o iau niciodata in ras, mi se par cele mai pacatoase si periculoase infectii. Sper sa nu iasa nimic, sa fie doar vreo viroza trecatoare. Dar daca ies leucocite la sumar ..... e clar ca e infectie. om vedea.

gata, s-a pus lista??? Eu m-am mosit cu Anaan. Bine, acum ca pot sa va zic: am picat sa ne mosim una pe alta, am trimnis coletele cu acelasi curier... si am fost la un pas sa-i iau acelasi tip de cadou... habar nu am cu de m-am razgandit tocmai cand eram in magazinul de bijuterii si alegeam un set Murano.... am vazut cu coada ochiului magazinul meu preferat de produse naturale de unde-mi aleg rasfatul de baita... si am zis ca mai bine o rasfat si pe ea cu niste bai imbietoare si odihnitoare.
iar la ravasele din saculet am legat vreo 5 ore si sper din inima sa-ti foloseasca atunci cand esti "in pana" (ca eu tare le iubesc.... ca zic ele tocmai lucrul potrivit la momentul potrivit) ; (PS: ti le trimit si-n format electronic, document, daca esti curioasa sa le vezi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Dyana,

As dori si eu ravasele, te rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

BIANCA, nu ma jignesti, eu ma stiu cu gura mare, cand sunt nervoasa zic ce imi vine la gura, ba chiar ma descarc jignindu-i pe altii si facandu-i de kko. Ai mei, aka cei care ma iubesc si-au dat seama de asta si trec multe cu vederea, dar au si ei limitele lor. Adica acuma il inteleg si pe el, ca sa fi fost situatia inversa, aoleeeeeu ce era pe mine, asa ca nici el nu are de ce sa ma ierte la infinit numai ca eu sa o iau de la capat. Sa vedem, i-am scris un sms in versuri, ceea ce nu am mai facut ever, sper sa aprecieze gestul sau macar sa se amuze

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

BIANCA, nu ma jignesti, eu ma stiu cu gura mare, cand sunt nervoasa zic ce imi vine la gura, ba chiar ma descarc jignindu-i pe altii si facandu-i de kko. Ai mei, aka cei care ma iubesc si-au dat seama de asta si trec multe cu vederea, dar au si ei limitele lor. Adica acuma il inteleg si pe el, ca sa fi fost situatia inversa, aoleeeeeu ce era pe mine, asa ca nici el nu are de ce sa ma ierte la infinit numai ca eu sa o iau de la capat. Sa vedem, i-am scris un sms in versuri, ceea ce nu am mai facut ever, sper sa aprecieze gestul sau macar sa se amuze

Mami de minune mica

Si eu jignesc usor. MAi ales daca am fosr calcata pe coada. Ma regasesc exact in ce spui mai sus. Cred ca doar mama ma suporta (ce-i drept nu am mai facut demult asta cu ea). Vladimir ma iarta oricum.
Dar e greu cu astia cu capul la fel de tare. Eu daca as face faza cu sms-ul mai rau l-as enerva si ar rade de mine. Dar e si asta un punct.

Pana la urma va reveniti voi, dar stiu ca e stresanta situatie.
Iti urez nervi tari, rabdare multa si cuvinte potrivite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Dyana,

As dori si eu ravasele, te rog!

Cu mare drag. o sa trimit documentul pe mailul comun. eu le-am printat, pe unele le-am legat, pe altele le gauresc la o margine si le prind cu o fundita de usa. si cand vreau, decat smulg unul de acolo si fie il arunc, fie il iau cu mine la servici. ideea e ca "ma nimeresc" niste mesaje....., fix acolo unde ma doare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Roro pentru tot ce ai facut

Dyana si mi-s curioasa sa le vad/citesc ravasele.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Pisik toate avem iesiri de genul asta, dar cei care ne iubesc ne cunosc, ne accepta si ne iarta, iar dupa cum am vazut eu Pisiku te iubeste tare tare mult, asa ca totul va fi cu siguranta bine, atata doar ca-i trebuie si lui timp sa se descarce si sa se linisteasca

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

DYANA, pt ca banuiesc sursa vreau si eu ravasele, un fel de mura-n gura, ce zici?

Citind ceva pe facebook referitor la relatia tata-fiica, mi-am amintit de ce ne zicea OLGA de Chiti si tatal ei. E foarte dureros, eu una am fost si sunt in aceeasi situatie cu tatal meu. Adica da, ne vedem (acum mai rar, ca sta in provincie), imi face si cadouri, totul e bine si frumos, dar totul pana la confortul lui personal. Exemple aleatorii, total diferite ca importanta, dar edificatoare: cand eram in liceu nu a pus un ban la meditatiile mele, pe motiv ca mama are salariu mai mare ca el (desi ne era tare greu, iar mama a facut niste eforturi supra-omenesti), cand a venit din America nu a vrut sa imi dea nici unul din cei 5 magneti Disney pe care ii avea, pe motiv ca “sunt set”, iar cel mai recent, mi-a sugerat sa nu am nicio pretentie la garsoniera pe care o are el in Bucuresti, ca eu am doua apartamente unul de la mama si unul de la Buni si el are datorii la casa actuala. Nu ca vreau vreun capat de ata de la el, dar asa, ca idee, ma afecteaza chestiile astea, mai ales cand vad si stiu ca mama si-ar scoate si inima din piept sa mi-o dea mie. Dar este tatal meu si il iubesc si il voi iubi si ierta orice ar fi si ar face. Stiu ca mai am de lucrat la iertare si acceptare, sa scap de gustul amar, ca de revolta/suparare am scapat. Mi-a spus o psiholoaga odata ca, in general, iubirea tatilor pt copil descreste odata cu incetarea iubirii fata de mama copilului. Nu prea i-am dat dreptate atunci, dar reflectand la toate cazurile pe care le stiu, cam tind sa ii dau

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Asta chiar cred ca e adevarata cu iubirea tatilor pentru copii. Nu vreau sa fac generalizez, dar din ce am observat atunci cand se produce ruptura, barbatul ajunge sa evite si sa "urasca" femeia si tot ce e al ei, inclusiv copiii.
Nu cred ca valabila peste tot pe glob...depinde foarte mult si de background si educatie. Adica, in SUA chiar exista cupluri care se inteleg bine dupa divort. Si sunt multe. La noi divort=balacareala!

Educatie- adica nu numarul de scoli ci educatia oferita de societate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

DYANA, pt ca banuiesc sursa vreau si eu ravasele, un fel de mura-n gura, ce zici?

Sursa este cea pe care o banuiesti: gandul zilei de pe site-ul astrocafe. Eu le-am adunat pe toate si cum spuneam le printez din cand in cand si le amestec. Mie imi sunt tare dragi. sunt multe citate din carti celebre, multe "vorbe de duh" ale unor oameni minunati, si foarte multe adunate de Nicoleta.

Mergi la inceput